Bildirim
2010 Model symbol alınır mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ailece kullanacaksanız almayın. Güvenlik ve konfor kötü.
Parçası ve tamiri basit, yakıtı iyi. 2005 model civarı Corolla ya da Civic oneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçeniz yetiyor ise accent blue yada c elyse/301 bakabilirsiniz. Sembolden daha iyidir. Bütçe yetmez ise sembolde alınır neden alınmasın. Ben 2013 de sıfır alıp 2,5 sene kullandım hiçbir sıkıntı çıkarmadı üstelik hafif olduğu için piyasada ondan az yakanı da yoktur.
Şahsen hiç sevmem ama dizeli az yakar, bagajı geniştir ve 2. Eli mükemmeldir
ben olsam almam başka araçlara bakın. -
Ben alıp 2 yıl kullandım. Benim aracım 1.2 benzin+LPG'liydi. O dönemde eski model ve sürekli masraf açan bir aracım olduğu için Yen'i bir şey almaya karar vermiştim. Bütçem az kmli Yen'i model başka bir arabaya yetmediği için aldım kullandım. Performans, konfor, yalıtım denen şeyler kesinlikle yoktu. Ama kesinlikle çok ekonomik, masrafsız bir ara geçiş arabası oldu benim için, memnun kaldım herkese de tavsiye ederim. Olay zaten bütçe ile alakalı yoksa kim alır, o da ayrı konu.
Kısıtlı bütçeye sahipseniz ve tasarruflu yürütme maliyetine sahip bir araç arıyorsanız neden alınmasın?Her araç alınır,beklentiye göre.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X