Şimdi Ara

Kia'cılar 2004 hb rio nasıldır??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sınırlı bütçem var. max. 14000ytl kadar. 2002 üzeri 70.000km geçmemiş klimalı bir araç arıyordum. tata ve chevrolet baktım en son 2004 rio luxury benzinli rastladım. araç kullananlar tecrübelerini sunabilirlermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstemperor -- 23 Temmuz 2008; 22:55:26 >

• Aynı konuda bende yardım rica edicem. 2004 model Rio 1.5 buldum Comfort modeli ve LPG li ayrıca 40000 km. de. Almak istiyorum ama tereddürtlerim var. 2. elinin az olması dışında artıları ve eksileri nelerdir yazarsanız sevinirim.
  • fazla rio kullanıcısı yok anlaşılan
  • selam rio kullanıcısı epey var ama o modeli kullanan varmı bilemiyorum açıkçası. Bu modellerde rio kullanlardan hatırladığım kadarıyla yıllarca kullanıp hiç sorun yaşamadığını söyleyen arkadaşların yazılarını çokca okudum bu forum sayfalarında... kore araçları öyle çok sorun çıkaran araçlar değil zaten , hala babamın emektar 1992 model hyundai exceli bakım yaptırınca hiçsorun çıkarmadan hala biniliyor..
  • Rio hiç sorun çıkarmayan bir araçtır,geçen günlerde bier aile dostumuz kararsızdı ne alayım diye çeldim aklını sıfır rio aldık yaklaşık 20 gündür kullanıyor çok memnun,rio güzel araçtır.
  • Bende 2004 rio var saglam ve sorunsuz bir araç.
    Sadece kaporta biraz ince oda sanırım şasenin ve çelik bariyerlerin agırlıgı fazla olunca kaporta sacını hafi yapıyorlar gibi geliyor bana
  • bende de Kia Rio var.. 2004 model.. memnunum gayette.. satışı biraz sorun oluyor diye toplumda bir yargı var.. buna katılabilirsin ancak öteki hiç bir eleştiriye katılma çünkü yalan

bizim milletimiz şahin doğan harici tüm arabaların parçalarına çok pahalı der.. artı Kiaya öyle derler ama öteki markalardan dah ucuzdur buna emin ol.. alırken şuna dikkat et derim.. ya sıralı sistem takılmış olanı al yada sen taktır.. bende düz tüp var ancak bi süre sorun yaşadım patlama yaptı.. sıralı sistem şart..

performansından şüphen olmasın.. ucuyor araba.. hele benzinde inan harika.. bi çok ünlü markanın modellerine 10 basar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • firstemperor,arkadaşımız 23 temmuzda konuyu açmış bir daha uğramamış,ne yaptı acaba rio meselesini aldımı almadımı?.
  • aldıysa kaybetmemiştir.. çünkü kia ro lar bun değer.. uzun süreli kullanım için çok ideal araba
  • hocam ben şahsen 2003 kasa 1.5 comfort rio kullandım sattık picanto dizel aldık

şimdi şunu söleyim rio çok güzel araba şekli felan eşşizdir herkes bakar bu araba nası birşey die çok olumlu tepkiler aldım

mesela "ilter bu kianın hangi modeli ya yenimi çıkarttı hiç görmedik felan 0 mı aldın" derlerdi arabama çok ii baktığım için 0 gibi duruyordu

neyse geçen yaz lovato tüp taktırdık pişman olduk taktırdığımıza

çünkü devamlı arıza veriyordu araç maf sensöründen dolayı 2 tane enjeksiyon kapatıyrdu doğal olarak 2 piston kapanınca araba gitmiyordu 1 kaç kere yolda kaldık biraz bekleyince düzeliyordu bu arıza aracı zorlandığında yapıyordu yani 5000-6000 rpm arası falan

en son işte sorunun maf sensöründen olduğunu anlayınca sensör iptal ettik bu sefer düzeldi misi gibi oldu araba ama arıza ışığı yakıyordu devamlı check engine yani bizde çok titiz olduğumuzdan dolayı bu olaylar falan bizi biraz sıktı ondan arabayı 88.000 de 15 bin ytl ye verdik 2007 picanto aldık

