Bildirim
GOLF MÜZİK SİSTEMİ-AUX GİRİŞİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Connects2 firmasının adaptörleri var her araç için ama trde bulamıyorum. Bu adaptörü teminettiğin takdirde herşeyi yapabilirsin. _____________________________
[DH] TOYOTA TAKIMI2013 Auris Active & 2013 Auris Active Multidrive S -
arkadaşlar ihtiyacınız var ise ben bu cihazı sağlayabilirim.. Şu anda Fabia da bu cihazla müzik dinliyorum. Soket farklılığı dışında bir farkı yoktur. Golf V lerin teyplerinin soket yapısı bildiğim kadarı ile Fabia.nınkinden farklı. Elimde Golf V için uygun soket yok ama, isterseniz 2-3 hafta içinde getirtebilirim..
Cihazı teybin CD Changer çıkışlarına takıyorsunuz, taktıktan sonra ses çıkışı veren her hangi bir cihazı (mp3/mp4 player, ipod, CD player vs.) cihaza takıyorsunuz. CD Changer tuşlarından herhangi birine bastığınızda cihazdan müzik dinleyebiliyorsunuz.._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: idiz
arkadaşlar ihtiyacınız var ise ben bu cihazı sağlayabilirim.. Şu anda Fabia da bu cihazla müzik dinliyorum. Soket farklılığı dışında bir farkı yoktur. Golf V lerin teyplerinin soket yapısı bildiğim kadarı ile Fabia.nınkinden farklı. Elimde Golf V için uygun soket yok ama, isterseniz 2-3 hafta içinde getirtebilirim..
Cihazı teybin CD Changer çıkışlarına takıyorsunuz, taktıktan sonra ses çıkışı veren her hangi bir cihazı (mp3/mp4 player, ipod, CD player vs.) cihaza takıyorsunuz. CD Changer tuşlarından herhangi birine bastığınızda cihazdan müzik dinleyebiliyorsunuz..

aynennn bende oyle yapiyorum
Beyler o değil de bu Golf 5'ler orijinal CD'lerden başk CD çalmıyor ya duyduğuma göre bunun çaresine bakan yerler varmış. Bu nerede yapılıyor, yapılan işlem nedir, araca zarar verir mi, kaça patlar gibi hususlarda bilgisi olan varsa alayım lütfen
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Golf 5 ler çekme cd leri çalıstırıyor arkadaşlar benimde golf 5 aracım var sürekli kullanıyorum.Sadece cd leri mp3 değil track olarak çekeceksiniz ayrıca bazı marka cd leri zor okuyor benim aracım.En iyi performansı fly marka cd lerden alıyorum. _____________________________ -
Bende Golf V te mp3 dinlemek istiyorum.Connects2 adaptörünü nerden bulabilirim ?
Ya da başka bi alternatifi varmı ?_____________________________ -
slm en mantıklı çare golf 5 e mp3 çalan cıhaz taktırmak vw orjınal mp3 çalan modelleri var ankarada 03123353724 _____________________________ -
WW GOLF Uyumlu Navigasyonlu full özellikli multimedya sistemi
http://www.atateknolojicenter.com/Volkswagen_Golf_Uyumlu_Navigasyonlu_Tv_Dvd_Ozellikli_Muzik_Sistemi_U1784.html_____________________________ Oto Müzik Sistemleri - Kişisel Bakım Ürünleri - Konsol Ve Aksesuarları - Bebek Ürünleri - Medikal ve Küçük Ev Aletleri - Navigasyon - Telsiz Telefon & Fax - Ev Sinema Sistemleri ve yüzlerce markalı ürün Kredi Kartlarına Taksit Avantajı ile..
www.atateknolojicenter.com -
Merhabalar, 2009 model golf 5 1.6 midline için aux girişi nasıl yapabiliriz yardımcı olabilecek var mı ? _____________________________ -
-
Video
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı