Şimdi Ara

2008 corolla büyük konfor sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • e140kasa corolla ile bugün her zamanki kullandigim yolu kullandım yol yokus asagi ve sert saga donuslu
    bu viraji alirken az daha camdan firliyordum o derece araba savruldu ve cukurlu yollarda tum cukurlar icerde
    ayni guzergahi surekli ayni hizlarda ve kemer takili bir şekilde clio 4 ve linea classic ilede gidiyorum b sinifi olmalarina ragmen bu arac gibi konforsuz değiller ve fazla savrulmuyorlar
    bu aractami sorun var var ise sorun nedir
    yoksa tum corollalarmi böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Corolla her zaman sert araçttır.C sınıfında zaten en çok savrulan araçlardandır kendisi.Aslında limiti yüksektir ama o limitte bilmeyen birisi kaza yapar.Deneyerek viraj almak lazım.Süspansiyonları klasik olduğu için herşeyi içeriye yansıtır.Uzun yolda konforlu diyebiliriz sadece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • virajda bir çukur ya da bozuk zemin süspansiyonun dengesini bozup dönüş çizgisinin kaymasına neden olmuş olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ilteris_

Suspansiyonlariniz patlak olabilir kontrol ettirin.

Aynen bende aynı şeyi söyleyecektim. Corolla'nın süspansiyonu yoldaki bozukluklardan yol tutuşu olarak çok az etkileniyor. Konfor yönünden de beğenmiştim. Yalnız benim bindiğim araç aynı kasanın makyajlı 2012 modeliydi. Amortisörlerin bozuk olması virajlarda zemindeki bozuklukların aracın dengesini bozmasına neden oluyor.

Orijinalden alıntı: _mp_

virajda bir çukur ya da bozuk zemin süspansiyonun dengesini bozup dönüş çizgisinin kaymasına neden olmuş olabilir.

aynı yollarda clio 4 ve linea ilede gidiyorum corolla kadar rahatsızlık vermiyor

Orijinalden alıntı: triptister

Corolla her zaman sert araçttır.C sınıfında zaten en çok savrulan araçlardandır kendisi.Aslında limiti yüksektir ama o limitte bilmeyen birisi kaza yapar.Deneyerek viraj almak lazım.Süspansiyonları klasik olduğu için herşeyi içeriye yansıtır.Uzun yolda konforlu diyebiliriz sadece

bayağı sert bir araç ama dediğin gibi uzun yolda konforlu

Orijinalden alıntı: hhhhh99

quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

virajda bir çukur ya da bozuk zemin süspansiyonun dengesini bozup dönüş çizgisinin kaymasına neden olmuş olabilir.

aynı yollarda clio 4 ve linea ilede gidiyorum corolla kadar rahatsızlık vermiyor

at cope gitsin,corolla nere linea nere, corolla copoglu cop

• Aynen öyle.

• hakankaran kullanıcısına yanıt
    Lineayla corolla bir mi ?

• Hidrolik direksiyon yağını değiştir. Mobil sitesine git hangi yağ uygunsa o yağı koymalisin dex 3 uyumlu direksiyona dex 2 koyarsan bahsettiğin olay olur araba tornete döner

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.