Şimdi Ara

2011 Skoda Superb hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 34Brs34

quote:

Orijinalden alıntı: beycoastt

quote:

bende superb kullanıcısıyım 1.4 tsi sanada 1.4 tsi tavsiye edeceğim hem performansı yerinde hemde çok daha uygun fiyata bulabilirsin arabayı anlatmama gerek yok zaten önceden 1.8T passat'ta kullandım Jetta'da hepsi hikaye bu resmen E class ayarında .. Yakıt konusunda'da 2-3 saat önce 400'km'lik yoldan geldim ortalama 130-140 ile yakıt tüketimim 6.9LT/100 km arada klima ile.. 1.6 TDİ'larda hem performans düşük hemde 5 ileri.. Bu aracın km'si de maşşallah ama yinede karar senin..

Aracınızı kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Peki şehir içi verileriniz nasıldır? Yaşadığınız şehirde trafik vs. yakıtı arttıran faktörler varmıdır?

İstanbul'da yaşıyorum malum :))) aracımda 4 adet kışlık lastik bulunduğu için yakıt sarfiyatım 8.7-9.0 civarlarında . Kullanım şeklide karışık öyle yaşlı neneler gibi kullanılmıyor araç yaz aylarında ise 8.2'lere kadar geliyor..

kafaları karıştırdın sen şimdi üstad. genelde 11 falan diyodu herkes sen 8.7 lere düştün. bide istanbul dedin bide nene gibi sürmem dedin, şimdi benzinli ile dizel arasında kalakaldım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende superb kullanıcısıyım 1.4 tsi sanada 1.4 tsi tavsiye edeceğim hem performansı yerinde hemde çok daha uygun fiyata bulabilirsin arabayı anlatmama gerek yok zaten önceden 1.8T passat'ta kullandım Jetta'da hepsi hikaye bu resmen E class ayarında .. Yakıt konusunda'da 2-3 saat önce 400'km'lik yoldan geldim ortalama 130-140 ile yakıt tüketimim 6.9LT/100 km arada klima ile.. 1.6 TDİ'larda hem performans düşük hemde 5 ileri.. Bu aracın km'si de maşşallah ama yinede karar senin..

Aracınızı kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Peki şehir içi verileriniz nasıldır? Yaşadığınız şehirde trafik vs. yakıtı arttıran faktörler varmıdır?

İstanbul'da yaşıyorum malum :))) aracımda 4 adet kışlık lastik bulunduğu için yakıt sarfiyatım 8.7-9.0 civarlarında . Kullanım şeklide karışık öyle yaşlı neneler gibi kullanılmıyor araç yaz aylarında ise 8.2'lere kadar geliyor..

kafaları karıştırdın sen şimdi üstad. genelde 11 falan diyodu herkes sen 8.7 lere düştün. bide istanbul dedin bide nene gibi sürmem dedin, şimdi benzinli ile dizel arasında kalakaldım.

valla ben ekranda gördüğüm değerler.. Ama öyle atmosferik kullanır gibi 3.000-3.500 devirlere gelmiyorum pek aracımda turbo'nun olduğunu bilerek 2.500 devir gibi vites büyütüyorum. Çekiş'te bi düşüş söz kınusu değil ekranda vites büyültme ve küçültmen gerektiğini gösteriyor zaten ona uyarsan fabrika verilerine yakın değer elde edersin.. Klima full açık ve performanslı kullanırsa 100 km'de 11LT 'leri anca görürsün gibi. Yada sürekli köprü trafiğinde iş saatlerine denk gelip 10 km'yi 1 saatte gidersen olabilir. Senin yaşadığın yerde özellikle max 9 litre yakarsın gibi düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34Brs34 -- 22 Ocak 2014; 23:41:56 >

• Arkadaşlar yeni SUPERB satış listesinde benzinli modeller yok...Daha öncede benzinli ELEGANCE baktım listesinde yoktu....1,5 tonluk arabayı 105 HP dizel motorla almak zorundamıyız ?. 100.000 lira altında ..Başka seçenek yok ?.. Konuyu bilen arkadaşlarımız ltfn açıklama yazınız...

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.