Şimdi Ara

2013 Dodge Dart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiat ın Chrysler i satın almasından sonra en büyük yeniliklerden biri de Dodge Dart oldu. Bence bir amerikan otomobiline göre çok modern çizgilere sahip.Araç 2013 te piyasaya sürülecek ve Guilietta ile aynı alt yapıyı paylaşıyor.

2013 Dodge Dart

2013 Dodge Dart

2013 Dodge Dart

• I

2013 Dodge Dart

2013 Dodge Dart

2013 Dodge Dart

• güzel olmuş dodge dan beklenmeyecek bi tasarım değil ama
  • Aslında bu aracı fıat c sınıfı sedan olarak fıat markası altında getirse çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Aslında bu aracı fıat c sınıfı sedan olarak fıat markası altında getirse çok güzel olur.

benimde aklımdan gecen bu oldu. fiat artık cok basit tasarımlardan kullanıcısını sıktı biraz yenilikci tasarımlar üretmesi lazım. dediginiz gibi bu aracı ülkemize getirip güzel bir dizel motor ile satısa sunarsa cok iyi işler başarır
  • Güzel görünüyor
  • Bu kasayı Türkiyede Lancia veya Fiat adı altında satabilir..
    Fiat Bravo 2013'te üretimi sonlandırıyor, yerine gelebilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nike Air Force 1 '07
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önlerde Fiat çizgileri belli oluyor.

Arkaya doğru uzanan yuvarlak farlar Punto Evo'yu hatırlattı.

Gerçi bu aslında sorun değil. Yakıştıysa kopya diye eleştirmeye hiç gerek yok ki bence olmuş.
  • Araç C segmenti ama D segmenti havası var çok beğendim.
  • görünüm ve iç tasarım güzelmiş
  • iç mekan çok hoşuma gitti dış tasarım o kadar etkilemedi beni
  • araç çok güzel yalnız fiat bu aracı türkiyede ya çok donanımsız satar yada hiç satmaz. çünkü bu haliyle getirirse çok para isterler
  •  2013 Dodge Dart

neon canlandırıldı galiba , neon da süperdi bu araç da süper olmuş
  • Lancia markası altında Türkiyeye getirilirse başlangıç fiyatı en az 25 bin euro olur.Büyük ihtimalle avrupa versiyonu Dodge Dart'a göre kalitesi daha arttırılmış bir araç olur.
  • belki linea nın yerine gelir (gelirse içi böyle olmaz )
  • Olmuş bu olmuş. Hele kırmızısına bittim.
  • araç çok güzel olmuş da fiyatı ne gibi olur acaba ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 8 Ocak 2012; 11:51:07 >
  • Valla ne yalan söyleyeyim ben de beğendim aracı.Türkiye'de görmek isterim.
  • Alfa Romeo platformu kullandığına göre, 1.4 170hp ve 1.6dizel 105hp motorla gelse.. Cruze'a güzel rakip olmaz mı

Bu arada, bu araç aslında TR pazarına getirilip ucuza satılabilir, bu mümkün çünkü esasında Dodge zaten ABD pazarında premium falan değil, marka imajı Toyota'dan bile daha kötü olabilir (üretim değil iç mekan kalitesi falan olarak), zaten eskiden gelen Dodge Nitro ve Avenger (http://www.google.com.tr/imgres?q=dodge+avenger&num=10&um=1&hl=tr&client=firefox-a&hs=RDW&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1680&bih=855&tbm=isch&tbnid=VkHytJQdItQTPM:&imgrefurl=http://nasilbiraraba.com/vehicles/vehicle.php%3Fvehicle%3D1822&docid=0AKNjfleMqyXfM&imgurl=http://nasilbiraraba.com/images/vehicles/page/687.jpg&w=600&h=351&ei=EW0JT-a9GsPItAbA6-GCDw&zoom=1&iact=hc&vpx=373&vpy=359&dur=6868&hovh=172&hovw=294&tx=153&ty=90&sig=106588893869868743311&sqi=2&page=1&tbnh=113&tbnw=193&start=0&ndsp=28&ved=1t:429,r:8,s:0 kullananlar hatırlar.. berbat ötesi bir kalite ve işçilikleri vardı birde fahiş fiyatlara satılıyordu.

Türk halkını enayi yerine koymayı başarıp ayakta tutunabilen tek firma Doğuş oldu valla tebrik etmek lazım adamları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 8 Ocak 2012; 12:17:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Alfa Romeo platformu kullandığına göre, 1.4 170hp ve 1.6dizel 105hp motorla gelse.. Cruze'a güzel rakip olmaz mı

Bu arada, bu araç aslında TR pazarına getirilip ucuza satılabilir, bu mümkün çünkü esasında Dodge zaten ABD pazarında premium falan değil, marka imajı Toyota'dan bile daha kötü olabilir (üretim değil iç mekan kalitesi falan olarak), zaten eskiden gelen Dodge Nitro ve Challanger kullananlar hatırlar.. berbat ötesi bir kalite ve işçilikleri vardı birde fahiş fiyatlara satılıyordu.

Türk halkını enayi yerine koymayı başarıp ayakta tutunabilen tek firma Doğuş oldu valla tebrik etmek lazım adamları

challenger ne alaka anlayamadım yani 1960-70 challengerını mı kastettiniz eğer öyleyse bu araçları kullanan kimse yoktur donanım haberde

vallahi düşündüm işin içinden çıkamadım charger mı demek istediniz yoksa

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.