Şimdi Ara

2010 DACİA MIZ ÇÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ NE YAPMAMIZ LAZIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
16.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu sahibi arkadaşım kusura bakma ama yazdıklarının doğru olduğunu düşünmüyorum.Renaulta tipsiz ,konforsuz vs diyebilirsiniz ama asla dayanıksız ,çürük vs diyemezsiniz.Hatta rahatlıkla diyebilirim ki yürüyen mekanik aksam ve sağlamlıkta Renault çok ama çok sağlamdır bakın bir kıyaslamanın içine girip şundan daha sağlam felan yazmıyorum ama kesinlikle ilk 3 tedir.Dacianın da sağlam olduğunu düşünüyorum
  • Kolay ulaşırsın, zor vazgeçersin çünkü elinde çürür. DACIA
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9997

2010 Model dacia logan bagaj kısmında fitillerin ordan çürümeye başladı fitilleri bir kaldırdık şok olduk. arac 18 binde servis bakımlı ne yapmamız lazım

2010 model Dacia değil herhangi bir araç da olsa çürüme olacağını sanmıyorum.

2010 model araç zaten garantili, şikayet varsa şikayeti değerlendirip sonuca varırlar. Çözülmeyecek sorunsa veya araba çürümeye başlamışsa (sanmıyorum) aracı dahi değiştirebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair
    denizbuke nerde ya allah aşkına şöyle bir lafı vardı kendisinin

reno flaunce vw passattan kat ve kat kaliteli bir arabadır

Ne alakası var konu ile?

Konu Renault mu yoksa Vw ' mi?

Yoksa Renault'un ucuz yollu halk arabası Dacia mı?

Sizin sorunlar da aynı otomobil markaları gibi kronikleşmiş durumda.

Sağlıklı düşünememe sorunu. 50 kere de servise gitsen düzelmez.

+1

Doğru söze ne denir. Vw fanatikliğinin son safhasını içeren yorumlar. Sorun kroniklikten ötede artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: KINGHUNAL
    Kolay ulaşırsın, zor vazgeçersin çünkü elinde çürür. DACIA

Muahaha harikasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KINGHUNAL

Kolay ulaşırsın, zor vazgeçersin çünkü elinde çürür. DACIA

Güldürdün kardeş.
  • arkdaslar arac 2 gündür işyerindeydi daha şimdi geldi aksam aksam resim cektim bazı arkdslar bos bos konusmus o yüzden yükleyecektim ama dosya cok büyük dedi. sabah erkenden tekrar resim cekip yüklücem. bizde yalan haber olmaz neden durup dururken arabamız cürüdü diyeyim. aracınız dacia ise korumaya calısmayın ben burda millet bilsin almasın diye söylüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Donanım konusunda katılıyorum arkadaşa ve hala ABS'yi, 2.yolcu hava yastığını parayla satan, en azından ESP'yi opsiyon bile sunmayan; Renault-Dacia-Ford-Fiat vs. vs. hangi marka olursa olsun fark etmez hepsine gelsin. Kimsenin parası olmayana "kazadan canlı kurtulmak istiyorsan şimdiden para ver" demeye hakkı yok.

espyi parayla bile satmıyorlar ya bazı modelelrde böyle bir saçmalık olurmu resmen DACİ RENO FİAT V:S alırsan ölmeyide göze al diyorlar paran varsa kazadan sağ çıkarsın yoksa öl diyolar resmen ve hala bunları savunan var
    en saçma mantık ve yorum ise
    DACİA dan ne bekliyorsun ki varmı böyle düz mantık ya

Çok bilmiş arkadaşım premium marka olarak gördüğünüz vw Golf ün dsg harici hangi modelinde esp var onu söylede biz de bilelim....

