Şimdi Ara

2012 Ek Yerleştirme Bilgi Başlığı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
880
Cevap
15
Favori
33.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu 1. Tercihi yapmayan 2. Tercihi yapabiliyor mu kesin bilginiz var mi bazı yerler olur bazı yerler olmaz diyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: StoryLine

quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

quote:

puanınızdan yüksek yerleri yazamazsınız isteyen yazsın boşuna yer kaplamış olur tercih sayfasında

önlisanta için de geçerli mi? Kılavuza baktığım da sadace 3B denilmiş, 3A da en küçük puan şartı aranmıcaktır diye de eklenmiş.

eğer öyle bir madde eklemişlerse ona göre hareket edin

2012 Ek Yerleştirme Bilgi Başlığı

Tablo 3 ada aranmıcak diyor nasıl yani diyelim bi üni bilgisayar programcılıgı 400 ile alıyo ygs 1 ile ama benim ygs 1,200 yazabiliyormuyuz yani tutma şansı var mı ?

Ben boyle bı mantıksızlık gormedım cok cok cok sacma bır kural. O zaman hıc kımse ıstedıgı kısımları yazamıyacak

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Arkadaşlar şu 1. Tercihi yapmayan 2. Tercihi yapabiliyor mu kesin bilginiz var mi bazı yerler olur bazı yerler olmaz diyor?

yapabilirsin tabi

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Arkadaşlar şu 1. Tercihi yapmayan 2. Tercihi yapabiliyor mu kesin bilginiz var mi bazı yerler olur bazı yerler olmaz diyor?

yapabilirsin tabi

Teşekkür ederim yorumunuz için. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sılaa. -- 25 Eylül 2012; 18:17:09 >
  • arkadaşlar bi bölüm 294 puanla alıyor ve benim puanım 297 kontenjanı 7 sizce olma ihtimali varmıdır. aynı bölümün 2. öğrenimi 219 puanla alıyor ve kontenjanı 10 sizce alır mı ? cevaplayan olrsa teşekkürler
    Счастье - это когда в небе звезда падает, а тебе и загадать нечего …
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Bu kılavuzda yazan puanlar ilk yerleştirmelerde kayır yaptıran en düşük puanlı öğrencilerin puanları mı? Kontejyanlarda değişiklik olur mu + puanlar da?

2012-ÖSYS Ek Yerleştirme Kılavuzunun kontenjan tabloları, program koşulları ve diğer tabloları24-25 Eylül 2012 tarihlerinde ÖSYM'ninhttp://www.osym.gov.tr İnternet adresinden yayımlanacaktır. Kılavuz adaylara ön bilgi amacıyla yayımlanacaktır. Tercih işlemlerinin başlayacağı 27 Eylül 2012 tarihine kadar zorunlu hallerde Kılavuzda değişiklik yapılabilecektir. Adayların tercihlerini yapmadan önce 27 Eylül 2012 tarihinde ÖSYM'nin İnternet adresinden güncellenerek yayımlanacak Kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir. Kılavuz basılı olarak dağıtılmayacağından adayların ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri yararlarına olacaktır.

Arkadaşlar şu 4 satırı okusanız anlayacaksınız zaten okumamak için aynı şeyi sorup duruyorsunuz.

Gene okumak istemeyenler puanlar ve kontejyanlar zorunlu kalındığı halde güncellenek. Yani kesin klavuz 27 eylülde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EverManiac -- 25 Eylül 2012; 19:35:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pntgrmyk

quote:

Orijinalden alıntı: &ROİD

Puanım 276 Düzce uni . makine muh. (Yeni acilmis 80 kontenjan var) sice gelme ihtimali varmıdır.?

