Şimdi Ara

2010 Hyundai i20'yi Didik Didik İnceledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kanalımın ikinci videosu i20 hakkında oldu. İşin daha çok ikinci el boyutunu ele aldım. Umarım beğenirsiniz.

https://youtu.be/01ZJs-AUc3M

İyi seyirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
  • Bence başarılı bir video olmuş, anlatım akıcı, anlaşılır ve gereksiz öğeler barındırmıyor. Kamera çekimleri güzel, inceleme de gayet detaylı olmuş. Tebrikler.
    95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: yusuf24

10 sene geç kalmışsınız.
    Yeni araçların değil ikinci el araçların tanıtıldığı bir kanal bu. Dolayısıyla her türlü arabanın ikinci eldeki vaziyetlerini bu kanalda göstermeye çalışacağım.

• Elinize sağlık, 2. el araç almayı düşünüpte aracı bir şekilde tanımak isteyenler için iyi olmuş ama çok çalışmanız, yelpazeyi epey geniş tutmanız lazım. Onun dışında videoyu izlerken herhangi bir rahatsızlık duymadım, gözüme batan bir olumsuzluk olmadı. Elinize sağlık.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Elinize sağlık, 2. el araç almayı düşünüpte aracı bir şekilde tanımak isteyenler için iyi olmuş ama çok çalışmanız, yelpazeyi epey geniş tutmanız lazım. Onun dışında videoyu izlerken herhangi bir rahatsızlık duymadım, gözüme batan bir olumsuzluk olmadı. Elinize sağlık.
    Çok teşekkür ederim. Böyle yorumlar beni yeni videolar çekmek konusunda cidden motive ediyor.

11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.