• quote:

quote:

ben olduğunca sağlıklı düşünüyorum
    adamlar motor devir göstergesini donanım diye liste yapıyorlar
    abs üst donanım diye ekstra parayla satıyorlar bunları yapan DACİA ayıp etmiyorda benmi yazınca sağlıklı düşünemiyorum

adamlar resmen yürüyen tabut satıyorlar ama siz hala farkında değilsiniz

1 yaşında araba çürürmü ya
    1999 model passat var kayınpederimde 300,000 kmde gel bak arabada bir tane pas yok bırak çürümeyi ön takım hariç kuruş masraf açmadı araba kendisine
    yazınca kötü oluyoruz
    içinizden birileri çıkıp adama bak ya DACİA ile vw kyaslıyor yazar elbet cavabım hazır

ben dacia ile sadece el arabasını kıyaslarım o bile bir yılda çürümez eminim buna

Bu arabanın 20.000 lira olduğunu idrak et, sonra gel burada konuş.

Hani bir söz varya ''Önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye'' galiba böyle birşeydi. İşte bu söz tam bu adama göre cuk oturuyor...

• Saçma bir soru olacak ama fitilleri neden kaldırma ihtiyacı duydunuz?
  • dostum bi zahmet foto koyuver
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadık_57

quote:

quote:

ben olduğunca sağlıklı düşünüyorum
    adamlar motor devir göstergesini donanım diye liste yapıyorlar
    abs üst donanım diye ekstra parayla satıyorlar bunları yapan DACİA ayıp etmiyorda benmi yazınca sağlıklı düşünemiyorum

adamlar resmen yürüyen tabut satıyorlar ama siz hala farkında değilsiniz

1 yaşında araba çürürmü ya
    1999 model passat var kayınpederimde 300,000 kmde gel bak arabada bir tane pas yok bırak çürümeyi ön takım hariç kuruş masraf açmadı araba kendisine
    yazınca kötü oluyoruz
    içinizden birileri çıkıp adama bak ya DACİA ile vw kyaslıyor yazar elbet cavabım hazır

ben dacia ile sadece el arabasını kıyaslarım o bile bir yılda çürümez eminim buna

Bu arabanın 20.000 lira olduğunu idrak et, sonra gel burada konuş.

Hani bir söz varya ''Önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye'' galiba böyle birşeydi. İşte bu söz tam bu adama göre cuk oturuyor...

Ben kimo sahibi olarak bu araca 18.000tl'ye sahip oldum. Lpg eklenmesi ile 20.000'ni bulmadı bile araç. Son olarak ANCAP (E-NCAP) çarpışma testinden'de 3 yıldız aldı. Yani aracınız ile aynı güvenlikte olmasıyla beraber; Donanım, konfor, yol tutuş ve dizaynı ile tam f/p canavarı diyebilirim. Üstelik şuanda 7 yıl/150.000km garantiside var. Bunu belirtiş nedenim benim sahip olduğum araç bana bu fiyata bunu sunabiliyorsa, sizlerin ucuz diye övündüğüz Dacia markası neden bunları sunamıyor bunu düşündüm biran. Aracınızı kazasız, belasız kullanın fakat 2.el ve dizel avantajı dışında başka bir avantajı maalesef yok. Dediklerimi yanlış anlamayın kesinlikle. Ben isterim ki herkes gölünde ki araçlara binsin.

Sorununuza gelirsek, araçlarda bir takım arızalar oluşabilir fakat bu demek değildir ki araç 1 senede çürümeye başlasın! Siz buraya konu açmak yerine yetkili servis ile görüşmeye gittiniz mi merak ettim? Fakat arıcınızı yetkili serviste baktırmıyorsunuzdur, aracınız garanti kapsamı dışında derler buna birşey diyemem!

