Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.995
Cevap
46
Favori
271.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • 55LB870V modelini teledunya ile kullanıyorum.
    Onerebileceginiz bir kart modülü varmidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nbqa

55LB870V modelini teledunya ile kullanıyorum.
    Onerebileceginiz bir kart modülü varmidir?
    Arkadaşlar Türkçe altyazılarda Türkçe karakter hatası alanınız var mı? Kodlamayı Türkçe yapmış olmama rağmen hatta tüm kodlamaları ayrı ayrı denemiş olmama rağmen karakterleri Türkçe gösteremedim. Acaba UTF-8 mi kaydetmek gerekiyor?

*Teledünya kablo tv kullanıyorum. Tv bin kendi receiver unı kullanmak için ne yapmalıyım ? Teledünya kutuya takılı olan kabloyu tv de satellite yazan yere mi takıcaz? Yanında antenna yazan bir yer daha var ama oraya kabloyu takamıyorum. Kanal Arama işlemi nasıl yapılıyor ?

*Lg Store Mağazası'nda lig tv uygulamasını bulamadım. Nerden kurabilirim ?

*flash player yüklü değil hatası alıyorum. Nerden yükleyebilirim ?

Orijinalden alıntı: kfyserkan

49UB850 modelime ilgili bazı sorularım var.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

*Teledünya kablo tv kullanıyorum. Tv bin kendi receiver unı kullanmak için ne yapmalıyım ? Teledünya kutuya takılı olan kabloyu tv de satellite yazan yere mi takıcaz? Yanında antenna yazan bir yer daha var ama oraya kabloyu takamıyorum. Kanal Arama işlemi nasıl yapılıyor ?

*Lg Store Mağazası'nda lig tv uygulamasını bulamadım. Nerden kurabilirim ?

*flash player yüklü değil hatası alıyorum. Nerden yükleyebilirim ?
    55l870 test video diğer arkadaslardan da benzer bi test yapmalarını rica ederim.http://www.youtube.com/watch?v=MNZLxE81Gas&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: WEAS

55l870 test video diğer arkadaslardan da benzer bi test yapmalarını rica ederim.http://www.youtube.com/watch?v=MNZLxE81Gas&feature=youtu.be

Alıntıları Göster
    Dostlar bir tek bende mi LG Store problemi var. Açınca sadece gamepadli, notalı ekran geliyor ve hiç değişmeden öööylece duruyor. Siz girebiliyor musunuz store'a? Sürüm 04.30.09 TV 32LB670

• hebelup kullanıcısına yanıt
    Hangi altyazıyı seçersem seçeyim onu işaretliyor gibi gözükse de, geçerli duruma gelmiyor.
    Bende konuyu harici medya oynatıcı bağlayarak çözdüm.
    Zaten altyazıdaki karakter hatası düzelse başka problemler var.
    Mesela; 4 videodan 2'sini açmıyor, bazı videoların seslerini açmıyor.
    Adamlar ev sinema sistemi veya harici medya oynatıcıdan da ayrıca para kazanmak için bilerek mi yapıyor ne.
    Belki lg store veya bir yerlerden ayrıca video oynatmak için bir yazılım, bir video oynatıcı program veya codec programı veriyorlardır belki
    ama çok araştırmadım elimde harici medya oynatıcı vardı onu bağlayınca da problem çözülmüş oldu.
    3.500 lira TV'ye verdikten sonra da bir 100-150 liralık medya oynatıcı da bağlayın kafanız rahat olsun.

Orijinalden alıntı: furlaka

Benim tvnin DVI audio girişi bozuldu galiba..TV açılırken 1 saniye ses veriyor sonra ses yok...Pcnin sesini oradan aktarıyordum..Başına gelen varmı?
    merhaba 49ub850v kullanıcısıyım.sabah kanalları tekrar arayınca bulduğu kanalların hepsinde sinyal yok uyarısını verdi.Bu işi nasıl çözebilirim?
    yardım lütfen

