Şimdi Ara

2010 DACİA MIZ ÇÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ NE YAPMAMIZ LAZIM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
16.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fatih211

1 yılda bu kadar paslanmış olması ilginç.Kaldı ki sürekli yağış alması mümkün degil.12 ayın hepsinde mi yagışlı bu arkadaşın yasadıgı yer

trabzonda bile araçlar çürümüyor.günümüz otomobillerinin çürüme bahanesi nem olamaz.bunu bahane edende kendini kandırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic
    trabzonda bile araçlar çürümüyor.günümüz otomobillerinin çürüme bahanesi nem olamaz.bunu bahane edende kendini kandırır.

Belki darbe kaynaklı bir sorun olabilir. Bu durumda nem çürütmeye yeter de artar bile. Eğer değilse affı yok. Dediğin gibi saçmalık.
  • quote:

quote:

1 yılda bu kadar paslanmış olması ilginç.Kaldı ki sürekli yağış alması mümkün degil.12 ayın hepsinde mi yagışlı bu arkadaşın yasadıgı yer

darbe sonrası heryerde paslanma olur ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

quote:

darbe sonrası heryerde paslanma olur ;)

ben darbe ile ilgili bişe yazmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 16 Mayıs 2011; 0:44:39 >

• Dacia ile kontak kurup şikayetinizi iletin.Yardımcı olmazlarsa kibarca Tüketici hakları derneği ve Tüketici mahkemesinden bahsedin böylelikle daha ciddiye alırlar.

Bir sonuç alamazsanız bulunduğunuz ilin Tüketici Hakem Heyetine başvuruda bulunun.3 ay içinde başvuruyu talabe alıp sonlandırmak zorundalar diye hatırlıyorum.

Buradan da bir sonuç alamazsanız son olarak Tüketici Mahkemesine başvurabilirsiniz.
  • arkdslar aracta en ufak bir darbe bile söz konusu degildir. tamponda sürtme bile yok aynı çürükler sag tarafta fitilin altında da başlamış. arac en yakın arkdasımın bu hafta içinde zaten bakımı geldi o zaman servise bildiricek.şahsen benim olsaydı elimden geleni ardıma koymazdım bayinin altını üstüne getirirdim degiştirirdim aracımı.
  • Bende de tempra var paslanmıyor araba ya :) dacia bir tempra kadar olamamış sene 2011 .
  • Çok enteresan bu kadar kısa sürede paslanma olması.

Günümüz teknolojisinde en kötü araba bile en az 3 yıl paslanmaz.

Meğer ki bir darbe yada üretim hatası olmasın.

Darbe sizin elinizde olmamış olabilir. Hatta farkında bile olmayabilirsiniz.

Otomobiller getirilerken bazen "ufak" hasarlar görebiliyorlar.

Bu araçlar satışa çıkarılmadan önce serviste işlem görüyor.

Bunun ile ilgili o kadar çok şikayet var ki, hatta bir tane de BMW vardı, sıfır aldığı halde arabayı çamurluğunda boya çıkmıştı. Borusan bile kabul etmişti durumu fakat adam ispat edemiyordu, neyse.

Yani üretim hatası yada darbe olabilir. Bunu araştırmak lazım.

Herhangi bir serviste boya kalınlığını bir ölçtürün, o bölgedeki.

Eğer normalden fazlaysa zaten boya vardır ve düzgün yapılmadığı için paslanmıştır.

Yok boya kalınlığında bir problem yoksa o zaman üretim hatası vardır, derhal tüketici mahkemesine başvurun.

• Bugüne kadar binlerce satılmış Dacia'dan bir veya iki tanesinde çürük çıkmış. Dacia alınmaz abi. Dacia çürük arabadır.

2008 Toyota'da çürümeler başlamış. Mümkün değil. Sahibi suda bırakmıştır. Arabada veya fabrikasında suç yoktur. Değil mi.

