Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (583. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.732
Cevap
131
Favori
4.539.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
  • Arkadaşlar Metin in ithal ettiği Kufatec lerin siftahını ben yaptım,
    benim passat 2009 eylül çıkışlı olduğundan (2007/7 den sonrasında yazılım değişmiş) Sedatın aküyü bitirmesin! uyarısı nedeni ile RNS510 a korka korka yaptığım 2660 FW upgradi haftasonu akünün bitmesine neden olduğundan sabah 9.30 da 13.30 kadar ancak tamamlandı

Önce Kufatec Basic Plus kit adapte edildi,
    2660 ı TVfree için kurmuştum ama 2660 FW ile kullanmam için neredeyse TVfree kadar para harcamam gerektiğini öğrenince FW i önceki sürüme döndürüp Kufatec TVfree almaya karar verdim,

eski FW CD sini takınca cihaz yaklaşık 1 saatte eski sürümüne geri döndü
    ve maalesef harita da o arada uçtu

30 dk da V5 haritanın yüklenmesi sürdü

bir de RNS yi aldığımda stokta omayan anten adaptörünü de Metin gerekli gördüğü için takınca orta halli bir 2Din cihaz kadar masraf çıktı :)

Telefon kiti çok başarılı ama benim büyük hayranlıkla kullandığım iphone a SMS desteği yokmuş, Nokia olsa SMS leri de görebilecektim, belki Kufatec teki abiler upgrade falan çıkarırlar neyse...

bu arada gelen giden müşterileri dinleyince (250 - 300 liralık masraflar için düşünelim diyorlardı çünkü) biraz kafam karıştı ya hadi buna da neyse...

geriye kaldı 2 tane daha telefon kiti bitmeden yetişin :D

Fark şu, bendeki tüm kumandaları aynı yere bağlattım. Hangi kapının önünde durur düğmeye basarsam ( Evin , işin ) O kapı açılıyor.
    Bu özverili çalışmalaraından ötürü her zaman olduğu gibi Ender Elektronik'e tebrikler.

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

Yanlız ufak bir sorun var. Bir sonraki modifikasyona boş düğme kalmadı.....
    Sağ taraftaki P harfi Park Sensörü , sol taraftaki ise Park Kapısı. Malesef G harfi bulamadım....

Tabii benim isteklerim durur mu......
    IPOD son derece mükemmel çalışıyor ve her türlü kumandayı direk cihaz üzerinden gerçekleştirebiliyordum. Fakat MT 6501 üreticileri IPOD'u bu kablo üzerinden şarj etmeyi düşünmemişti malesef.
    Her iki günde bir ipod şarjı bitiyordu. Internet'te biraz araştırma yaptım. IPOD bağlantı kablosunun şemasını çıkardım. Fakat bu kablo üzerinde kıl gibi incecik yerlere bağlantı yapmamız gerekiyordu.
    Her zamanki gibi tuttum Ender Elektronik'in yolunu.. Metin ve Erkan Usta kısa bir incelemeden sonra yapılacak birşey olduğuna karar verdiler ve yine uzun uğraşlar sonucu ( Bir ara ben pes ettim ) işi hallettiler.
    Aşağıda gördüğünüz kırmızı kablo ile işi çözdüler.

IGO'da kullanılan haritanın en son sürümü olan 2009/06 sürümü MT6501'de çalışıyor. Türkiye üzerinde tüm yeni yollar eklenmiş, değişen yol yönleri güncellenmiş.
    İyi günlerde kullanın......

Volkswagen’in düzenlediği “2009 Servis Kalite Ödülü”nde Avrupa çapında dereceye giren VW yetkili servislerine ödülleri Wolfsburb’da düzenlenen törende verildi. Toplamda 27 ülkeden 6450 yetkili servisin mücadele ettiği organizasyonda Türkiye’den de Doğuş Oto Maslak ve Mersin Opat Otomotiv en başarılı 100 VW yetkili servisi arasına girerek ödül aldı. Ödüller Volkswagen Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Christian Klingler ve Volkswagen Satış Sonrası Hizmetleri Genel Müdürü Michael Horn tarafından verildi.
  • Merak ettim acaba bu Servis Kalite Kontrolünü neye göre belirlediler Maslak Doğuş Oto nun ilk 100 e girmesine şaşırdım tamam belki satış konusunda çok iyi olabiirler ama servis konusunda aynı şeyi söyleyemiycem çok kalabalık oluyor servisleri o yüzden ordaki elemanlar zamanla yarışıyor ne kadar çabuk o kadar fazla araç ve servise giren araçlara yüzeysel bakım yapıyorlar

