Şimdi Ara

2010 F1 ARAÇLARI F10 MGP-W01; MP4-25; R30; C29 ;VJM03, RB6; VR-01F1; STR-5; FW32 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
253
Cevap
0
Favori
10.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MMX 166

ben mercedes gp den bı farkını goremedım.ana hatları ıtıbarı ıle.

bırde hocam ıstırak edın bolume.olmuyor boyle

Alıntıları Göster
    GEL artık 13 MART GELLLL
  • ha Dallara'nın ürettiği Campos'du tabi ya. valla çok özür dilerim.unutmuşum ki bu yeni takımlara olan önyargım beni bu şekilde irrite edici düşündürdü.birde şu resim etkendi.burundan gövdeye doğru kalınlaşma.hah dedim odun. pardon. vinç tepesinde ki hava girişi yüsyuvarlak bak bu güzel idi.
    edit: linki unuttum.
    wooden : P
    quote:

ağzından bal damlıyo yahu Hakan. bende ana hatları itibariyle sidepot, motor kapağı aynen Brawn benzettim desem yeridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 5 Mart 2010; 23:01:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

ha Dallara'nın ürettiği Campos'du tabi ya. valla çok özür dilerim.unutmuşum ki bu yeni takımlara olan önyargım beni bu şekilde irrite edici düşündürdü.birde şu resim etkendi.burundan gövdeye doğru kalınlaşma.hah dedim odun. pardon. vinç tepesinde ki hava girişi yüsyuvarlak bak bu güzel idi.
    edit: linki unuttum.
    wooden : P
    quote:

ağzından bal damlıyo yahu Hakan. bende ana hatları itibariyle sidepot, motor kapağı aynen Brawn benzettim desem yeridir.

Alıntıları Göster
    aracın figürleri mclaren

özgünlük bu kadar zor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: the enemy

aracın figürleri mclaren

özgünlük bu kadar zor mu

Alıntıları Göster
    valla FIA sağolsun standartlaştırma baya işe yaradı.radikal şeyler göremeyeceğiz sanırım.birde KERS olaydı tamamdı.ne kadar problem çıkarttığını şimdi düşününce daha iyi anlıyorum sanki. ama işin güzel tarafı her yarış tüm takımlar kazıklı voyvodanın kazıkları üstündeymiş gibi olacaklar.istim üstünde olacaklar diyecektim bu deyimde olayın ciddiyetini anlatmakta yetmedi. her biri kazanabilir gibim. ehh yetti gayi 13 - 14 Mart gelsin artık valla.

@enemy
    aracın hangi fügürleri macca motifi? sidepot hava girişleri benziyor evet.ön kanat da benziyor ama çok çok iyi; güzel yorumlanmış bence.Sauber'ın güzel yorumu gibi. : P

• quote:

valla FIA sağolsun standartlaştırma baya işe yaradı.radikal şeyler göremeyeceğiz sanırım.birde KERS olaydı tamamdı.ne kadar problem çıkarttığını şimdi düşününce daha iyi anlıyorum sanki. ama işin güzel tarafı her yarış tüm takımlar kazıklı voyvodanın kazıkları üstündeymiş gibi olacaklar.istim üstünde olacaklar diyecektim bu deyimde olayın ciddiyetini anlatmakta yetmedi. her biri kazanabilir gibim. ehh yetti gayi 13 - 14 Mart gelsin artık valla.

@enemy
    aracın hangi fügürleri macca motifi? sidepot hava girişleri benziyor evet.ön kanat da benziyor ama çok çok iyi; güzel yorumlanmış bence.Sauber'ın güzel yorumu gibi. : P

Alıntıları Göster
    Sauber demeyin, hah işte 2010 Sauberi gördüğüm zaman kütük ne demekmiş tam olarak zihnimde şekillendirebiliyorum....Griddeki en çirkin otomobil....Öyle kocaman bi burun yapmışlar ki, pireler kendi aralarında üzerinde olimpiyat koşusuna çıkabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: RedStar
    Sauber demeyin, hah işte 2010 Sauberi gördüğüm zaman kütük ne demekmiş tam olarak zihnimde şekillendirebiliyorum....Griddeki en çirkin otomobil....Öyle kocaman bi burun yapmışlar ki, pireler kendi aralarında üzerinde olimpiyat koşusuna çıkabilirler.

acıkcası ben buna katılmıyorum.bır yarıs otomobılınde gorsel guzellık ıkıncı planda olmalı
  • quote:

son olarak Hispania racing ya da nam-ı diğer Campos Meta...
     2010 F1 ARAÇLARI F10 MGP-W01; MP4-25; R30; C29 ;VJM03, RB6; VR-01F1; STR-5; FW32
     2010 F1 ARAÇLARI F10 MGP-W01; MP4-25; R30; C29 ;VJM03, RB6; VR-01F1; STR-5; FW32

kütük gibi araç. üzerinde ki ispanya renkleri mavi, sarı beyaz geçen yıl ki Brawn'ın turkuaz çizgi kavisini çağrıştırdı.
    lakin acaip kıl kaptığım bir pilot cahdhok ne işi var.yarma. yani yemin ederim GP2 takımlarının karizması yeni takımlardan yeğdir.