Pahalı araba alıp servis hizmetine gelince bakımları, parçaları pahalı deyip servislerden köşe bucak kaçmaktan ise orta halli araba alıp tüm eksiklerini serviste yaptırırım. İşime gelir.
  • abı o bagajda kum mu taşıdınız naptınız heralde curur kamyonet kıvamında kullanılmıs gıbı bı goruntu var
  • yok kardes arabanın içinde halıfleks vardı hep kum yaptı. matbaa sektörüyle ugrasıyoruz arabada su adına hiç bişey olmaz sadece 3-4 tane koli taşınır
    quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

abı o bagajda kum mu taşıdınız naptınız heralde curur kamyonet kıvamında kullanılmıs gıbı bı goruntu var
  • zamane araçları böyle işte güvenilir insanların mallarını alacaksın
    mesela (örneğin) insigna daha 6 aylık güneşten farları solmuştu yeni model tüm marka araçlarda bu durum söz konusu ama asıl olay mesela 60000 tl ye aldığınız araç aslında o sınıfta değil eskiden öyleydi şimdi yüksek vergiler sebebi ile ucuz üretime geçilmiş durumda bu tüm markalar için geçerli bana yok şu marka şöyle böyle demeyin. ilk çıkış fiyatı 60000 TL nin altındaki araçlardan bir şey beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 16 Mayıs 2011; 16:48:36 >
  • Dacia Acentasının önüne götürüp yak arabayı..
    Böyle rezillik mi olur yaa!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toorop

Çok enteresan bu kadar kısa sürede paslanma olması.

Günümüz teknolojisinde en kötü araba bile en az 3 yıl paslanmaz.

Meğer ki bir darbe yada üretim hatası olmasın.

Darbe sizin elinizde olmamış olabilir. Hatta farkında bile olmayabilirsiniz.

Otomobiller getirilerken bazen "ufak" hasarlar görebiliyorlar.

Bu araçlar satışa çıkarılmadan önce serviste işlem görüyor.

Bunun ile ilgili o kadar çok şikayet var ki, hatta bir tane de BMW vardı, sıfır aldığı halde arabayı çamurluğunda boya çıkmıştı. Borusan bile kabul etmişti durumu fakat adam ispat edemiyordu, neyse.

Yani üretim hatası yada darbe olabilir. Bunu araştırmak lazım.

Herhangi bir serviste boya kalınlığını bir ölçtürün, o bölgedeki.

Eğer normalden fazlaysa zaten boya vardır ve düzgün yapılmadığı için paslanmıştır.

Yok boya kalınlığında bir problem yoksa o zaman üretim hatası vardır, derhal tüketici mahkemesine başvurun.

• arkdslar lütfen sacmalamayın darbe almıs araba bile bir senede bu hale gelmez. darbeyle alakası yok aracın her noktası tamamen orjinal boyada rütuş bile yok
  • Servise durumu anlatın, anlamamazlıktan gelirlerse sakinliğinizi bozmayın bir daha anlatın, tüketici hakem heyetine başvurabilmeniz için elinizde yeterli delil olması gerekiyor (garanti belgesi, yetkili servis formları, gönderildiyse eğer karşı tarafa gönderilen ihtarname, varsa resmi makamca düzenlenmiş tutanak)
    Tüketici hakem heyetine başvurduktan 3 ay sonra resmi karar çıkıyor. 15 gün içerisinde tarafların itiraz hakkı bulunuyor ve çıkan karar mahkeme kararı niteliğinde sayılıyor.
  • 3 sayfa yorum yapılmış. Kimi kötülemiş. Kimi olabilir demiş. Kimisi başka marka çürüyen arabalardan örnek verip durumu kurtarmaya çalışmış. Tekrar yazıyorum.

2006 model Dacia Logan arabamı 2010 aralık ayında Bağdatlılar servisine götürdüm. Genel bakım yaptırdım. Hiç haberim yoktu. Servis telefon etti. Arabanızın filan yerinde pas oluşmuş. Garanti kapsamına giriyor. Onu da yapacağız. Bilginiz olsun dediler. Yapın dedim. Yaptılar.

Bu kadar basit.
  • komedyen & showman gibi adamlar var bu forumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 17 Mayıs 2011; 13:19:06 >
  • 12 yıllık garanti verilen bir ortamda ,3 yıllık arabaların çatır çatır paslanması bu kadar basit işte, fazla uzatmayın, görmeyenler görmüş oldu, yadırgayanlar kabullendi , teşekkürler dacia by reno.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

12 yıllık garanti verilen bir ortamda ,3 yıllık arabaların çatır çatır paslanması bu kadar basit işte, fazla uzatmayın, görmeyenler görmüş oldu, yadırgayanlar kabullendi , teşekkürler dacia by reno.....

/>
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.