Orijinalden alıntı: srcn09

Merak ettim acaba bu Servis Kalite Kontrolünü neye göre belirlediler Maslak Doğuş Oto nun ilk 100 e girmesine şaşırdım tamam belki satış konusunda çok iyi olabiirler ama servis konusunda aynı şeyi söyleyemiycem çok kalabalık oluyor servisleri o yüzden ordaki elemanlar zamanla yarışıyor ne kadar çabuk o kadar fazla araç ve servise giren araçlara yüzeysel bakım yapıyorlar

servis kalitesini belirlerken rastgele o dönem servise gidenlere telefon açıyorlar.memnuniyet filan soruyorlar. Şikayetlerde sıralanıyor.
    Garantiden değişen parçaları bile gelip inceliyorlar boşyeremi filan değişmiş diye...dah bir sürü parametleri var doğuşun
  • Bilmiyorum detayını ama benim gözümde pek iyi not alamaz Maslak Doğuş Oto aracı alırken bile Bodrum Katına indirip aracı orda teslim ediyorlar yukarı çıkarmaya üşenmişlerdi.Uzay Oto da bırak yukarı çıkarmayı araracı hediye paketi gibi süslüyorlar Showroomun en güzel yerinde aracı teslim alıyordun kırmızı kurdaleyi keserek.....Mutlaka iyi yanları da vardır ama herkesin düşüncesi farklıdır benim gözümde Maslak Doğuş servisi iyi değil

• arkadaşlar ben 40.000tl civarında bir passat almayı düşünüyorum. bu fiyata 2.0tdi pek yok, olanların da km'si çok. zaten arabayı çok kullanan biri değilimdir, yılda 10.000 km civarı yaparım şehir dışına da çok nadir çıkarım. o yüzden benzinli modeller olan 1.4 tsi comfortline ve 2.0 fsi highline arasında kaldım.. 1.4 tsi hakkında az çok şeyler biliyorum, performansının yakıt tüketimine göre iyi olduğu gibi. fakat 2.0 fsi hakkında pek bilgim yok, özellikle 2.0 fsi sahiplerinden ne kadar yaktığını, bakımlarının nasıl olduğunu, motorun kronik bir probleminin olup olmadığını öğrenebilirsem çok memnun olurum.. ayrıca yeni alacak olsanız 1.4 tsi comfortline mı yoksa 2.0 fsi highline mı tercih ederdiniz?son olarak da yeni arabamı otomatik vites istiyorum,sıkıldım artık manuelden :) teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guessme -- 3 Ekim 2009; 3:22:28 >

Orijinalden alıntı: guessme

arkadaşlar ben 40.000tl civarında bir passat almayı düşünüyorum. bu fiyata 2.0tdi pek yok, olanların da km'si çok. zaten arabayı çok kullanan biri değilimdir, yılda 10.000 km civarı yaparım şehir dışına da çok nadir çıkarım. o yüzden benzinli modeller olan 1.4 tsi comfortline ve 2.0 fsi highline arasında kaldım.. 1.4 tsi hakkında az çok şeyler biliyorum, performansının yakıt tüketimine göre iyi olduğu gibi. fakat 2.0 fsi hakkında pek bilgim yok, özellikle 2.0 fsi sahiplerinden ne kadar yaktığını, bakımlarının nasıl olduğunu, motorun kronik bir probleminin olup olmadığını öğrenebilirsem çok memnun olurum.. ayrıca yeni alacak olsanız 1.4 tsi comfortline mı yoksa 2.0 fsi highline mı tercih ederdiniz?son olarak da yeni arabamı otomatik vites istiyorum,sıkıldım artık manuelden :) teşekkürler..

