Şimdi Ara

2009 Passat 1.4 TSI Exclusive

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracimi Yaklasik 3 hafta once 0 km olarak aldım arac piyasaya surulmeden bir kac hafta oncesien hakkinda baya bi soylem oldu :) en gunceli ise bu motor bu kasayi kaldırırmı..?

65-70 derecelik dik bir rampa hayal edin arac icinde 4 kisi ile klimalari 4 kademe acik bir sekilde 2 de devrini alıp 3. vitesdede iyi bir sekilde tırmaniyor bende bu duruma baya bi sasirdim. araca 1.4 motor denemez nerde ise herhangi bilmeyen bi insan motor hacmini kullansa bu araci 1.8 sanar ;) ilk baslarda biraz acemilik cekdim ornek: motor sesini duyamiyorum devir saatinede bakmadim bi kac kullanisda araci bagirttirdik baya soradan alisiyor ama insan en cok hosuma giden yanıda kapalı garaja girer veya cıkarkengaz verip cekiyorum cıkan turbo sesi cıss cıss garajda yankılanıyor ;) yanlız 5. vites son devirler 6 ya gecdi anda vites tek kelime ile benzini iciyor..... icsin farketmez verim alayormuyum aliyorm. gercekden mukemmel bir arac... Ve kesinlikle devir dusmesi gibi bir olay yok aracda rampalarda...

Düz ve bos bir yola cikdim hız denemesi icin kadrana bakmadim 2. vitesden sora yuklendim 2. vitesi normal devir ile karşıladım hızım 40-50 ydi 50 den sora yuklendime sn tuttum yaklasin 8.5 sn sora km ibresi 130-140 civarini gosteriyordu Sorentolu bi arkadasla 4 . vitesde dalga gecdimide hatirliyorum

Forumda Nazar muhabbetleri donuyor resimleri kaldırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.gulluoglu -- 30 Nisan 2009; 0:34:05 >

• RESİM BEKLIYORUZ NAZAR DEGMEZ
    Opel Vectra 1.9 CDDesign sütçü Edition
    150 ps 320 nm 6 ileri Active Select
  • hayırlı olsun iyi bir araba almışsın.seni çok iyi anlıyorum insanı inanası gelmiyor değilmi 1.4 tsı jetta almıştı arkadaşım babasına yanılmıyorsam 160 veya 170 beygir arası bir şeydi sonradan o model üretimden kalkmış 122 beygire dönmüşler ama izlenimlerini anlatırken dudak uçuklatan ifadeler kullanmıştı doğrudur.çok yeni bir motor teknolojisi süper veya turbocharger diye geçen bir teknoloji dillere destan kazasız belasız sürüşler dilerim.iyi bir tercih

• hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2007 Golf Goal 1.6 FSI
    13 yıl önce açıldı
    2011 Passat 1.8 Tsi 160hp
    8 yıl önce açıldı
    Golf 1.0 Tsi Vs Megane 1.2 TCE
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun güzel bir otomobil almışsın özellikle motoru cok verimli

birde gaza bastınmı her arac yakıyor o bir gercek ancak ekonomik kullandığında tüketimi cok düşüyor 1.4 tsi motorların

gecende bende inceledim passatı cok güzel arac en cok hoşuma giden olaysa aracın güneşliğini actığında makyaj aynasının kapağını acınca ışık yanıyor (ben biraz ince ve ilginç detaylara dikkat ederimde) cok şık bir ayrıntı olmuş buda ayrıntıya verilen önemi gösteriyor aslında...

kazasız belasız güzel günlerde keyifle kullanman dileğiyle...

Orjinalden alıntı: NİTROUS666

hayırlı olsun güzel bir otomobil almışsın özellikle motoru cok verimli

birde gaza bastınmı her arac yakıyor o bir gercek ancak ekonomik kullandığında tüketimi cok düşüyor 1.4 tsi motorların

gecende bende inceledim passatı cok güzel arac en cok hoşuma giden olaysa aracın güneşliğini actığında makyaj aynasının kapağını acınca ışık yanıyor (ben biraz ince ve ilginç detaylara dikkat ederimde) cok şık bir ayrıntı olmuş buda ayrıntıya verilen önemi gösteriyor aslında...
    kazasız belasız güzel günlerde keyifle kullanman dileğiyle...

tskler dostm. haklisin gaza bastinmi her arac yakiyor devrinde kullaniyorm zaten surekli cok gazda basmam ama bazı zamanlar oluyorki ....gaza bir kere bastiginda devami geliyor gercekden makyaj aynasindaki ısıklar cok şık sürücü aynasıda dahil.

• G.gulluoglu ,

Aracınız Hayırlı olsun...Çok güzel bir seçim yapmışsınız 2009 model Passat 1.4 TSI Exclusive.O aracın 1.4 olduğunu uzaktan bakan anlamaz.Ancak Ruhsata bakma lazım.Gerçekten 1.4TSI performansı çok güzel çok başarılı...Tekrardan Hayırlı olsun.

Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler.

Sizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız

http://forum.donanimhaber.com/m_24631582/mpage_195/key_/tm.htm

• ya bu wolswagenlerin hepsinde tasarım çok güzel eskiden mercedeslerde güzeldi ama bozdular artık o canım arabaları şimdi ise wolswagenler çok iyi bende ikinci el bir woswagen golf almayı düşünüyom bu woswagenlerin en önemli artıları yakıt tasarrufundamı oluyo her kulakdan ayrı bir ses duyuyorum
    İçtenliksiz, Sevgisiz, Pespaye, Paçoz isen, Evimize Gelme!
    Çilehanedir Burası, Hoşgörü Dergâhı Değil!
    Ahde Vefa Bilmez, Tövbe Tutmaz isen, Sakın Gelme!
  • Harika Güle güle kullanın

Orjinalden alıntı: srcn09

Kendimi arabanın içinde sandım bir an , inşallah benimde bir arabam olur ilerde.

• Hayırlı olsun güle güle kullanın
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.