Alıntıları Göster

burunda bir mercedes yıldızı eksik

geçen yıl brawn'da böyle bir tasarım yapmıştı, esin kaynağı olmak pekte güzel birşey değil sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the enemy -- 6 Mart 2010; 9:30:59 >

• quote:

özgünlük bu kadar zor mu

Herşeyin başı para ve zaman
  • quote:

cantan
    mercedes ın ust motor havalandırma sı da mclaren ın kı ıle benzer dımı?bunu belırtmıstım
  • sevgili @hakan bahsettiğin bölgeyi doğru anlamışım ama
    bende iyi tarif edememişim ki o mesajımda aşağıda alıntıdır. yani anlamıştım anlamasına da
    ohoo
    siz bu detaya bakarsanız...biliom zaten.ufak detaydı. ben macca nın ön kanat, motor kapağı, köpekbalığı sırtı bir sürü alıntısını sıraladım ama ne gam... üstelik bahsettiğiniz detayı bu yıl Mercedes GP kullanmıyor.ama beğediğim bir detaydır.Redbull kullanır.
    quote:

Mercedes GP'nin motor kapağı ile MP24 benzerliğini çözemedim.yani Mercedes GP'nin üstüne bakarsanız üst hava girişinde sanırım -önce kim yaptı macca yaptı ama emin değilim- RedBull da taklit ettiği geriye doğru sürtünmeyi azaltan kesimler var.Mercedes GP tam buranın yan taraflarına ek Mercedes hava girişi yapmış.
    macca ne benzerliği var anladıysam ne olayım.bakmam lazım tekrar.

üstelik
    HRT benzese benzese sadece Brawn GP ye benzer. üst soğutma girişi ve sidepod hava soğutmaları dışında. HRT'in sidepod tasarımıda Redbull 'a ihale kaldı(A.Newey dolasıyla.). bir detay; soğutma deliğide köşeli değil.yusyuvarlak bknz. yani HRT ağırlıklı Brawn'ı anımsatıyor bu yıl ki Mercedes e bile benzemez.
    üstelik HTR'in sadece ön kanadıda (ben biraz laf atmamak için değinmedim) macca'nın Red Bull'an aldığı ön kanat tasarımının farklı yorumlanışıda HRT yahut Dallara ya ait. kusura bakmayınız.inanmıyorsanız 1. sayfada ki resimleri ve takibi yine okuyunuz. ve macca nın sidepot hava girişleri neye benziyor? sadece biraz daha yuvarlatılmış Brawn GP ye. eh napiyım gözüme takıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 9 Mart 2010; 16:01:33 >

• quote:

Alıntıları Göster
    macca ne demek yahu tamam bu sporu senelerdir izliyor olabilirsin de bu sana desteklemediğin takımla alay etme ya da (sana göre) her yaptığı fabrika içi işi skandal olarak yorumlama hakkını vermez, ben de 97 den beri izliyorum ancak kendimi araştırmacı gazeteci kılığına hiç sokmadım, McLaren Mercedes hayranıyım ve takımın kazandığı gp lerde sevinip kazanamadıklarında üzülüyordum normal bir seyirci ya da taraftar gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Stradale

macca ne demek yahu tamam bu sporu senelerdir izliyor olabilirsin de bu sana desteklemediğin takımla alay etme ya da (sana göre) her yaptığı fabrika içi işi skandal olarak yorumlama hakkını vermez, ben de 97 den beri izliyorum ancak kendimi araştırmacı gazeteci kılığına hiç sokmadım, McLaren Mercedes hayranıyım ve takımın kazandığı gp lerde sevinip kazanamadıklarında üzülüyordum normal bir seyirci ya da taraftar gibi

Alıntıları Göster
    macca mclaren-mercedes dimek.
    eh canım bende ukalalık yapmıyom sadece gözlemleri yazıyorum. bilakis otorite deyilim ki hep diyorum. yani ilk kez 1997 den
    beri takip ediyorum gördüm.benim hesapda aynı.
    ama görünenide yazarım ki görünen köy klavuz istemez hesabı.yalan yok dolan yok ne var? skandal diye de sunmuyorum
    dikkat ederseniz bu yıl ki Ferrari nin araklamalarınıda yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu

red bull yine renault motor mu kullanacak

hiç bilmiyordum

Alıntıları Göster
    Bayadır izlemiyorum bunun için soracam bu lastikler neden dümdüz oldu o tırtıklar yok artık standart lastiklerde
  • quote:

eh canım bende ukalalık yapmıyom sadece gözlemleri yazıyorum. bilakis otorite deyilim ki hep diyorum. yani ilk kez 1997 den
    ama görünenide yazarım ki görünen köy klavuz istemez hesabı.yalan yok dolan yok ne var? skandal diye de sunmuyorum