yılda 10.000 km civarı kallanıyorsan bence 2.0 fsi highline!
    ben 2.0 fsi kullanmadım ama kullanan arkadaşlar memnun.kronik bir arızası yok.atmosferik motor olduğu için ilerleyen yıllarda turbo arızası gibi bir sıkıntı ihtimalide olmaz.
    burda bence en önemli kriter bir araç comfortline diğeri highline! ikisi arasında çok fark var.Highline a binince sanki başka bir araca binmiş gibi oluyor insan.Bende highline kullanıyorum şimdi comfotrline a bindiğimde araç boş geliyor gözüme.ben olsam kesinlikle 2.0 fsi highline alırım

not: o kadar az km için 2.0 tdi hiç düşünme riskine değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w.antilles -- 3 Ekim 2009; 12:27:45 >

bugün Gece Saat 04:50´de Türkiye´den güzel ve macera dolu hatira ile geri döndük. Dönüs muhtesem gecti 3 yeni Ülke ile daha tanismis olduk. Rotamiz Hanau´da oturan bir Tanidik sayesinde kökten degisti ve Rota Türkiye (Aydin - Ipsala / Hudut) [Rotayi Ben sürdüm]- Yunanistan (Hudut - Isougmenitsa Limani) [Rotayi Babam sürdü]- Minoan Lines yani Gemi ile Italya / Ancona, Italya (Ancona - Milano - Commo) [Gemiden sonra Rotayi Ben sürdüm], Isvicre (Chiasso / Hudut - Zürich - Basel) [Rotayi Babam sürdü] ve daha sonra Almanya (Stuttgart - Karlsruhe ve Hanau) [Rotayi Ben sürdüm]. Gemi 5 Yildizli ve 3 kisilik Kabin + Araba 210 €uro verdik ve toplam Kilometre Tasarrufu 800km. Gemide toplam 15 Saat kaldik, bu saat icinde 8 saat uyuduk dinlendik sonra gezdik eylendik yola ciktik. Gemiyi beklerken cok sayida Türk Plakali araclar (normal arac) ile bindik cogu Almanya´ya gidiyor, Gurbetcilerde coktu hatta Allah razi olsun orada orada Kahramanmaraş´li Gurbetci bir arkadas Tüp ile Cay yapip herkeze Cay ikram etti ve Iste Türk Seferberliyi dedi, iste ne diyeyim hakikaten öyle. Caylarimizi yudumladik, bol bol Arabalardan ve Türkiye Politikasindan konustuk .

Gemide Lapseki - Gelibolu

Resimi Babam cekti sizlere özel

Arabanin arkasi göcük

Yunanistana girdik....

Yunanistan´da bir Passat, öndeki Touran bizim tanidik takiplese gidiyoruz

Yunanitan - Konitsa´da Börekcide durup Peynirli ve Ispanakli börek yedik. Sahibi Türk ve Türk usülü yapmis. Cok güzeldei börekler

Yunanistan´da Tünel´lerden bir Resim, bundan toplam Yunanistan + Italya + Isvicre yaklasik 80 tane Tünel en uzunu 17 Kilometre

Isougmenitsa Limaninda Gemiye girmeden önce, önümde, arkamda ve sagimda Gurbetciler....

MINOAN LINES Gemi....

ve karsida Italya

Cok iyi gittik geldik....

Saygilar Yasin

2011 Renault Megane 1.5 Dci 105 HP Privilège
  • quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

Saygi deger Passat Sever Arkadaslarim,

bugün Gece Saat 04:50´de Türkiye´den güzel ve macera dolu hatira ile geri döndük. Dönüs muhtesem gecti 3 yeni Ülke ile daha tanismis olduk. Rotamiz Hanau´da oturan bir Tanidik sayesinde kökten degisti ve Rota Türkiye (Aydin - Ipsala / Hudut) [Rotayi Ben sürdüm]- Yunanistan (Hudut - Isougmenitsa Limani) [Rotayi Babam sürdü]- Minoan Lines yani Gemi ile Italya / Ancona, Italya (Ancona - Milano - Commo) [Gemiden sonra Rotayi Ben sürdüm], Isvicre (Chiasso / Hudut - Zürich - Basel) [Rotayi Babam sürdü] ve daha sonra Almanya (Stuttgart - Karlsruhe ve Hanau) [Rotayi Ben sürdüm]. Gemi 5 Yildizli ve 3 kisilik Kabin + Araba 210 €uro verdik ve toplam Kilometre Tasarrufu 800km. Gemide toplam 15 Saat kaldik, bu saat icinde 8 saat uyuduk dinlendik sonra gezdik eylendik yola ciktik. Gemiyi beklerken cok sayida Türk Plakali araclar (normal arac) ile bindik cogu Almanya´ya gidiyor, Gurbetcilerde coktu hatta Allah razi olsun orada orada Kahramanmaraş´li Gurbetci bir arkadas Tüp ile Cay yapip herkeze Cay ikram etti ve Iste Türk Seferberliyi dedi, iste ne diyeyim hakikaten öyle. Caylarimizi yudumladik, bol bol Arabalardan ve Türkiye Politikasindan konustuk .