Fakat hakkınızı aramanızı öneririm. Sorunlarınız işleme konulmadığı takdirde hakkınızı bulunduğunuz ildeki ticaret odasına dilekce yazarak aramaya başlayın veya bire, bir giderek görüşürün. En son çare mahkeme. 1-2 yılda sürecekte olsa hakkınızı arayın ve vazgeçmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonpoL -- 14 Mayıs 2011; 23:24:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: D_G_N

quote:

bunları yapan insanları sömüren kandıran dacia suçlu değil yazınca ben suçluyum vay anasını yaaa

şimdi başka bir komiklik örneği vercem

sözde daciadan üst paketlerde 4 cam otomatik ama ne hikmetse duster denen araçta cam açma kapama düğmeleri fazla elektirik kablosu gitmesin kar edelim diye teybin altında ordan açıp kapatıyorsun
    gene ben suçluyum ama eminim

Aynı fiyatlarda daha kaliteli ve dediğin donanımların olduğu bir araç öneremezsen sen suçlusun tabikide.

Dacia dediğimiz aracın fiyatı 18.000 Liradan başlıyor.

Araç önerilerini bekliyorum.

çin araçları donanım oalrak katlıyor fiyat oalrak da aynı.

• bakimlarini yetkili serviste yaptirmasada garanti disi kalacagini sanmiyorum cunku bakim mevzuu mekanik garantiyi etkiler kaporta garantisini degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9997

2010 Model dacia logan bagaj kısmında fitillerin ordan çürümeye başladı fitilleri bir kaldırdık şok olduk. arac 18 binde servis bakımlı ne yapmamız lazım

konuyu açalı epeyce olmuş, keşke fotoları koysaydınız daha şık olurdu ..daha ayağı yere basan yorumlar ile yardımcı olmaya çalışırdık..konu bu hali ile "kötü reklam" gibi anlaşılıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

bakimlarini yetkili serviste yaptirmasada garanti disi kalacagini sanmiyorum cunku bakim mevzuu mekanik garantiyi etkiler kaporta garantisini degil

Sn. otomobilci_x;

Bende onun için söyledim arkadaşa hakkınızı arayın diye. Bizim yetkili servislerimiz süpriz cevaplar vermeye bayılıyorlar ve bahane üretmede sınır tanımıyorlar maalesef. :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

çakmakubi gelmiş

Çakma değil gerçek, çarpılırsan anlarsın ancak. Her .oka sazan gibi atlamayın artık...

Diğer çocuk gibi senin de bir anın var galiba ismini andığın arkadaşla, unutamıyorsunuz bir türlü, çok koydu herhalde içine...

Kubi forumun maskotuydu da ondan.Güldürüyodu hepimizi

• quote:

Orijinalden alıntı: SonpoL

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

bakimlarini yetkili serviste yaptirmasada garanti disi kalacagini sanmiyorum cunku bakim mevzuu mekanik garantiyi etkiler kaporta garantisini degil

Sn. otomobilci_x;

Bende onun için söyledim arkadaşa hakkınızı arayın diye. Bizim yetkili servislerimiz süpriz cevaplar vermeye bayılıyorlar ve bahane üretmede sınır tanımıyorlar maalesef. :))

haklisiniz hakkini sonuna kadar aramali
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

çakmakubi gelmiş

Çakma değil gerçek, çarpılırsan anlarsın ancak. Her .oka sazan gibi atlamayın artık...

Diğer çocuk gibi senin de bir anın var galiba ismini andığın arkadaşla, unutamıyorsunuz bir türlü, çok koydu herhalde içine...

Kubi forumun maskotuydu da ondan.Güldürüyodu hepimizi

Arkadaşım hepimiz belli yaşara gelmiş insanlarız ve başkaları ile dalga geçmek kadar kötü birşey yoktur. Kızdığım tek nokta bu. Ne Denizkubi yi tanırım nede diğerlerini ama acımasızca dalga geçmek o şahsız unuruyla oynamak çok ters geliyor bana. Sadece onun için demiyorum herkes için aynı durum söz konusu ama her gördüğüm konuda dalga geçiliyor adamla bu kadarda olmazki...

• ne komik adamlar var şu forumda.20000 tl lik arabada esp arıyor.
    duyanda polo da golf te standart sanacak.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.