Bildirim
2012 passat aux girişi ve usb
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
sd kart yeri ne bakımdan yorucu ? _____________________________ -
aux kablosu alman lazim çift tarafli 3.5mm girisli aux girisi kullanmak için. aliexpresste bulabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hem daha pahalı , hem büyütücü falan almak lazım hem yavaş atıyor , hem sokup çıkarırken kolay deforme oluyor _____________________________ FENERBAHCE İS MY LİFE -
bir ucu aux girişi diğer ucu usb olmaz mı _____________________________ FENERBAHCE İS MY LİFE -
quote:
Orijinalden alıntı: Shut In Down
bir ucu aux girişi diğer ucu usb olmaz mı
usb to 3.5 mm headphone jack yazarsaniz görürsünüz görsellerde.
ancak çalışacağı garanti olmayabilir.en iyisi telefona müzik atıp aux kablosu almak. ben öyle yapiyorum.usb den müzik dinlemek yerine spotify dan yüksek kaliteli muzik dinliyorum.
telefonum çalındı desem :D _____________________________ FENERBAHCE İS MY LİFE -
quote:
Orijinalden alıntı: Shut In Down
telefonum çalındı desem :D
Yenisini illa ki alacan deriz sanırım.
Size bunlar gibi aparat gerek. Yurtiçinde gg den temin edebilirsin fakat pahalı olur. Yurtdışında ebay veya aliexpres den temin edebilirsin fakat 15, 20 gün beklersin. Bunlarla ugrasmak yerine a101 den 14 tl ye 16 gb sd kart alıp binlerce şarkı yükleyip kullanman daha mantikli ve basit olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 7 Haziran 2016; 10:11:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
-
3.5mm girisle ses kalitesi berbat olur. Tek secenek sd kart. Veyahut cd changer varsa usb aparati satiliyor. Ondan takmak
Bu arada kabloyla falan ugrasmayayim dersen blututlu aux girişleri var. Başlarsın telefonu. Ister spotify acarsin ister radyo acarsin. Sana kalmis. Bu yöntem kabloluya gore daha pratik bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 7 Haziran 2016; 10:19:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Söylesene, hepsini öldürmen şart mıydı? Ben sana sadece korkut demiştim.
+ Insanlar ölürken çok korkuyorlar. -
fm transmitter en ucuz çözümlerden biri _____________________________ Labor omnia vincit. Çalışınca her şey olur... -
100 tl lik olan bile ses kalitesini bozuyor _____________________________ FENERBAHCE İS MY LİFE
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X