Gemide Lapseki - Gelibolu

Resimi Babam cekti sizlere özel

Arabanin arkasi göcük

Yunanistana girdik....

Yunanistan´da bir Passat, öndeki Touran bizim tanidik takiplese gidiyoruz

Yunanitan - Konitsa´da Börekcide durup Peynirli ve Ispanakli börek yedik. Sahibi Türk ve Türk usülü yapmis. Cok güzeldei börekler

Yunanistan´da Tünel´lerden bir Resim, bundan toplam Yunanistan + Italya + Isvicre yaklasik 80 tane Tünel en uzunu 17 Kilometre

Isougmenitsa Limaninda Gemiye girmeden önce, önümde, arkamda ve sagimda Gurbetciler....

MINOAN LINES Gemi....

ve karsida Italya

Cok iyi gittik geldik....

Saygilar Yasin

Sevgili Yasin,

Resimler için çok teşekkürler. İnan tek tek tüm resimlerine bakıyorum.
    Sanki seninle yolculuk yapıyormuşum gibi hissediyorum.

Uzun Yoldan Gelmiş, ön taraf böcek katliamı gibi

Hatay dan gelmiş galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 3 Ekim 2009; 16:40:25 >

Pozitif izlenimlerim:

- Passat Variant 2.0 TDI 140HP DSG ortalama yakit agir yük ile 6.0 litre ve Range yani bir depo ile 1.100km gidiyor , burada Masallah diyorum.

- DSG Sanziman süpeeerrrr, arkadaslar artik S-Modunda gidiyorum, o nasil itis ögle resmen koltuga yapisiyorum. Bugün araci yikamaya gittim ve bugün her yer kapali oldugu icin Yollar genellikle bostu ve durup S-Modunda Kick-Down yaptim offff harika. DSG´si olanlar S-Modunda Kick-Down nasil olurmus bilir. Artik her aracimda DSG alacam, baska sanziman almam .

- Bilmediyin üzeri aracta yaklasik 250kg yük vardi + 3 kisinin agirligi ~ 400kg. Aracin arkasi cook göctü (Resimlerde gördüyünüz gibi), ve Tekerle kasanin arasinda yaklasik 10 cm bir bosluk vardi ama yinede VW Passat Variantin Volkswagen Sporsüspansiyon + 15mm alcaltilmis Amasörler oldugu halde Teker hic bir yere sürtmemis cok sükür . Amatisörler´de hic bir sorun yok, halen aldigim gibi duruyor ve OverDrive ustamin dedigi gibi cok sükür olmadi. Arac ayni düz bir sekilde duruyor . Sadece Gemiden inerken aracin altini sürttürdüm agir yük nedeniyle, ama altina baktim hic birsey yok cok sükür

- O kadar Kilometre yaptik, o kadar bozuk yollarin üstünden gectik ama yinede Takirti veya Tikirti sesleri yok !!!! 2010 Model coook degismis, kaliteli olmus ve en önemlisi cocuk hastaligini gidermisler . Sadece ufak bir sorun var oda aynanin üstündeki Plastik Parca takirti yapiyor nedeni ise gevsek oldugu, ama o seste artik Almanya´da kesildi, Yollar Mucurlu olmadigi icin

- Multifonksiyon Direksyon daha önce yoktu ama su Multifonksiyon Direksyon sayesinde artik her seyi onunla idare ediyorum, Telefonu sesli komut harika oda epey bir is aldi elimden.

- Alcantara / Deri Sport Koltuklar harika, benim eskisinden de rahat diye bilirim size.

- Bagaj Hacmi, Bagaj cooook büyük. Bir sürü esya sigdirdik, Resimlerde gördüyünüz gibi Arka Bagaj Perdesi bile zor kapandi. Yedek Tekerin orasinida doldurduk . Görseydiniz bu kadar esya´yi nasil soktunuz derdiniz. Birde koltuklari yatirin dahada büyüyor.

Negatif Izlenimlerim

- Bi-Xenon farlar coook zayif, Aydin / Lena´da gösterdim ok dediler Fischer + Kutger ok dedi ama bu Hafta ici bir Ziyaret edip gösterecem farlari. Farlar nedense fazla ileriyi Göstermediyi gibi karsidaki Isaretleri bile zor aydinlatiyor. Nedenini bilmiyoruz. Ama bunu Sikayet edecem.

