Şimdi Ara

2013 Yeni Audi A3 (Yeni Resimler) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
1
Favori
38.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012 model cıktıgından berı audı a3 almayı dusunuyorum.
    5-6 ay once 1.6 tdı otomatık fıyat almıstım 33 bın euro cıvarındaydı.aksesuarda yoktu
    bugun teklıf aldım ıcınde 1800 euro dynamıc paket var(xenon,ıpod vs) + progresıve paket var.1400 euro(sururucu bılgılendırme,on sıs farı vs)
    totalde verdıklerı teklıf 30 bın euro a3 sportback 1.6 tdı 105 hp attractıon s tronıc
    yenı kasa ocak subat gıbı gelır ve 40 bın eurodan baslar dedıler(aksesuvarlar harıc dedıler)
    ne yapayım yenı kasa cok mu farklı.bana kalsa alacagım esımde eskı kasa olmaz dıyor
    nıssan qashqai otomatık cıktı ondan mı alsam kararsızım.
  • 40 bin euro 105 hp'lik dizel A3 için gereğinden fazla. Bence biraz bekleyin çünkü A3'ün rakipleri çok güçlü geliyor. Volvo V40 ve Mercedes A serisi yeni A3'den daha çekici araçlar, motor seçenekleri de iyi.
  • Türkiyenin kaderimi bu ya 40000 Euro !!! az paramı tamam Audi kalitesi ama bir ton para elin Avrupalısı bu araca ne kadar para veriyor acaba ederi 25 bin ama bize gelince 40 bin oluyor çok zenginiz ya devletinde vergiden başka bir geliri olmayınca sinekten bile vergi al bu sistem bir gün iflas edecek ama ne zaman bilemiyorum.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @evren

2012 model cıktıgından berı audı a3 almayı dusunuyorum.
    5-6 ay once 1.6 tdı otomatık fıyat almıstım 33 bın euro cıvarındaydı.aksesuarda yoktu
    bugun teklıf aldım ıcınde 1800 euro dynamıc paket var(xenon,ıpod vs) + progresıve paket var.1400 euro(sururucu bılgılendırme,on sıs farı vs)
    totalde verdıklerı teklıf 30 bın euro a3 sportback 1.6 tdı 105 hp attractıon s tronıc
    yenı kasa ocak subat gıbı gelır ve 40 bın eurodan baslar dedıler(aksesuvarlar harıc dedıler)
    ne yapayım yenı kasa cok mu farklı.bana kalsa alacagım esımde eskı kasa olmaz dıyor
    nıssan qashqai otomatık cıktı ondan mı alsam kararsızım.

biraz zor başlatırlar o paraya. adamlar boş 320dyi 46k ya veriyorlar. Milleti enayi sanıyor bunlar da.
  • ilginiz için tesekkurler

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garin -- 4 Mayıs 2012; 6:33:29 >
  • .

2013 Yeni Audi A3 (Yeni Resimler)
  • ilk önce beğenmemiştim ama gittikçe gözüm ısındı
  • Artık alışın buna her yeni modelde aynı eleştiriler var adamlar aynı sekli büyüyüp küçültün diğer siniftaki araçlarını yapiyorlar
  • güzel olmuş
    sedanı nı beklıyoruz...
  • Her yerde beyaz A3 görüyorum Ankara'da.. Artık ne kadara veriyorlar, ne istiyorlar bilmiyorum ama Kızılay dağıtıyor dedikleri bu olsa gerek Ankara'da..
  • Doğuş'un yani A3 e uygun bir lansman fiyatı koyması mümkün müdür acaba?
  • Klasik azcik farlari kisip yeni diye gazlamislar vw grupta yeni diye bisey yok 10 yildir ayni araclarin far ve stoplarini degistirip yeni diyorlar.porcshe ye bile dizel motor koyan grup dan ancak bu kadar beklerim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep hayrandım bu arabayada
    Hala da hayranım
    Yeni tasarımıda her zamanki gibi harika olmuş,sasirtmadi hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim82

Klasik azcik farlari kisip yeni diye gazlamislar vw grupta yeni diye bisey yok 10 yildir ayni araclarin far ve stoplarini degistirip yeni diyorlar.porcshe ye bile dizel motor koyan grup dan ancak bu kadar beklerim:)

Baştan başa değiştirince anlamsız biçimsiz şeyler çıkıyor bence böyle iyi radikal değişiklige gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Her yerde beyaz A3 görüyorum Ankara'da.. Artık ne kadara veriyorlar, ne istiyorlar bilmiyorum ama Kızılay dağıtıyor dedikleri bu olsa gerek Ankara'da..

2012 leri ucuzdan eritiyorlar hocam ikinci elide düştü biraz ama yine artar yenisi gelsin
  • Kim ne derse desin. Ben begendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audi aynı kasaları kaç sene daha kullanacak.Yıllardır yeni model deyip eskisini makyajlıyorlar.Audi böyle giderse ki zaten şuan o eğilimde mercedes bmw audi diye sayılagelen 3'lüden düşecek.Bana göre hali hazırda mercedes bmw ile yarışamaz zaten.Audi=biraz daha kaliteki vw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

...megane 3 çıktı. eski kasası yanında tornet gibi kaldı. audi 3'te de böyle olmalıydı. yeni kasa a3 diye çıkıp, gezemezsin bununla

Tornet'i hatırlamayanlar için :)

Not: Fotoları netten buldum :)

pazarcı arabası ... eskiden kaykaymı vardı = ) hehehhee

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.