Şimdi Ara

2012 Model Skoda Octavia Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
18.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar kullananı kullanmışı bineni deneyeni arabadan anlarım diyeninden yorumları alabilir miyim? 2012 model 0, 1.6 motor dizel elegance a yakın (elegance ın bi altına eklemeler vs. yapılarak) 64 bin tl fiyat verdiler sizce nasıl. ben arabadan bek anlamam sizlere de bir sorayım dedim.
    not: arabaya ötv ödememe gibi bir durum olabilir bu durumda 40 binlere filan geriler fiyat bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz

• Jetta ile aynı altyapıyı kullanıyor. Jetta'nın ülkemizde yakaladığı başarı da ortada. İskelet aynı , motor aynı. Tasarım farklı ve bence bu daha güzel sıradan değil trafikte farklı olacaksınız. Octavia yerine Jetta diyor olsaydınız şu anda boşverin derdim.

Güzel araç bence , alınır.
  • Yenisi cikacak bence bekle yada jetta al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsignia veya astra sedan??

• Jetta 1.6 tdi highline metalik renk 63,000 TL ye pazarlık ettik biz de. isterseniz jettaya bakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avmehmet -- 23 Ekim 2012; 11:13:17 >
  • acelen yoksa bence biraz bekle.Skoda rapid pazara girmek üzere.yıl sonu gibi türkiyeye geleceği söyleniyor.hem yeni kasa hemde octavia ya göre daha uygun fiyatlı.hacim olarakta gayet yeterli bi araç.550 litre bagaj hacmi var.
  • Araba güzel de...ÖTV'li fiyat çok uçuk. Hele ki piyasadaki son günlerinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 Seat İbiza alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamıyla yenilenmiş kasa 2013 yılının ilk çeyreğinde çıkacak çok büyük bir ihtimalle.. Haliyle 6 ay içinde "eski kasa" araca sahip olmuş olma durumunuz var; bu nedenle bence de aceleniz yoksa bekleyin..
  • ağustos ayında 1.6tdi şeker beyazı elegance+ sunroof 58.400 e aldım.Su an araç 3500 kmde.Ortalama tuketim 5.2 litre.Araçı bagajı icin almıştım gerçekten hakkını veriyor.
    Kasa değişeceğini biliyordum ama bence bu kasada gayet güzel.
    Sıkıntı olarak tek gördüğüm nokta araç liftback olduğu için bagaj kapagı komple açılıyor ve dikatli olunmazsa kapalı garajlarda sıkıntı yaratıyor.
    kasa olayına takılmazsanız tavsiye ederim.

• aynı platformu paylaştığı Jettaya kalitede 10 çeker öyle söyleyeyim.
    Altyapı vw olduğundan sorunsuz.
    Fakat fiyat korkunç.
    55k civarına az km yapmış garantisi süren 2. el elegance octavialara bakmanızı öneririm.

• Bende 2011 elegance dsg sahibiyim ve çok memnunum aracımdan. Jetta ile kıyaslamadım ve jettaya bakmadım bile sayılır. Kasa değişikliğini sorun etmiyecekseniz (bence çok önemli değil) kesinlikle tavsiye ederim.

Ama alıcaksanız elegance donanım alın bence.
  • Olumsuz yorum yapan olmamış genelde yeni kasa bekle vs. yorumlar olmuş. Ben bu kasayı epey beğendim, yeni kasa nasıl bilmiyorum ama bunu alırsam kasa yönünden pişman olmam diyebilirim. Bagajı da gayet geniş geldi bana.
    Araba genel olarak güzel, kafama tek takılan donanımlar. onları da bayide hallederim. ötv işini de hallettim 64 bin fiyat verdiler 43-44 bine filan geliyor bu da bu arabanın 2. elinin fiyatı yani 2. el fiyatına 0 alıyor olacağım. vw nin dsg şanzımanına zaten bayıldım bence otomatik aaba alacakların ilk bakacağı özellik bu olmalı. neyse yakında bayiye yine gider bakarım nasıl yapsak diye. herkese teşekkürler...
  • 1-2 aya kadar yeni kasasının gelecek olması sizi rahatsız etmeyecekse, hayırlı olsun
  • öN konsol ve kapi iclerindeki plastik aksamlarin kalitesi bir kac yil once uretilen araclara gore daha dusuk. Ama arabanin geri kalani ayni. Jetta meksika uretimi, bu araba cek cumh. Tabii ki avrupa araci tercih etmeli.

• araba güzelde 64 bin etmez , o fiyata başka seçeneklere de bakın derim , diğer markalardada indirim yapılacak nasıl olsa .
  • O fiyatlara üst segment İnsignia satılıyor.Bir araştırın isterseniz...
  • eğer jettayla karşılaştırıyosak jetta alacağıma octavia alırdım. ama 64 bence çok. daha farklı bişeyler bakılabilir
  • elegance dizel düz vitesi 61 bin lira iken bu fiyat çok faiş
    dsg mi onu belirtmemişssiniz,şayet dsg ise kesinlikle alınmaz,dsg sorunları efsane oldu,dsg almak kumar oynamaktır.
    lancia 1.6 dizeli 54 bine veriyor,hyndai i30 49 bin lira,hatta sınıf atlayalım pazarlıkla 1.6 i40 ı bile o fiyata alırsınız.bu şartlarda yine fiyat çok oluyor
    avensis elegance ını 56 bine alın ve 2000 bine lpg bağlatın ve sorunsuzca binin.
    7 yıllık octavia kullanıcısı olarak bu fiyatlara alınmazzz diyorum,
    iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmert2005 -- 24 Ekim 2012; 13:19:17 >
  • 60 bin tl ve skoda!!!!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.