Şimdi Ara

2011 Skoda Superb hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar D sınıfı araçlara bakıyoruz babamla ancak pek kafamıza yatan bir araç olmadığından ve son zamlardan sonra bakmayı da boşlamıştık.

bugün babamın bir tanıdığı bu arabayı söylemiş araç temiz abi felan bi bak istersen demiş.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-hatasiz-boyasiz-sunroof-ekran-145114423/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

araç bu ve 50.000 e bırakacakmış.siz ne diyorsunuz ?

• up ?
    You are supposed to be doing something else right now.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenxx

Bunun yerine dizel düşünüyorsan mondeo veya octavia, benzin&lpg düşünüyorsan da civic öneririm

hocam öneriniz için teşekkür ederim ancak sebeplerini belirtirseniz sevinirim.

ek olarak dizel düşünüyoruz. lpg ile uğraşmak istemiyoruz.

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Orijinalden alıntı: egemenxx

Bunun yerine dizel düşünüyorsan mondeo veya octavia, benzin&lpg düşünüyorsan da civic öneririm

hocam öneriniz için teşekkür ederim ancak sebeplerini belirtirseniz sevinirim.

ek olarak dizel düşünüyoruz. lpg ile uğraşmak istemiyoruz.

Herhalde kişisel tercih ya yoksa araçta genel bir sorun bulamadım yani.
    Çok geniş bir araç ailece kullanacaksanız çok mantıklı bir seçim olur.
    He bir de arka farlarını hiç beğenmiyorum ben görüntü olarak ama ön kısmı falan çok iyi
    Temiz, servis bakımlı araba aldıktan sonra 1 2 fazla göze gelmez. malumu 2.el piyasasında çok dalavere var.
    Şimdiden hayırlı olsun diyelim.
    Daha Fazla Göster
  • araç iyi yol yapmış. babamlarda 2012 elegance tdi var, çok memnunuz. bulabilirseniz elegance alın, uzun yıllar memnuniyetle kullanırsınız

-2016 Opel Astra 1.4 T AT Dynamic + G.P.P-

-2016 Fiat Fullback 2.4 AT Hardrock-

-2011 Mercedes C180 1.8 CGI Fascination-
  • Hocam fiyat normal söylemiş gibi geldi.55 istediği çok fazla ederi şu ilana bakınca 50 felan hatta 48-49 diğer ilan:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-turan-plaza-2011-skoda-super-b-boyasiz-beyaz-1-6-tdi-70-021km-150735412/detay
    bence superb güzel bir araç özellikle diz mesafesi güzel tek sıkıntı olarak doğuş gösterilebilir.
    Hormonlu Fabia sedan Long , izlenimi bırakmıştı bende.
    .
    Çok km yapmış ama temiz ve masrafsiz ise 50 bin tl ye güzel bir alternatif.
    Hoşunuza gittiyse alınabilir tabi ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

“Ümitvar olunuz! Şu istikbâl-i inkılâbat içerisinde en gür seda İslâm’ın sedası olacaktır”
  • çift açılımlı bagaj kapağı da bence innovatif bir yaklaşım olmuş, cidden hoş

https://www.youtube.com/watch?v=94g195SQRPY

Biz Mondeolara bakıyorduk 2.0 tdci titanium paket. Onu da kendi ilimizde bulamadık adam akıllı. Hem Mondeolar genelde 2007-2009 oluyordu. Bu araç daha genç ancak 2 3 senede 100000 görmüş tek şüphelendiğimiz yer burası diyebilirim. Onun haricinde babam çok beğendi aracı zaten. Showroomda da bakmıştı arka diz mesafesi aklını almıştı diyebilirim.

Neyse uzattım lafı babama söyleyim yarın bir arabayı görsün plakasını alsın sorgulatsın. Sorun çıkmazsa alırız galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet güzel ve yeterli bir araç. gerek yakıtı gerek duruşu gerekse konforu parasının hakkını fazlasıyla veriyor. zaten forumda biraz superb araştırması yaparsanız kullanıcıların memnuniyetini görürsünüz. benimde önümüzdeki aylarda almayı düşündüğüm bir araç. aracı kullanan tanıdıklar ise gayet memnun tek eksisi amblemidir bence. ikinci eli bir vw yada ford gibi olmayabilir ama olsun yinede değer.
  • bende superb kullanıcısıyım 1.4 tsi sanada 1.4 tsi tavsiye edeceğim hem performansı yerinde hemde çok daha uygun fiyata bulabilirsin arabayı anlatmama gerek yok zaten önceden 1.8T passat'ta kullandım Jetta'da hepsi hikaye bu resmen E class ayarında .. Yakıt konusunda'da 2-3 saat önce 400'km'lik yoldan geldim ortalama 130-140 ile yakıt tüketimim 6.9LT/100 km arada klima ile.. 1.6 TDİ'larda hem performans düşük hemde 5 ileri.. Bu aracın km'si de maşşallah ama yinede karar senin..

• quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

bende superb kullanıcısıyım 1.4 tsi sanada 1.4 tsi tavsiye edeceğim hem performansı yerinde hemde çok daha uygun fiyata bulabilirsin arabayı anlatmama gerek yok zaten önceden 1.8T passat'ta kullandım Jetta'da hepsi hikaye bu resmen E class ayarında .. Yakıt konusunda'da 2-3 saat önce 400'km'lik yoldan geldim ortalama 130-140 ile yakıt tüketimim 6.9LT/100 km arada klima ile.. 1.6 TDİ'larda hem performans düşük hemde 5 ileri.. Bu aracın km'si de maşşallah ama yinede karar senin..

Aracınızı kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Peki şehir içi verileriniz nasıldır? Yaşadığınız şehirde trafik vs. yakıtı arttıran faktörler varmıdır?

Orijinalden alıntı: beycoastt

quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

bende superb kullanıcısıyım 1.4 tsi sanada 1.4 tsi tavsiye edeceğim hem performansı yerinde hemde çok daha uygun fiyata bulabilirsin arabayı anlatmama gerek yok zaten önceden 1.8T passat'ta kullandım Jetta'da hepsi hikaye bu resmen E class ayarında .. Yakıt konusunda'da 2-3 saat önce 400'km'lik yoldan geldim ortalama 130-140 ile yakıt tüketimim 6.9LT/100 km arada klima ile.. 1.6 TDİ'larda hem performans düşük hemde 5 ileri.. Bu aracın km'si de maşşallah ama yinede karar senin..

Aracınızı kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Peki şehir içi verileriniz nasıldır? Yaşadığınız şehirde trafik vs. yakıtı arttıran faktörler varmıdır?

İstanbul'da yaşıyorum malum :))) aracımda 4 adet kışlık lastik bulunduğu için yakıt sarfiyatım 8.7-9.0 civarlarında . Kullanım şeklide karışık öyle yaşlı neneler gibi kullanılmıyor araç yaz aylarında ise 8.2'lere kadar geliyor..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.