Şimdi Ara

2010 DACİA MIZ ÇÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ NE YAPMAMIZ LAZIM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
16.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş servisle görüştümü acaba topic resmen dalaşa dönmüş amacından sapmış...
    sonucu yazarsa çok iyi olur..
    ayrıca 1 yaşında aracın paslanması kesinlikle fabrikasyon hata ve firmanın problemi..
  • 1 yaşındaki arabada hiç boya olmasa o sac yinede çürümez boyada hata var ise pas yapmış olabilir bence dacıanın üstüne fazla gidiyorlar araç okadar da kötü değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211
    çin araçları donanım oalrak katlıyor fiyat oalrak da aynı.

Daha kaliteli değil ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadık_57

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

çakmakubi gelmiş

Çakma değil gerçek, çarpılırsan anlarsın ancak. Her .oka sazan gibi atlamayın artık...

Diğer çocuk gibi senin de bir anın var galiba ismini andığın arkadaşla, unutamıyorsunuz bir türlü, çok koydu herhalde içine...

Kubi forumun maskotuydu da ondan.Güldürüyodu hepimizi

Arkadaşım hepimiz belli yaşara gelmiş insanlarız ve başkaları ile dalga geçmek kadar kötü birşey yoktur. Kızdığım tek nokta bu. Ne Denizkubi yi tanırım nede diğerlerini ama acımasızca dalga geçmek o şahsız unuruyla oynamak çok ters geliyor bana. Sadece onun için demiyorum herkes için aynı durum söz konusu ama her gördüğüm konuda dalga geçiliyor adamla bu kadarda olmazki...

biz keyfimizden dalga geçmiyoruz.mercedes E serisi ile renault lagunayı,renault fluence ile opel insigniayı vs. bir tutan bir adamı savunuyorsun şuan.bırakta işin hakkını verelim ve dalga geçelim.bir insan demin örneğini verdiğim şeyler gibi yazılar yazıyorsa ve bunlara rağmen kendini otomobil bilgesi gibi göstermeye çalışıyorsa dalga geçilmeye mahkumdur.sana tavsiyem arada kaynama,kendi işine bak

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çakmakubi gelmiş

Çakma değil gerçek, çarpılırsan anlarsın ancak. Her .oka sazan gibi atlamayın artık...

Diğer çocuk gibi senin de bir anın var galiba ismini andığın arkadaşla, unutamıyorsunuz bir türlü, çok koydu herhalde içine...

Arkadaşım hepimiz belli yaşara gelmiş insanlarız ve başkaları ile dalga geçmek kadar kötü birşey yoktur. Kızdığım tek nokta bu. Ne Denizkubi yi tanırım nede diğerlerini ama acımasızca dalga geçmek o şahsız unuruyla oynamak çok ters geliyor bana. Sadece onun için demiyorum herkes için aynı durum söz konusu ama her gördüğüm konuda dalga geçiliyor adamla bu kadarda olmazki...

biz keyfimizden dalga geçmiyoruz.mercedes E serisi ile renault lagunayı,renault fluence ile opel insigniayı vs. bir tutan bir adamı savunuyorsun şuan.bırakta işin hakkını verelim ve dalga geçelim.bir insan demin örneğini verdiğim şeyler gibi yazılar yazıyorsa ve bunlara rağmen kendini otomobil bilgesi gibi göstermeye çalışıyorsa dalga geçilmeye mahkumdur.sana tavsiyem arada kaynama,kendi işine bak

Sen bana tavsiye verecek kadar bilgili olduğuna eminmisin??? Evet o arkadaş fazla abartıyor olabilir ama sizde çok abartıyorsunuz diğer mesajlarınıza bakın neler yazmışsınız reno çin arabalarından bile kötü size göre .... İşte ben bu mantığı anlamıyorum, dersin ki bana göre iyi değil anlarım ama öyle yapmıyorsunuz...

• İkinci el tavsiyeleri gelmeye başladı.

Bu adamın durumu bu kadar vahim işte.

Yazık.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çakmakubi gelmiş

Sen niye savunuyorsun bırak kendi kendini savunur adam.Ama böyle yorumlar yapıp iki tarafı da galeyana getiriyorsun hocam.Denizkubi nin bişey diyecegi yoksa da senin yorumuna bakıp,bişeyler diyecek yine banlanacak.

• Bilmiyorum önce yazıldımı ama Dacia bir Renault markası olabilir ama bir tutulmamalı. Nasıl Maserati ile Fiat'ı bir tutamıyorsak.
  • Sıfır Dacia almaktansa o paraya daha kaliteli bir markanın ikinci el aracını alırdım şahsen.
  • resimler

• 2

• İyi izolasyon yapmamişlar, üretim hatasi bence.
  • değil 20000 tl lik 10000 TL lik bir araçta olsa 1 senede çürümeye başlayan aracın benim gözümde değeri 0 ın altındadır.Ben sizin yerinizde olsam mahkemeye başvururum.Hakkımı savunurum.Böyle rezillik olmaz
  • Hocam o kısmın bölgesel olarak bir darbe almadığına emin misiniz? Çünkü tek o kısımda olması ve üst kısımlarında da ufak ufak darbe izleri olması bende bu izlenimi yarattı. Eğer öyle değilse aracın sıfırıyla değiştirilmesini isteyin ve kesinlikle tamir kabul etmeyin.Eğer kabul etmezlerse de tüketici hakem heyetine başvurun.

Eğer darbe vars zaten paslanmazlık garantisi kapsamına da girmeyecektir. Servise başvurursanız eğer sonucu bildirirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

Hocam o kısmın bölgesel olarak bir darbe almadığına emin misiniz? Çünkü tek o kısımda olması ve üst kısımlarında da ufak ufak darbe izleri olması bende bu izlenimi yarattı. Eğer öyle değilse aracın sıfırıyla değiştirilmesini isteyin ve kesinlikle tamir kabul etmeyin.Eğer kabul etmezlerse de tüketici hakem heyetine başvurun.

Eğer darbe vars zaten paslanmazlık garantisi kapsamına da girmeyecektir. Servise başvurursanız eğer sonucu bildirirsiniz.

Boydan boya darbe gelirmi başkan ? Bana üretim hatası gibi geldi.
  • resimler konsun görelim diyenler ne oldu.yapın şimdi yorumları hadi
  • quote:

resimler konsun görelim diyenler ne oldu.yapın şimdi yorumları hadi

Fotoğraf sormuştum ve gelince de yorumumu yaptım. Millet gibi balıklama dalmadım konuya.
  • ufak da olsa bir darbe almış olabilir, üstteki boya katmanı soyuldu ise yağmur nem vs etkisi ile paslanmış gibi gözüküyor.. kaza veya ufak sürtmeleri bir gözden geçirin muhakkak birşeyler bulacaksınız ;)
  • 1 yılda bu kadar paslanmış olması ilginç.Kaldı ki sürekli yağış alması mümkün degil.12 ayın hepsinde mi yagışlı bu arkadaşın yasadıgı yer
  • illa yağış almasına gerek yok üstündeki pasta ve boya tabakası kalktığında neme maruz kaldığında bile çürür
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.