Şimdi Ara

2010 world cup uzaktan kötü gösteriyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu oynarken world cup uzaktan çok kötü görünüyor yakınlaşınca görüntü gayet iyi (mesela tele camerada çok kötü gol attıktan sonra gol sevinci varken gayet iyi) lcd tv mi yeni aldım daha dün sony bravia bx4 full hd 82 cm. acaba hdmi kablo yok diye olabilirmi?

• HDMI kablo oncesı ve sonrası , sıyah beyaz televızyon donemı ve renklı televızyon donemı gıbı farkedıyor oyle dıyım sana
    Yarın gıt maksımum 20 Tl ye bı kablo al (pahalısı ıyı gosterır olayı yalan) ve ps3 ayarlarını da ona gore yap (forumdan yardım alabılırsın)
    Sonra da dunya kupasını evınde yasamaya basla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 27 Ağustos 2010; 2:14:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

HDMI kablo oncesı ve sonrası , sıyah beyaz televızyon donemı ve renklı televızyon donemı gıbı farkedıyor oyle dıyım sana
    Yarın gıt maksımum 20 Tl ye bı kablo al (pahalısı ıyı gosterır olayı yalan) ve ps3 ayarlarını da ona gore yap (forumdan yardım alabılırsın)
    Sonra da dunya kupasını evınde yasamaya basla

aynen ,hdmi'la bağlan gözlerin bayram etsin
  • çok teşekkürler kardeşim yaa çok sinirim bozulmuştu valla oynadığımdan hiç zevk alamamıştım yarın hemen gidip bir hdmi kablosu alacağım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: afhk

çok teşekkürler kardeşim yaa çok sinirim bozulmuştu valla oynadığımdan hiç zevk alamamıştım yarın hemen gidip bir hdmi kablosu alacağım :D

Al tabı..
    Ama tekrarlıyorum kabloya 40-50 tl verme gıt duzgun bı elektrık malzeme zaten dukkana maksımum 15-25 tl cıvarına al bı tane
  • altın uçlu olsun bide :)
  • altın uçlu ve max.20 tl değerinde :))) hemen yarın alıyorum :D kesin hdmi kablo olmadığından böyle gösteriyor değilmi başka bişeyi yok yani :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Dynamic kamera ile oynuyorum, FIFA'nın gerçek grafikleri o zaman çıkıyor ortaya. Tele kamera çok kötü
  • bende dynamicte oynuyorum ama ondada kötü hdmi kablo bi işe yaramadı anlaşılan :(
  • Alışman LAzım Hocam Bana Göre iyi Yani Sonuçta Ben Oynanabilirliğe Değer Veriyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.