arkadaşlar merhaba renault topiğine yazdım ama tam bir cevap alamadım sizlere de sormak istiyorum bende arabamı değiştirmek istiyorum almak istediğim araçlar içerisinde megan da var bi tane satılık buldum modeli 2007 sonu 1.5 dci 100 beygir 21000 de privlege+ modeli (sonroof.xenon far ..)yani full + full bugün arabayı test ettim hoşuma gitti 1.5 yıllık da garantisi var fiyatı 38000 ytl belki ufak bir pazarlık payı olabilir sizlerin görüşlerini istiyorum bu fiyata nasıldır alınırmı bu arada hiçbir boya değişen yok saygılarımla teşekkürler
Ama hocam aman sakın öyle bir yanlışlık yapma bendede var o lanet araçlardan bir tane magane II sedan yani murat 131 daha zorunsuz bir araçtır.Başımıza gelmeyen kalmadı aklın varsa ALMA..AMAN HAAA...
al arkadasim, piril piril binersin. makyajli megane2 sorunsuz arabadir, yedek parcasi-servisi-bakimi ucuzdur. konforu da sinifinda baska aracta kolay kolay bulunmaz... denemissin gormussun, pazarligi sıkı tut, ne kadar indirim alabilirsen o kadar iyi olur. alma diyen arkadas fake, kafani takma...
38 milyara 2006 model temiz 1.6 hdı c5 bulursun
bence o kadar parayı veripte esp olmaması büyük eksik. ama arabanın içi malzeme kalitesi güzel karar senin
38.000 YTL veripte ikinci el almak biraz mantıksız gibi duruyor.. 38.000 YTLye ikinci el alınacaksa bir üst sınıf araçlara bakmak daha mantıklı o sınıfta 2. el bir araç almak yerine alternatiflere bakılabilir.. mesela corolla ,astra,focus dizel düşünülebilir
Bence fiyat 2. ele göre yüksek. O fiyata birçok sıfır kompakt otomobil alabilirsin.
fiat yuksek gibime geldı ıyı araştırsan daha iyi olur
38 milyara ne arabalar alınır. Ya fiyatı düşürt ya da 0km başka bişey al bence.
alırsan pişman olmazsın esp hariç istediin her şey var arabada eger çok hızlı sürmüosan ve focusdan 10 astradan 5 km daa yawaş viraja girmek sana koymucaksa ki kimseye koydugunu sanmıorum pek işin de düşmez esp ye ama tabikide gerekli bişey ısıtmalı koltugundan tutda güneşliğe kadar sunroofundan tutda xenonuna kadar lastık basınç sensörü vs vs herşey var arabada (esp yi saymazsan) o fiyata bnce baya ii olur ha bn olsam büük motorlu 2004 2005 bi araba alırdım ama güzel seçim olur megane II
Çok ilginç bir anlayış var forumda.Biri çıksa citroen c5 alıcam dese,alma son sahibi olursun,satarken zorlanırsın,büyük zarar edersin derler. Megane II alacak adama da c5'i överler.
Bu arada fiyatta pazarlık yapılması lazım hemen atlama hocam arabaya sağlam pazarlığını yap sen
paran çoksa alabilirsin.ama bu doğru bir kara olmaz bence.sıfır aracın tadı başkadır.hem de dizelse 2. el çok soru işareti bır8akır kafanda
bence FOCUS Ghia dizel al 2007-2008 o fiyatlara 1,6 109 beygirlik motor var motor süper
Ben kesinlikle tavsiye etmem
Bunun yerine o paraya sıfır araç alabilirsin
Gidip jetta, golf, bravo, hyundai i30, focus v.b. aklına ne geliyorsa hepsini test et veya bunların ikinci ellerini veya sıfırlarını değerlendir
Çok daha iyi karar vermiş olacaksın
Biz şirketimizde kullanıyoruz. Hiç memnun degiliz. Bir megane o kadar parayı vermek yazık olur dıye dusunuyorum ben.
fiyat yüksek onun dışında no problem
38 milyar dile kolay az para değil.MeganeII nin yüzü artık çok eskidi.2004 megane ile 2008 megane arasında görüntü itibariyle çok da fark yok. Tavsiyem corolla dan yana olurdu.Hem yeni hem de toyota.
Fiyatı gayet normal millet gene hariçten gazel okumuş..
2008 full+full megane ı 19milyara mı alacaksınız?
Megane iç mekan kalitesiyle konforuyla donanımıyla o fiyatı hakediyor bence