Gelebılır ancak gelmesı garantı dıyemeyız taban puanı olmadıgı ıcın. Şansa kalmış bırazda

Bana gelmesi zor gibi geliyor ama hayırlısı olsun

1) "24 Eylül Ön Bilgi Amaçlıdır" yazıyor. Ne demek ki bu ?
    2) "Genel Kont. (5)" Bu sütundaki yerler boş kalan yer sayısımı

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Arkadaşlar birisi acil cevaplarsa çok sevinirim , gerçekten kafamı kurcaladı bu. Lütfen

1) "24 Eylül Ön Bilgi Amaçlıdır" yazıyor. Ne demek ki bu ?
    2) "Genel Kont. (5)" Bu sütundaki yerler boş kalan yer sayısımı

yutdışındaki okullar felan daha belirlememiş azerbeycan felan

Orijinalden alıntı: Cherkez26

arkadaşlar bi bölüm 294 puanla alıyor ve benim puanım 297 kontenjanı 7 sizce olma ihtimali varmıdır. aynı bölümün 2. öğrenimi 219 puanla alıyor ve kontenjanı 10 sizce alır mı ? cevaplayan olrsa teşekkürler

quote:

arkadaşlar bi bölüm 294 puanla alıyor ve benim puanım 297 kontenjanı 7 sizce olma ihtimali varmıdır. aynı bölümün 2. öğrenimi 219 puanla alıyor ve kontenjanı 10 sizce alır mı ? cevaplayan olrsa teşekkürler

Alabilir, ancak yoğun talep gelirse giremezsin. Yaz bence

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Adaylar, 2012-ÖSYS Ek Yerleştirme tercihlerini, 27 Eylül-1 Ekim 2012 tarihleri arasında başvuru merkezleri aracılığıyla (Başvuru Merkezleri, resmi iş günü ve resmi iş saatleri arasında başvuru alacaklardır.) veya İnternet üzerinden bireysel olarak kendileri yapacaklardır. 2012-ÖSYS merkezi ilk yerleştirmede tercih işlemi yapılabilen tüm Ortaöğretim Kurumu (Okulu) Müdürlükleri ve ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri ÖSYS’de Başvuru Merkezi olarak görev yapacaklardır. Başvuru süresi uzatılmayacaktır.

" 28 Eylül'de ek yerleştirme kılavuzu ÖSYM'nin web sayfasında yayımlanacak. 1-4 Ekim arasında başvurular yapılacak. 8 Ekim'de yerleştirme sonuçları açıklanacak. 9-12 Ekim'de kesin kayıtlar yapılacak. 15 Ekim'de ders başı yapılacak. YURTKUR da, yeni öğrencilere yönelik burs, harç kredisi ve yurt çalışması yapacak. "

i.ö e kesin girersin de diğeri sıkıntı gibi
  • arkadaşlar şu puanından yüksek yeri yazamama olayını eleştirenler bi düşünse ne kadar mantıklı bişey olduğunu anlıcak ilk tercihte orayı bi puanla kaçıran adam bi alt tercihine yerleşti. şimdi sen ikinci tercihte puanın o adamdan düşük olsa bile orayı yazıp girsen o adama haksızlık değilmi o zaman herkes ikinci tercihi bekler nası olsa bi boş kontenjan kalır da oraya girerim diye.

Orijinalden alıntı: okivrak

arkadaşlar şu puanından yüksek yeri yazamama olayını eleştirenler bi düşünse ne kadar mantıklı bişey olduğunu anlıcak ilk tercihte orayı bi puanla kaçıran adam bi alt tercihine yerleşti. şimdi sen ikinci tercihte puanın o adamdan düşük olsa bile orayı yazıp girsen o adama haksızlık değilmi o zaman herkes ikinci tercihi bekler nası olsa bi boş kontenjan kalır da oraya girerim diye.

Hocam düşündüğün şey çok mantıksız. yüksek yeri yazmama mevzusu olmasaydı puanı yüksek olanlar tercih edemeyecekmiydi. Bu yeni çıkarılan kuralla anca yüksek puanlıların hiçbiri tercih etmezse kontenjanlar yine dolmaz yine aynı saçmalık olur. yani kural çok ama çok saçma. ÖSYM s.çmaya alıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brtvrdrl -- 26 Eylül 2012; 8:25:55 >

Orijinalden alıntı: Rhaegar

Benim puanim 276 260 la alan bolume girebilirmiyim ki 5 kisilik bos kontenjani var

Gelir diye umuyorm ne diyodunuz yuzde kaçtır tahminen

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.