Şimdi Ara

2012 ASTRA ALMAK İSTİYORUM AMA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.2011 model symbol dizel aracım var 11400km de şu an ama arabamın biraz daha iyi ve kaliteli olmasından sebebi ile değiştirmek istiyorum ve az önce opel bayii ne uğradım ve astrada kampanya olduğunu söyledi arkadaş.ASTRA 1.6 EDİTİON HB model aracın fiyatını bayi indirimi az olsada 38.600 lira gibi bir fiyat verdiki hediye olarakta CRUZE CONTROL verdiler.Sizden ricam bu arabanın yakışı yol tutuşu kalitesi nasıldır test aracı yok dediler o yüzden testte edemedim ve pazartesi gününe kadar karar vermem gerekiyormuş çünki ellerindeki son araba izmir KAVUKLAR OPELDEYMİŞ ve malatyaya getirteceklerini söylediler arabanın renk seçenepği bile yok saadece su mavisi varmış katolaktan baktyım ve beğendik yardımcı olurmusunuz özellikle şuanki kullanıcılardan haber bekliyorum lütfeen....

• bizde 10 gün önce astra essentia 1.3 cdti aldık.amortisörleri biraz kazık gibi geldi bana.yakıtta çok cimri davranıyor.dizel almanızı tavsiye ederim.
  • sağolun ama maddi imkanlarda bir yere kadar şu anda bindiğim araç çok ekonomik ama ekonomiklikte bir yere kadar diye düşünüyorum.Megana 3 le ilgileniyodum ama bugün astraya bindiğimde bu araba benim olmalı dedim...:)Başka ne gibi şeyler gözlemlediniz araç hakkında iyisiyle kötüsüyle...
  • 1.6 her benzinli araç gibi çok yakar , bende 128hp benzinli hyundai i30 var 1.6 motor , şehiriçi 10lt civarında sürekli , haberiniz olsun

1.5 dci dan sonra canınız sıkılmasın yani

bu arada astra çok kaliteli araç konsolu falan süperdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

1.6 her benzinli araç gibi çok yakar , bende 128hp benzinli hyundai i30 var 1.6 motor , şehiriçi 10lt civarında sürekli , haberiniz olsun

1.5 dci dan sonra canınız sıkılmasın yani

bu arada astra çok kaliteli araç konsolu falan süperdir
    hocam bayinin galyanına gelmeyin, tamamen size satış politikası uygulamışlar.... gelin ankaraya istediğiniz bayiden teklif alın direk 3.000t fiyat düşüyorlar.
    hediye olarak karter koruma, küllük gibi ufak tefek seyler veriyor...

size zaten indrim yapmamıs sayarım. tas catlasa cruze control 1000tl desek, 300 de liste fiyatından indirim yapmıs 1300 bilemedin 1500tl indrim yapmıs..
    bence kendinizi kasmaya hic gerek yok.. arac giderse gitsin satılırsa satılsın...

siz astranın tasarımına hayran kaldıgınızdan ve sizin aracla bayag kalite farkı oldugundan illa ister istemez bu benim olmalı diyebilirsiniz.....
    buygun gelin ankaraya hem gezmiş olursunuz hemde aracı daha uyguna almıs olursunuz.
    kesinlikle acele etmeyin. otomobil sektörü suan aglıyor... daha ucuza almanız gerekirken daha pahalıya alıyorsunuz...

yakıt konusuna gelince 8 litreden asagı yakmazsın.. senin aracın 5 litre yakıyor.

• bu arada bence de son araç diye acele etmeyin astra bulunmayan bir araç değil sonuçta , ikinci elde düşük km li temiz bir model de bulabilirsiniz
  • 70 hp dizelden sonra 115 HP uçak gibi gelir.Tüp taktırsan bile performans olarak symbolden daha iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam yerinizde olsam hiç değiştirmem aracımı her yönden ekonomik eğer astra alırsanız gerçekten kaliteli araca binmiş olursunuz ama yakıtta sizi bayağı bi üzer en güzeli şimdiki aracınızda doya doya gezmek
  • Dostum gül gibi tertemiz yepyeni ve çok ekonomik bir aracın var küresel kriz yarın ne olacağı belli değil ille de lükse binecem diye borçlanıp veya hazır paranı kullanıp başına dert alma derim... Symbole paşa paşa bin hiç bozma keyfini....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