- Manuell CommingHome fonksiyonu hic hosuma gitmedi. Arac durdumu ve Far dügmesi AUTO Konumundaysa, Uzunlari yakip söndürecen ve anahtara cikaracan ögle yaniyor Bi-Xenon farlar . LeavingHome allahtan Otomatik, evden cikinca Kapilari ac farlar yaniyor. Ama bu CommingHome davasi bir Kodlama ile cözülen bir is. Eski Passat´ta hepsi Otomatik´ti

- Arka Silgec Yagmur Sensörüne dahil edilmemis, yani Yagmur Siddetli yaginca Arka silgec de hizli calismiyor, önler Yagmura göre ayarliyor ama Arka tek bir ayarda gidiyor (yinede yetiyor ).

Simdilik cok sükür hic büyük bir Sikayetim yok, tek Bi-Xenon fari var onuda arastiriyorum insallah bir sonuca varacam. Passat tam bir uzun yolu araci, bunu kanitlamis oldu bana bir defa daha.

Unutmadan Isvicre - Almanya siniri halen var ve Almanya´da malesef Touran´i didik didik aradilar sonra bizide onunla gittiyimiz ve tanidigimiz icin. Aslinda olay Sigara´dan cikti, onun 2 tane Sigarasi vardi birini ben üstlendim, benim dedim (ben icmiyorum) birde benimkine daldilar ama coook sükür bizimkini uzaktan baktilar ve bu olaydan Mavi Göz ile ciktik , hic bir Para ödemeden ve Sigaralari vermeden . Taner abim sen ihbar et diye yazmisin ama ihbara gerek yoktu adamlar yakin tanidigimizi ve bizi durdurdular saten . Saten aracin kokusundan fazla bakmaya gerekmedi, aracta kimse sigara icmiyor + icende yok !!!!

Bir sorumda sizlere olacak, benim Camlarin oradaki ve Catidaki Krom parcalarda kirec izleri var, bir türlü yikarken cikaramadim üstüne birde kücük kuru bez ile cikarmaya calistim yinede olmadi. Bunlari nasil cikaracam, Krom parcalar icin özel Pasta gibi birsey varmi, yardim ederseniz sevinirim.

Saygilar Yasin

Orijinalden alıntı: Taner Göde

VOLKSWAGEN'DE İNDİRİMLİ ÖTV FIRSATLARI EKİM'DE DE DEVAM EDİYOR!

@ şekocan
    Sevgili arkadaşım, VOLKSWAGEN PASSAT 1.4 TSI 7-DSG TRENDLINE araçtan genel olarak herkes çok memnun. Benim aracım 6 ileri manüel vites, şehirdışında performanslı ve tasarruflu sürüş tarzı sağlar, şehiriçinde de yakıt tüketimi 7-9 litre arasında değişir. 7-DSG ise standart otomobil kullanıcısını bile şaşkına çeviren bir sürüş keyfi yaşatır. Eminim ki araçtan çok memnun kalacaksın. Ancak COMFORTLINE almanızı tavsiye ederim. Çok fazla bir fiyat farkı yok ve yüzüp sonuna geldinizse ve ÖTV indiriminden Ekim ayında da faydalanmaya devam edebilecekseniz bence COMFORTLINE tercih edin.

@ Yasin
    Dostum şu anda eminim yoldasın ve Türkiye sınırını geçtin ya da geçmek üzeresin. Cesaretine hayranım. Kendim PASSAT'ı sıfır aldığımda uzun süre kendime gelememiş, aracın beni sersemlettiğini düşünmüş, kimseyi dokundurmamış ve yaklaştırmamıştım. Gerçek doğruyu sen yaptın, sıfır arabaya yükü attın, 4000 km direksiyon salladın, helal olsun diyorum. Otomobile Türkiye'de yazlık ev kadar para verince mecburen mümkün olduğu kadar temiz, sorunsuz ve kusursuz kullanmak istiyorum. Aracım bugün 12345 (!) km'de ve 4 ay sonra garantisi bitiyor. Daha uzun yol yapıyorum ama şimdilik iyi gidiyor, özellikle sabahları iniş aşağı 1. ortalamam sihirli eller gibi 4 litre civarında geziyor.