Orijinalden alıntı: happyfarmer

merhaba 49ub850v kullanıcısıyım.sabah kanalları tekrar arayınca bulduğu kanalların hepsinde sinyal yok uyarısını verdi.Bu işi nasıl çözebilirim?
    yardım lütfen
    Gece biraz uğraştım. Verilen frekans bilgilerini girdim ve tarattım. Kanalların bir kısmını buldu ama çoğu yerel kanallardı. Daha önce sıralı olan kanallar başta olduğundan "Sinyal Yok" yazısını görüyor olabilirsin, aynı durumu ben de yaşadım. Önceden kayıtlı kanalları sıfırlamak için bir seçenek bulamadığımdan TV'yi fabrika ayarlarına döndürdüm. TV Başlangıç kurulumu yaptıktan sonra "Otomatik" arama ile tekrar tarattım (şifreli kanallar ve kör arama seçeneğini iptal ettim, çok uzun sürüyor). Kanallar geldi ve sıraladım.

Avrupa ve Türkiye için otomatik frekans bilgisi;
    Frekans : 11844 MHz
    Polarizasyon : Dikey (V)
    Sembol orani : 2222
    Fec : 3/4

LG Turksat4A ayarlama;
    https://www.youtube.com/watch?v=6KmIv1nLwqo

(Aşağıdaki linkte ayrıntılı bilgiler mevcut.)
    http://forum.donanimhaber.com/m_93469832/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 18 Eylül 2014; 11:57:22 >

• alien2000a A kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşıyorum. Ne storeye giriyor nede ayarlardan hesap girişi yapıyor. Kullanıcı adı şifre giriyorum bekliyor bekliyor rahat bi 10dk sonra tekrar aynı ekran ve şifre girme geliyor. nedendir aceba bu sorun?

Orijinalden alıntı: bozkan38

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Ne storeye giriyor nede ayarlardan hesap girişi yapıyor. Kullanıcı adı şifre giriyorum bekliyor bekliyor rahat bi 10dk sonra tekrar aynı ekran ve şifre girme geliyor. nedendir aceba bu sorun?
    yeni kanalları ayarladım ama düzenlemeye gelince çok uğraştırıyor tv den usb kanalları attım ama chansort ile düzenlemek istediğimde tll dosyasını açmıyor hata veriyor bunun çözümünü bilen var mı?

Orijinalden alıntı: treko

yeni kanalları ayarladım ama düzenlemeye gelince çok uğraştırıyor tv den usb kanalları attım ama chansort ile düzenlemek istediğimde tll dosyasını açmıyor hata veriyor bunun çözümünü bilen var mı?

Alıntıları Göster
    LB serisi için bende Kanal Listesi arıyorum. Eğer elinizdeki liste LB ise paylaşabilir misiniz? Chansort'dan ben de bir denemek isterim.

Kart modülü diye bişey almak gerekiyormuş. GG da 100lira civarına satılıyor conax marka yanılmıyorsam
    Kanal geçişleri çok yavaş olduğu yönünde yorumlar okudum.
    Kullananlardan marka model tavsiyeleri alsak süper olur.

Orijinalden alıntı: nbqa

Kart modülü diye bişey almak gerekiyormuş. GG da 100lira civarına satılıyor conax marka yanılmıyorsam
    Kanal geçişleri çok yavaş olduğu yönünde yorumlar okudum.
    Kullananlardan marka model tavsiyeleri alsak süper olur.
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recoli75 -- 19 Eylül 2014; 0:15:47 >

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

LB serisi için bende Kanal Listesi arıyorum. Eğer elinizdeki liste LB ise paylaşabilir misiniz? Chansort'dan ben de bir denemek isterim.

Alıntıları Göster
    Buyurun arkdaşlar Türksat kanal listesi sıralı ( tabi kendime göre ) 

http://www.upload.gen.t...obalClone00001.TLL.html

Lg 42lb670v den alindi

• quote:

Orijinalden alıntı: fsagcan

Buyurun arkdaşlar Türksat kanal listesi sıralı ( tabi kendime göre ) 

http://www.upload.gen.t...obalClone00001.TLL.html

Lg 42lb670v den alindi

link çalışmıyor. tekrar verirmisiniz?
    http://www.upload.gen.tr/d.php/www/DD97F/GlobalClone00001.TLL.html

Buyur kardeş yalnız benim tv lb670

LG 49UB850 - LG G2 32 GB - 50VT30E - WD TV LIVE HUB 1TB
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.