Şimdi Ara

GOLF MÜZİK SİSTEMİ-AUX GİRİŞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
14.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Golf V'lerde Aux girişi var mı, İPOD bağlanabiliyor mu? MP3 nasıl dinleyebiliriz?

2013 Auris Active & 2013 Auris Active Multidrive S
  • arkadaşlar ihtiyacınız var ise ben bu cihazı sağlayabilirim.. Şu anda Fabia da bu cihazla müzik dinliyorum. Soket farklılığı dışında bir farkı yoktur. Golf V lerin teyplerinin soket yapısı bildiğim kadarı ile Fabia.nınkinden farklı. Elimde Golf V için uygun soket yok ama, isterseniz 2-3 hafta içinde getirtebilirim..

Cihazı teybin CD Changer çıkışlarına takıyorsunuz, taktıktan sonra ses çıkışı veren her hangi bir cihazı (mp3/mp4 player, ipod, CD player vs.) cihaza takıyorsunuz. CD Changer tuşlarından herhangi birine bastığınızda cihazdan müzik dinleyebiliyorsunuz..

Orjinalden alıntı: idiz

arkadaşlar ihtiyacınız var ise ben bu cihazı sağlayabilirim.. Şu anda Fabia da bu cihazla müzik dinliyorum. Soket farklılığı dışında bir farkı yoktur. Golf V lerin teyplerinin soket yapısı bildiğim kadarı ile Fabia.nınkinden farklı. Elimde Golf V için uygun soket yok ama, isterseniz 2-3 hafta içinde getirtebilirim..

Cihazı teybin CD Changer çıkışlarına takıyorsunuz, taktıktan sonra ses çıkışı veren her hangi bir cihazı (mp3/mp4 player, ipod, CD player vs.) cihaza takıyorsunuz. CD Changer tuşlarından herhangi birine bastığınızda cihazdan müzik dinleyebiliyorsunuz..

aynennn bende oyle yapiyorum

• Beyler o değil de bu Golf 5'ler orijinal CD'lerden başk CD çalmıyor ya duyduğuma göre bunun çaresine bakan yerler varmış. Bu nerede yapılıyor, yapılan işlem nedir, araca zarar verir mi, kaça patlar gibi hususlarda bilgisi olan varsa alayım lütfen
  • Golf 5 ler çekme cd leri çalıstırıyor arkadaşlar benimde golf 5 aracım var sürekli kullanıyorum.Sadece cd leri mp3 değil track olarak çekeceksiniz ayrıca bazı marka cd leri zor okuyor benim aracım.En iyi performansı fly marka cd lerden alıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 passat aux girişi ve usb
    9 yıl önce açıldı
    Aux girişi ile hoparlör bağlama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • slm en mantıklı çare golf 5 e mp3 çalan cıhaz taktırmak vw orjınal mp3 çalan modelleri var ankarada 03123353724
    Oto Müzik Sistemleri - Kişisel Bakım Ürünleri - Konsol Ve Aksesuarları - Bebek Ürünleri - Medikal ve Küçük Ev Aletleri - Navigasyon - Telsiz Telefon & Fax - Ev Sinema Sistemleri ve yüzlerce markalı ürün Kredi Kartlarına Taksit Avantajı ile..
    www.atateknolojicenter.com
  • Merhabalar, 2009 model golf 5 1.6 midline için aux girişi nasıl yapabiliriz yardımcı olabilecek var mı ?

@alperencam

• Video
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.