Şimdi Ara

2010 Civic Elegance mı Corolla Elegance mı ?(1.6 benzinli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta yazıldığı gibi arkadaşlar pazartesi günü kesin karar verip alıcaz. Aynı fiyatalar. Sizce hangisi? Benim gönlüm civic te :/

• Civic daha dinamik görüntüye sahip bir araç , Corolla ise makyajlandı ama yine de tasarım olarak bana göre vasatı aşamadı.

Bir de hala 1.6 132 hp lik motoru eklememişler.

Tasarım ve performans --> Civic

Güvenlik --> Corolla

Ben olsam Civic'i tercih ederdim.
  • biz 2008 de aynı tercihi yapıp corolla aldık ablama , taş gibi araba ama şimdi olsa civic al derdim tasarım açısından cok daha güzel .
  • hemen hemen aynı araçlar imzana bakılırsa sen civic i tercih edersin gibime geliyor
  • makyajlı kasadaki stoplar evlere şenlik olmuş toyota da...

Civic çok daha güzel görünüyor...
  • corolla tasarım olarak hiçbir şey vaad etmiyor. aşağı yukarı aynı ayarda araçlar ve civic çok daha göze hitap eden bir araç.
  • iç mekandada dış tasarımdada civic derim.
    motor olarak aman aman fark olmaz diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikisi de fiyatının arabası değil, mazda3 diyorum.
  • civic encap testınden 5 yıldız alabıldımı en son 4 yıldız dı guvenlık konusunda tedırgın edıcek bı arac y bana gore ayrıca yakıt konusunda sehır ıcınde ozellıkle can yaktıgını duymustum ses yalıtımı ıyı değil ve sac kalınlıgının ınce oldugu cabuk boya attıgı gıbı bır cok olumsuz sey yazıyor cıvıc formunda bence farklı araclara yonelın tamam sorunsuz olabılır ama sorunsuzluk hersey demek deil.Ama goruntu konusuna gelırsek cıvıc ozellıkle beyazı delı gorunuyor karızması var aracın daha bı genc arabası corollaya gore bence araba almak için cok acele etmemek gerek ben 6 ay boyunca belkı burada yuztane baslık actım cok araba arastırdım cok karsılastırma yaptım zorlada olsa sonunda akarar verebıldım bence cok aceleye getırmemek gerek?

Eklenti: Civic frenlerınde problem oldugu akunun cabuk bıttıgı ve yol sesını ıcerıye cok aldıgınıda duymustum
    Not: Civic kesınlıkle kullanmadım yazdıgım seyler tamamıyle forumlarda kullanıcılardan okudugum yorumlardır yanıltmak ıstemem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hard_hacker -- 14 Haziran 2010; 13:37:07 >

• yeni kasayı bilmem ama 2004 kasa civic kullanıorm hiç de pişman değilim tavsiye ederim.. şimdiki özelliklerini düşüreceğini de sanmıorm yani o yüzden her zaman civic derim
  • cıvıc elegansı daha donanımlı olması lazım ve gerçektende daha güzel ve spor duruyor. dizel olsa corolla diyecektim ama benzinliler karşılaştırılmış bende cıvıc derim.
  • Ayrıca civic diyenler neden civic diyor merak ediyorum. corollanın civicten güvenlik, yol tutuş, sessizlik,konfor, yakıt tüketimi, donanım gibi konularda biraz daha iyi olduğunu defalarca okumuştum. Civicte yağmur vs sensörü yoktu diye hatırlıyorum. Civicin bagajı küçük ama arka koltukları corollaya göre genişti. Civic diyen arkadaşlar sadece tasarımı için mi civic diyor?
  • şahsen tasarım olarak kıyasladım
    teknik boyutu konusunda bir fikrim yok...
  • Dizel sorsaydiniz Corolla diyecektim. Benzinli olarak ben de Civic oneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