70 hp dizelden sonra 115 HP uçak gibi gelir.Tüp taktırsan bile performans olarak symbolden daha iyidir

hayret opellin benzinlisi nezamandan beri 2000 devirdemi gücünü ve torkunu veriyor oldu.

renaultun dizeli sütcü beygiri degill..
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

70 hp dizelden sonra 115 HP uçak gibi gelir.Tüp taktırsan bile performans olarak symbolden daha iyidir

hayret opellin benzinlisi nezamandan beri 2000 devirdemi gücünü ve torkunu veriyor oldu.

sütçü beygiri değilde arap atı da değil. astranın yanında değerlendirmek bile doğru değil bence.200 nm tork üretiyor symbol. astra 155. fakat astra 6500 devir çeviriyor symbol 4500
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

sütçü beygiri değilde arap atı da değil. astranın yanında değerlendirmek bile doğru değil bence.200 nm tork üretiyor symbol. astra 155. fakat astra 6500 devir çeviriyor symbol 4500

hocam 160 tork 3750de ceviriyor 65 bglik arac.. 155 tork 6000 ceviriyor astra 115bglik arac.suanda dizelle benzinliyi karıslastırmamız tuhaf.
    motor konusuna hic girmek istemem, opel motorunu iyi yapamıyor, hava asılı kalması lazım ki degerler iyi görünsüm asfalta koyuldugunda performansı yok.

kalite bakımından degendirisek evet dediğin gibi astranın yanında degendirmek yanlıs olur. motor konusuna degenirsek renaultun yanında degerlendirmek yanlıs olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 24 Mart 2012; 20:57:25 >

• Sen o Symbol' de devam et.
    Şimdi sıfır araba alırsan 2012 Kasım ayında çok ağlarsın.
  • herkes daha kaliteli arabaya binmek ister fakat. etrafınızdakilerin ne dediği değil sizin rahat olup olmamanız önemlidir. altınızda en ekonomik arabalarda

biri var. millet nasıl daha tasaruflu kullanırım araba cok yakıyo derken siz zaten ekonominin kralını yapıyorsunuz.hele 1.6 benzınlı alarak çok lüzumsuz bir

harcama yapacaksınız hemde hiç gerek yokken.ülkenin halide şuan böyle insanlara sürekli altındakini eskitmeden yenisini tüket düşüncesini empoze

ediyorlar. gerek varmı şuan 1.5 dizelden 1.6 benzinliye geçmeye diye düşünmeniz lazım ama paranızı bence çarçur edersiniz hiç yoktan ona vereceğiniz

parayla, hayatınızda unutamayacağınız yerlere seyahat edersiniz dünyada
  • Arkadaşlar mesajlarınız için herbirinize ayrı ayrı gerçekten teşekkür ederim.Hanımla beraber opelden geldiğimizden beri hesap kitap yapıyoruz.Artıları ve eksileri ile ve sizin şu yazdıklarınızdan sonra resmen kararımdan vazgeçtimki bu arada hanımda sezlenişte bulunuyor beni dinlemiyorsunda forumdaki arkadaşlarını dinliyorsun diye...:)hanım pek değiştirme taraftarı değildi aracın ekonomik oluşundan dolayı ama ben aynı yönde düşünmüyordum ki artık düşünüyorum sizlerin söylediğini ve hanımınkinide diyip olayı toparlayayım diyorum.
    leon_312 arkadaşımla bu konuyu çok konuşmuştuk symbol sayfasındada hatta 2 defa satma niyetine girmiştim makul açıklamalarıyla hep askıya almıştım.Bu arada söylediğim fiyat yani opelin fiyatı çokda makul değilmi daha aşağısana bulabilirmiydik sizce?Ben malatyadayım ve burada 1 tane opel bayii var sebebi bu mudur?
    Symbole binmenin keyfini süreceğiz biraz daha....