şimdi araba tüpe uyumlu deyilmi bilmiyorum biraz da usta işi bizim taktırdığımız yer ustalık falan pek yoktu kaç kere kavga ettik kaç kere ecu değişti tüpün falan öyle çok uğraştırdı tüpten falan ama aracından fabrikasyon haliyle 4 sene bindik hiç bir sorun çıkarmadı güzelde gidiyordu 98 bg 135 nm torku vardı
    satınca baya üzülmüştük o arabaya öle işte sevgili kiacılar size tavsiyem eski kasa rio ya tüp takacaksanız iice araştırın en ii neresi yapıosa en ii usta nerdeyse oraya yaptırın

• ilter hocam hiç sorma ya.. buraya konuda açtım ben.. Rio da düz tüp takılı.. neler çektim ben.. patlama yapıyordu durmadan.. sıralı sistem taktıracaksın 1.5 milyar istiyorlar.. buji kablolarını ve bujileri değştirdik hiç bi sorun kalmadı.. devrinde kullanırsan hareka kaçıyor.. benim acemi oluşum patlamayı tetiklediydi.. bizim enişteninde hatası vardı.. arabayı sürmeyi öğretirken ayağımı debriyajtan çektirmiyordu.. kılavuzu karfa olan meselesi yani.. şimdi o kadar kızıyorum ki ona..
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue night

ilter hocam hiç sorma ya.. buraya konuda açtım ben.. Rio da düz tüp takılı.. neler çektim ben.. patlama yapıyordu durmadan.. sıralı sistem taktıracaksın 1.5 milyar istiyorlar.. buji kablolarını ve bujileri değştirdik hiç bi sorun kalmadı.. devrinde kullanırsan hareka kaçıyor.. benim acemi oluşum patlamayı tetiklediydi.. bizim enişteninde hatası vardı.. arabayı sürmeyi öğretirken ayağımı debriyajtan çektirmiyordu.. kılavuzu karfa olan meselesi yani.. şimdi o kadar kızıyorum ki ona..

evt hocam haklsın rio da tüp sırf sorun olduğu belli sende farklı problem yaşamışsın şimdi rio eski kasa acayip az kimse bilmiyor neyin ne olduğunu ondan sıkıntı hep
    tavsiyem
    eğer gençseniz tek takılıyorsanız yani arabanın büyüklüğü küçüklüğü sizin için önemli deyilse

picanto dizel alın comfort abs li olan gerçekten kaçışı falan dehşet picanto binice tüplü rio hiç gitmiyoırmuş falan dedim kendi kendime:D

• Picantonuz hayırlı olsun .. Birde dizel RIO ya binseydiniz roket gibi gelecekti demekki
  • sizce artı ve eksi yönleriyle Kia RIO 1.4 HB Advance mı yoksa FORD FOCUS 1.6 DCİ Mİ DAHA İYİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TatanQa

Picantonuz hayırlı olsun .. Birde dizel RIO ya binseydiniz roket gibi gelecekti demekki

çok tşkler rio dizeli gerçekten çok güzel zamanında benzinli almıştık paramız yetmedi comfort a yetiyordu ama ondada abs yoktu digital klima falan babamda illa arabamda digital klima olsun dedi ondan 1.4 advance olanı aldık 2007 haziranda
    aldık memnun kaldık kaçışı filan güzel aracın sollamalarda güveniyorsunuz araca bende babamda zaten basan kişiler değildik basmakla zaten şekil olmuyor

bi abimizin lafı vardı çok doğru bence
    basıpta şekil yapıpda hava atmak olmaz derdi
    eğer hava atmak istiyorsan ortalama bir ses açıp insanların yanından yavaşça geçersen daha çok bakarlar şöle bir arabaya sana derdi
    diğer şekilde arkadan it,çakal diyip küfürü basar derdi baba parasıyla hava atıyor die

inş ufuk5454 arkadaşıma bizim rio 1.4 advance buz mavisi aracımı satacağım oda kısmet olursa tabi

ufuk5454 burdaki arkadaşlara kia rio nun nasıl bir araç olduğu sorabilirsin birde onlardan fikir al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.