Şimdi Ara

pioneer 6050 hakkında birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fransadan 6050 getirtmeyi düşünüyorum.. saolsun bir arkadaşım gelecek sipariş vereceğim..

aracım alfa 147 2005 model.. şimdi bunu taktırdığımız zaman direksiyondaki kontrolleri de aktif bırakma şansımız kesinlikle yok mu.. bir apart var diyorlar ancak bulamadım nedir ne deildir.

birde teyp model olarak nasıldır.. ya da model olarak baska onerisi olan var mıdır.. bu 7000ub falan nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBomber -- 1 Ağustos 2008; 10:08:08 >

direksiyon kontrolünü de aktif bırakma şansının olacagını sanmıyorum ancak pioneer teybin ayrıyetten satılan kendi direksiyon kontrolü var.
  • pioneer 2008 kataloğunu incelediğimde oem ekran çıkışı ve oem uzaktan kumanda uyumlu bazı modeller var. anladığım kadarıyla bu oem ekran ve kumandayla aracın ekran ve direksiyon kumandası kastediliyor. bu sadece benim yorumum. asıl yorumu ustalar yaparsa daha iyi olur.

// Avuç İçi İle Direksiyon Çevirenler Kulübü \\
  • Evet, aracın orjinal direksiyon butonlarını ve varsa ekranı aktif kullanabilmek için kitler mevcut.. Otonuza uyum durumunu bilemiyorum, Pioneer'ın sitesinde gereli bilgiler vardır muhtemelen.. Arkadaşın Fransa'da ise bu parçayı temin edebilir sanırım..

6050 ile 7000ub modeli arasında RDS dışında fark yok.. Ama radyo çekimi konusunda 7000ub biraz daha iyidir.. Arada fark azsa 7000ub modelini tercih edebilirsiniz..
  • ben 6050 kullanıyorum çok şey umut etmiştim ama yarısını karşıladı yinede fiyatına göre ve piyasadaki teyplere göre çok çok iyi kullanımı çok basit,motorize ön kapak da var..teybin arkasındaki bir kablodan direksiyondan kumanda bağlantısı yapılabiliyormuş(montajcı öyle söyledi)..7000'den tek farkı RDS...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihace -- 8 Ağustos 2008; 23:53:19 >

Teybi alırken ne umut etmiştin de yarısını karşıladı dedin.Bende 6050'den almayı düşünüyorum da şimdi şüphe içine düştüm
    AYRICA İSTANBUL DA VAR 340 YTL.GETİRTMENE GEREK YOK.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba
    6050 için söylenenlere bakarsan memnun kalanda var ihtiyaçlarını karşılamayanlarda var ama piyasadaki teyplerin çoğundan daha iyidir
    ve 300-400 euro vermene gerek yok ilgilenirsen onlıne sitemizde var
    http://www.magzaci.com/default.asp?git=9&urun=81643
  • benim 6050 var arabada beni fazlasıyla tatmin etti tek eksiği rds onun dışında aracımın standart oto hoparlörler var üzerinde önceki pioneerıma göre ses çok güzel verdiğim paranın karşılığını aldığımı düşünüyorum tavsiye ederim bide direksiyon kumandasıda alın daha pratik olsun arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.