Bildirim
2014 Model Corsa Aux Girişi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayır değil.
Vitesin alt kısmına doğru bakıver. Onun altında bir giriş var orası. -
-
Bende teyibi sökme yeri olduğunu düşünmüştüm, emin olamamıştım.
Araç şehir dışında yaşlı birine ait anlamadığı için o kısımı yollamış bana. Tarif ettiğiniz yerin fotosunu isteyeceğim
Teşekkürler.
Vitesin oradaki girişten kablo ile mp3 bağlayarak müzik dinleyebilir dimi? -
aux kablosuna mp3 playeri bağlıyorsunuz menüden de aux u seçiyorsunuz bunu isterseniz diresiyonun üstündeki tuştan da yapabilirsiniz**** teki ses aux yoluyla müzik sisteminde çalıyor.Ancak parça değiştirme değil ses azaltıp yüksekltme yapabiliyorum bn tuşlarla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aux girişi bardaklığın orda. Her türlü oynatıcıyı (mp3, telefon, cd çalar, ipod) bağlayıp oynatabilirsiniz. -
yasa olarak üretim tarihi olabilir ama siz tescil zamanı ne yazdırırsanız ordan baslıyo galiba. benim aracım eylül 2012 de aldım ilk muayenesi agustos 2015. -
quote:
Orijinalden alıntı: spoiler4all
yasa olarak üretim tarihi olabilir ama siz tescil zamanı ne yazdırırsanız ordan baslıyo galiba. benim aracım eylül 2012 de aldım ilk muayenesi agustos 2015.
????? mesajı yanlış yere mi yazdınız acaba -
ilk fotoğrafta görülen deliklerden solda 2 ve sağda 2 olmak üzere 4 adet olup teyp sökme yeridir. ancak aparata gerek yok nalburdan alüminyum tel alıp U şeklinde 2 adet bükerseniz ve bu tellerin uçlarını 4 deliğe aynı anda sokup plastik yassı bir cisimle teybi çekerseniz dışarı gelir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X