civic encap testınden 5 yıldız alabıldımı en son 4 yıldız dı guvenlık konusunda tedırgın edıcek bı arac y bana gore ayrıca yakıt konusunda sehır ıcınde ozellıkle can yaktıgını duymustum ses yalıtımı ıyı değil ve sac kalınlıgının ınce oldugu cabuk boya attıgı gıbı bır cok olumsuz sey yazıyor cıvıc formunda bence farklı araclara yonelın tamam sorunsuz olabılır ama sorunsuzluk hersey demek deil.Ama goruntu konusuna gelırsek cıvıc ozellıkle beyazı delı gorunuyor karızması var aracın daha bı genc arabası corollaya gore bence araba almak için cok acele etmemek gerek ben 6 ay boyunca belkı burada yuztane baslık actım cok araba arastırdım cok karsılastırma yaptım zorlada olsa sonunda akarar verebıldım bence cok aceleye getırmemek gerek?

Eklenti: Civic frenlerınde problem oldugu akunun cabuk bıttıgı ve yol sesını ıcerıye cok aldıgınıda duymustum
    Not: Civic kesınlıkle kullanmadım yazdıgım seyler tamamıyle forumlarda kullanıcılardan okudugum yorumlardır yanıltmak ıstemem?

Aynı problemleri bende duymuştum ama son euroncap te makyajlanarak 5 yıldız aldı euroncap.com sitesinden istediğiniz araca bakabilirsiniz(www ekleyiniz:D) Corollanın makyajlanmamış halini satıyolar civicle aynı fiyata makyajlı hali çok daha pahalı yani makyajsız corollayla makyajlı civic karşılaştırıyorm. Aynı zamanda hediye olarak boya koruma da veriyolar civicte hemen hemen herkeste civic demiş bu gidişle civic olucak :D

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

hemen hemen aynı araçlar imzana bakılırsa sen civic i tercih edersin gibime geliyor

ahaha doğru diyosun hoca :D
    Eklenti: Zaten babama alıyorz anneminde alfa romeosu var :D Ama 156 lar çok acayip çürük yol tutuş vs aktif güvenlik mükemmel ama pasif güvenlik çok vasat onuda değiştiricez en yakın zamanda :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phanrisal -- 14 Haziran 2010; 17:42:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooDWoLF

quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

civic encap testınden 5 yıldız alabıldımı en son 4 yıldız dı guvenlık konusunda tedırgın edıcek bı arac y bana gore ayrıca yakıt konusunda sehır ıcınde ozellıkle can yaktıgını duymustum ses yalıtımı ıyı değil ve sac kalınlıgının ınce oldugu cabuk boya attıgı gıbı bır cok olumsuz sey yazıyor cıvıc formunda bence farklı araclara yonelın tamam sorunsuz olabılır ama sorunsuzluk hersey demek deil.Ama goruntu konusuna gelırsek cıvıc ozellıkle beyazı delı gorunuyor karızması var aracın daha bı genc arabası corollaya gore bence araba almak için cok acele etmemek gerek ben 6 ay boyunca belkı burada yuztane baslık actım cok araba arastırdım cok karsılastırma yaptım zorlada olsa sonunda akarar verebıldım bence cok aceleye getırmemek gerek?

Aynı problemleri bende duymuştum ama son euroncap te makyajlanarak 5 yıldız aldı euroncap.com sitesinden istediğiniz araca bakabilirsiniz(www ekleyiniz:D) Corollanın makyajlanmamış halini satıyolar civicle aynı fiyata makyajlı hali çok daha pahalı yani makyajsız corollayla makyajlı civic karşılaştırıyorm. Aynı zamanda hediye olarak boya koruma da veriyolar civicte hemen hemen herkeste civic demiş bu gidişle civic olucak :D

şahsen ben imzandaki alfa logosunu görünce daha sportif bir tarzın olduğunu düşünerek civic dedim . iç dizaynını pek beğenmedim ben civic in , daha karmaşık ve kucağına düşecekmiş gibi görmüştüm . zevk meselesi ama corollayı daha çok beğeniyorum ben

• İnsanın kafası karışıyor yav
  • civic içi dışı yakışıklı otomobil . Ama ben kesinlikle corolla alırdım daha çok beğeniyorum corollayı
  • kardeşim 2si arasında isen corolla derım .

ama başka tercihlerede açıgım dersen ozaman benzınlı passat derım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.