• bu aracı daha ucuza bulman bıraz zor Ankarada 1 yada 2 tane kaldı ben hepsını gezdım ve 38900 den assagı fıyat veren olmadı baslangıc modelı oldugu ıcın ındırım yapmıyorlar park sensoru ve 1 yıl ek garantı verıyorlar. Zaten ındırımde daha fazla ınemeyız dıyorlar. Daha ust modellerde ındırım alabılırsın ama bence 38600 ıyı fıyat. Arrabada guzel.
  • Hanımın lafına kalsaydım şu an 40.000TL' ye üstelik 2 yıl borca girip Cruze almış olurdum.
    Hanım sözün dinlememeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan

Arkadaşlar mesajlarınız için herbirinize ayrı ayrı gerçekten teşekkür ederim.Hanımla beraber opelden geldiğimizden beri hesap kitap yapıyoruz.Artıları ve eksileri ile ve sizin şu yazdıklarınızdan sonra resmen kararımdan vazgeçtimki bu arada hanımda sezlenişte bulunuyor beni dinlemiyorsunda forumdaki arkadaşlarını dinliyorsun diye...:)hanım pek değiştirme taraftarı değildi aracın ekonomik oluşundan dolayı ama ben aynı yönde düşünmüyordum ki artık düşünüyorum sizlerin söylediğini ve hanımınkinide diyip olayı toparlayayım diyorum.
    leon_312 arkadaşımla bu konuyu çok konuşmuştuk symbol sayfasındada hatta 2 defa satma niyetine girmiştim makul açıklamalarıyla hep askıya almıştım.Bu arada söylediğim fiyat yani opelin fiyatı çokda makul değilmi daha aşağısana bulabilirmiydik sizce?Ben malatyadayım ve burada 1 tane opel bayii var sebebi bu mudur?
    Symbole binmenin keyfini süreceğiz biraz daha....

arkadaş ben dizel astra kullanıcısıyım.tavsiyede ederim ama bu devirde dizeli satıp benzinli almak hiç mantıklı değil.boşverin benzinli astrayı!

• Hocam j kasa diye tabir ettgimiz yeni astra fiyati mi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iongun

bu aracı daha ucuza bulman bıraz zor Ankarada 1 yada 2 tane kaldı ben hepsını gezdım ve 38900 den assagı fıyat veren olmadı baslangıc modelı oldugu ıcın ındırım yapmıyorlar park sensoru ve 1 yıl ek garantı verıyorlar. Zaten ındırımde daha fazla ınemeyız dıyorlar. Daha ust modellerde ındırım alabılırsın ama bence 38600 ıyı fıyat. Arrabada guzel.

hocam hediyelerle göz boyuyorlar. 1 yıl ek garantinin fiyatı kim bilir ne kadardır... hadi garanti veriyorlar diyelim. zaten 2 yıl aracın garantisi oldugu halde kullanıcı hatası diyip garanti dısı yapıyorlar.... ben ne anladım bu garantiden.....
    gerci ben 2011 sonu 2012 baslangıcında gezdim tüm bayileri... tüm donanımlarada indirimi aynı...
    hatta eskisehir yolundaki reise ugradım o gün araca zam gelmiş fakat aracı eski zamsız tarihte aldıklarından dolayı liste fiyatından satmaya kalktı, bende dedim ki, modem böyleeski liste fiyatından indirim yapasınız dedim peki öylese dedi şak 3000tl fiyat düstü...

zaten aracın edition donanımı yeni cıktı, kimse boş donanım tercih etmiyor, zaten bi tır 6 tane arac getiriyor. müsterinin aracınımı getirsin yoksa istek yapıp edition donanım arac mı getirsin.. bir bayiye 10 tır gelse her tırda 2 tane olsa 20 arac eder..zaten 20 arac ile bayinin garajı dolar. diger müsterinin araclarını nereye sıkıstırcaklar hic düsündün mü... ben imkansızı söyledim 10 tır die... zaten getirdiği donanımlar ellerinde kalmıs..

astraya kimse laf söylemiyor tabikide güzel araba .... 2012 modellerin kronik sorunlarını arastırdıysanız alın.
    2011 modellerde ne ararsan vardı.. 2012lerde durum nedir ne degldir bilmiyorum...

eger opel düsünüyorsanız, indirim konusunda reis iyi fakat ben eskisehir yolundaki ümitköy tarfındaki opandan iyi teklif aldım...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.