Şimdi Ara

2010 AUDİ Fiyat Listesi (A4 1.8 TFSI 70.000 TL:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam ile Çok net hatırlıyorum 2010 Nisan ayında bir audi Bayii'ne gitmiştik 34.950 Euro fiyat vermişlerdi o zaman zorlasak alabilecek durumumuz vardı ama almamıştık dün eski gazeteleri kurcalarken yine gördüm.İçimden Vayy beeKendimizi biraz sıkıp bir A4 Alsaymışız ozaman Temiz 7-8 Sene binermişiz dedim.Şimdi aynı paraya aynı Grup'tan 1.4 Tsı Leon Alınmıyor.Ben 2010 Yılını dün gibi hatırlıyorum.Çok aman aman bir şey değişmedi.Amaa anladımki bu ülkede artık insan hayatı hariç herşey pahalı Lafım Yurt dışında gıda pahalı diyenlere Limon bile 1 Tl olmuş.Artık bu işe dur demenin zamanı geldi.Ben forumda 0 Km araç alanları kına'yalım diyorum.Alanların konusunda vs ilgi göstermeyelim.2.el Çok iyi araçlar varken Hurdalara Sırf 0 diye tonlarca para ödüyorlar ve Fiyatların gittikçe şişmesine sebep oluyorlar.

Fiyat lisesi :http://ww1.audi.com.tr/fiyatlar/fiyatlistesi.asp?model=tum

NOt:O Tarihlerde Kur 1.95-2.00 Civarlarında idi.

• Bizim millete müstahak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34.950 Euro ya 1.4 tsi leon satabilirim

• Millet sıfır aldı diye değil.Milletimiz akılsız diye o fiyatlar artıyor.
    Öncelikle gereksiz ithal mallara yüklenenleri çünkü 1. olarak onlar kurun artmasına dışarı para çıkmasına sebep oluyor.
    Avrupa'ya gittiğimde sıkça gördüm bir şey bozulmadan yenisi almıyorlar.Ama bizde sırf en iyisi olsun en yenisi olsun diye her gün bir şeyler alıp duran insanlar var.
    Yabancı sermayeli bankalardan kredi alanlar.Yine dışarı para çıkmasına sebep oluyorlar
    Ondan sonra bu vergilere laf etmeyen %50 liyi kınayın.Sonra gelip sıfır araç alanları kınarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 3 Ağustos 2015; 14:39:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

34.950 Euro ya 1.4 tsi leon satabilirim

Maaş'ını Euro olarakmı alıyorsun?.1.4 Tsı Otomatik Leon 75.000 TL (O da zam yemediyse)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FursıonnMann -- 3 Ağustos 2015; 14:47:25 >
  • Vergilere laf etmeyen kim?Tek bir kişi ile yürümüyor Burada Foruma çağrı yapıyoruz.Daha iyi bir fikrin varsa alabiliriz sayın lisesi arkadaş!
  • bi 5 sene sonra şuan ki fiyatlar keşke olsa diyeceğiz onun için bu ülkede yapacağımız işi alacağımız herhangi birşeyi geleceğe bırakmamak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternetten protestoya devam sonuca ulaşırsınız belki şikayete ağlamaya devam. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FursıonnMann

quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

34.950 Euro ya 1.4 tsi leon satabilirim

Maaş'ını Euro olarakmı alıyorsun?.1.4 Tsı Otomatik Leon 75.000 TL (O da zam yemediyse)

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan5408

bi 5 sene sonra şuan ki fiyatlar keşke olsa diyeceğiz onun için bu ülkede yapacağımız işi alacağımız herhangi birşeyi geleceğe bırakmamak lazım

çok yerinde bir yorum olmuş,
  • Aslında fiyatı ÖTV oranı ile orantılı olarak,makyaj yiyerek euro bazında 35 den 39 a çıkmış,ama euro 2 lirayken 3 liraya çıkmış.Hal böyle olunca arabanın fiyatındaki artış da 1.5 kat olmuş.Enflasyon oranını da hesaplarsak 2015 o yıllardan daha yüksek çıkar.Yani şu anda o araba daha ucuz fiyata satılıyor.Ama paramızın bir değeri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan5408

bi 5 sene sonra şuan ki fiyatlar keşke olsa diyeceğiz onun için bu ülkede yapacağımız işi alacağımız herhangi birşeyi geleceğe bırakmamak lazım

Kesinlikle katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Aslında fiyatı ÖTV oranı ile orantılı olarak,makyaj yiyerek euro bazında 35 den 39 a çıkmış,ama euro 2 lirayken 3 liraya çıkmış.Hal böyle olunca arabanın fiyatındaki artış da 1.5 kat olmuş.Enflasyon oranını da hesaplarsak 2015 o yıllardan daha yüksek çıkar.Yani şu anda o araba daha ucuz fiyata satılıyor.Ama paramızın bir değeri yok

+1 bunun farkında olan insanları görmek güzel daha acı bir şey söylemek istiyorum 10 sene önce bu tarz arabaların fiyatları 10 kilo altına denk geliyordu (gramı 25 TL civarlarında iken) 10 kilo altın bozup jip alan insanlar 250 bin tl para vermiş oldu şimdi ise 10 kilo altın nerdeyse 1milyon TL fiyatlara sadece TL bazında bakmamak lazım parası dolarda olan adam için 10 sene öncesine göre bu fiyatlar şeker geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.