Yazdıklarını okudum da , 97 den beri F1 izliyorsun bir de. Yazık gerçekten yazık. Aradan geçen 13 yılda ya hiç bi şey öğrenememişsin ya da at gözlüklerini çıkarmamak ta ısrarcısın. Umuyorum ki ikinci seçenektir , çünkü bir gün gelir sen de çıkarırsın o gözlükleri . Ama 13 yılda birşey öğrenememişsen şayet o zaman durum vahim.

Bu konuya da bir daha cevap atmamayı düşünüyorum .. Çünkü zamanında çok tartıştım senin gibi Ferrari'cilerle sonuç nato kafa nato mermer.

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Yazdıklarını okudum da , 97 den beri F1 izliyorsun bir de. Yazık gerçekten yazık. Aradan geçen 13 yılda ya hiç bi şey öğrenememişsin ya da at gözlüklerini çıkarmamak ta ısrarcısın. Umuyorum ki ikinci seçenektir , çünkü bir gün gelir sen de çıkarırsın o gözlükleri . Ama 13 yılda birşey öğrenememişsen şayet o zaman durum vahim.

Bu konuya da bir daha cevap atmamayı düşünüyorum .. Çünkü zamanında çok tartıştım senin gibi Ferrari'cilerle sonuç nato kafa nato mermer.

Alıntıları Göster
    yahu Alla Allaa ne dedik ki.
    tamam ben suçluyum.anlamamışım demek ki. hatamı düzeltin valla bak. bknz. bazı anekdotlarda ve gözlemlerde kesin kesinkes genelleme yapmıyoruz. topiği iyi okuyun ondan sonra eğer sallamışsam siz haklısınız ve özür dilerim bu kadar basit. ama yok yazık, kartol gibi kelimelerle kolaya kaçacaksanız karnım tok çünkü. inşallah beynime hitab edersiniz. tamam Ferrari severim ama işime geldiği yorumlayıda dahi becersem de asla haksızlık etmemeye çalışırım.mertliğe sığmaz.

• quote:

quote:

Bu konuya da bir daha cevap atmamayı düşünüyorum

merak etme kimse sana dönüp yalvarmaz "nolur bizi mesajlarından mahrum bırakma" diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

quote:

merak etme kimse sana dönüp yalvarmaz "nolur bizi mesajlarından mahrum bırakma" diye

Alıntıları Göster
    97 den beri izliyorsan madem ferrari lehine bazı skandallara da şahit olmuşsundur, geri alınan puanları verilmesiyle sucu mahir in şampiyon oluşu, McLaren'in kaç kere haksız yere ceza alması şimdi tam hatırlamıyorum ama böyle şeyleri çok hatırlıyorum

• quote:

97 den beri izliyorsan madem ferrari lehine bazı skandallara da şahit olmuşsundur, geri alınan puanları verilmesiyle sucu mahir in şampiyon oluşu, McLaren'in kaç kere haksız yere ceza alması şimdi tam hatırlamıyorum ama böyle şeyleri çok hatırlıyorum

hocam hangı yıllar?yok bende 97 den berı takıp ederım ama ole puanların alınıp verıldıgını gormedım de
  • quote:

quote:

hocam hangı yıllar?yok bende 97 den berı takıp ederım ama ole puanların alınıp verıldıgını gormedım de

Alıntıları Göster
    eddie irvine ferrari deyken coulthardla çarpışmıştı galiba yarış sonrası hakemler ferrari yi o yarıştan diskalifiye ettiler ancak daha sonra fia bu kararı iptal etti ve o puanlarla ferrari markalarda şampiyon oldu zannedersem 2000 yılıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

quote:

Yahu adamı çileden çıkartırsınız illa. Benim lafı söylediğim kişi ile aramda olan bişey niye sazan türünün sık rastlanan özelliğini illa göstermek zorundasın ki ?
    Bırak ta o cevaplasın ayırca o kişiyle aramda geçen bi konuşmada kendisi bile doğru düzgün bi cevap vermişken sana ne oluyor ?! Niye illa atlama ihtiyacı hissediyorsun.

Yani fikrimi söyleyip çıkıp gideyim diyorum ama yok illa saçma salak anlamsız bi laf atıcaksınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 10 Mart 2010; 1:26:36 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.