Taner abim,

benim Variant 6.000km´yi gecti, sana ulasmaya az kaldi. Ama senin dedigine katiliyorum. Araci 3 Günlükken bir sürü eziyet ettim ama yinede tik demedi sikayet etmedi. Sanirim Passat sürücülerin hepsi araclarini cok sevip titizlik ile bakiyorlar, ayni bizler gibi. Yük konusunda dönüste coook agirdi, bunu yollarda ben aracin sahibi olarak hissettim ve üzüldüm ama elden ne gelir .

Her zaman icin PASSAT diyorum ben artik izninle

İzlandalından son derece memnun olduğuna sevindim.en önemlisi takur tukur seslerin olmaması benim de korkum o idi ama allaha şükür şu ana kadar herhangibir tıkır tukur ses yok bir ara kapılardan ses geliyordu onu da servis halletti nasıl halletti bilmiyorum artık aracın içinde hiç bir ses yok bazen RCD kapatıp sadece aracı dinliyorum o motor sesi mükemmel

Dediğin s-Modu mükemmel araç çok acayip oluyor bilmiyor dikkat ettin mi aracın motor sesi + direksiyon sertliği değişiyor özellikle motor sesi çok daha ince ve kurvvetli çıkıyor heleki kick down yaptınmı offf

Yasin o çıtalardaki lekeler şu anda biz de de var ve bunun sorumlusu Uzay Oto araca köpük atıp yıkamadan üzerinde kurumuş ve leke yapmış bir türlü çıkaramadım ama büyük ihtimal Kil uygulaması ile çıkar yani çıkması lazım Kil ne var ne yok götürüyor.Olabildiği kadar Pasta Cila dan uzak dur/durun! Pasta cila aracın boyasını inceltiyor ve bu uygulamayı hep yaptığımızda ilerde sıkıntılar çıkabilir ama VW nin boyası kalın

Sana Kil uygulamasını öneriyorum
  • Arkadaşlar 6 Ekim Salı Günü 18.15 de aracını seven,bakan ve bu işlere meraklı olanları bekliyoruz....Boya Koruma,polisaj,Kil,Wax,Wash,vs...Uygulamlı bir buluşma olucak Aramızdan katılanlar belki olur

Bahane ile Passatçılarda ufak çaplı buluşma yapmış oluruz

Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi İkinci Kısım 35. Sok. No:1439 (Boyacı Hüseyin Ustanın) yerine bekliyorum

Buluşmasyı asıl kuran AUTOGLYM TÜRKİYE Distribütörü İthalat ve Teknik Müdürü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 3 Ekim 2009; 20:09:51 >

Orijinalden alıntı: srcn09

Yasin sağsalim vardığına çok sevindim tekrar dan aramıza hoşgeldin.REsimler harika sanki ben o geminin içinde sanki o izlandalının yanıdna gibi hissettim.

İzlandalından son derece memnun olduğuna sevindim.en önemlisi takur tukur seslerin olmaması benim de korkum o idi ama allaha şükür şu ana kadar herhangibir tıkır tukur ses yok bir ara kapılardan ses geliyordu onu da servis halletti nasıl halletti bilmiyorum artık aracın içinde hiç bir ses yok bazen RCD kapatıp sadece aracı dinliyorum o motor sesi mükemmel

Dediğin s-Modu mükemmel araç çok acayip oluyor bilmiyor dikkat ettin mi aracın motor sesi + direksiyon sertliği değişiyor özellikle motor sesi çok daha ince ve kurvvetli çıkıyor heleki kick down yaptınmı offf

Yasin o çıtalardaki lekeler şu anda biz de de var ve bunun sorumlusu Uzay Oto araca köpük atıp yıkamadan üzerinde kurumuş ve leke yapmış bir türlü çıkaramadım ama büyük ihtimal Kil uygulaması ile çıkar yani çıkması lazım Kil ne var ne yok götürüyor.Olabildiği kadar Pasta Cila dan uzak dur/durun! Pasta cila aracın boyasını inceltiyor ve bu uygulamayı hep yaptığımızda ilerde sıkıntılar çıkabilir ama VW nin boyası kalın

Sana Kil uygulamasını öneriyorum

Sercan,

ben SONAX Pastasini almayi düsünüyorum, Krom parcalar icin. Bugün kendi ellerimle yikayinca gördüm, aracin bir tarafinda hic yok, diger tarafinda cok. Kil uygulamasi nasil oluyor ??? Neler lazim ???

Saygilar Yasin
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.