Şimdi Ara

Honda Civic Hb 1.8 2007 Direksiyonun aşırı sertliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2007 honda civic hb 1,8 i-shift aracımın direksiyonu aşırı şekilde sert şöyleki tek elle çok zor dönüyor bunun sorunu ne olabilir servise götürdüğümde hep ucu açık cevaplar verdiler, direksiyon kutusunda boşluk var lastikleriniz iyi değil ve balansda yapılmalı dediler ama bunları yapıncada sorunun tam olarak çözüleceğinin garantisini veremediler yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı acaba bu saydıklarım direksiyon sertliğini etkilermi ?

2010 Honda Civic HB 1.8 I-VTEC A/T Siyah
  • sadece elektirik destekli demenizden kastınız ne yani dahamı yumuşak olması lazım tam anlamadım açarmısınız ? Gaziantepde yaşıyorum ve aracı götürdüğüm honda servisi gerçekten hiç birşey anlamıyor
  • işte dediğiniz olay olmuyor aracımda düşük süratlerde park ederken vs aşırı şekilde sert oluyor direksiyon hız arttıkcada sertleşme falan olmuyor problemin neden kaynaklandığı konusundada servis bir bilgi veremedi tam olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB leri bilmiyorum ama 2007 yada 2008 model arkadaşımın Civic'i vardı. Evi mustakil ve bahçesi olduğu için onun evine çektim benim arabayı ikimiz arabaları yıkayacaktık. Bu yamuk parketmiş benim araba sığmadı yanına "Ver anahtarı düzelteyim." dedim.

Aldım geri vitese attım sağ kolumu yan koltuğa, sol kolumla direksiyonu çevirmeye çalıştım çevrilmedi. Korktum bir şey mi oldu acaba diye. En son dikiz aynasından baktım iki elle çevirerek geri gittim.

Bende 2001 Civic vardı onu satıp 2004 aldım hala daha onu kullanıyorum. 2001 Civic'in direksiyonu şuan ki 2004 den daha yumuşaktı, resmen parmakla çevriliyordu ve yüksek hızlarda sertleşiyordu. Ama 2008 kasaya binince "Çok şükür Allah'ıma benim direksiyon böyle değil" dedim.

Aracını periyodik bakıma sokuyor muydu bilmiyorum ama bir sıkıntı vardı o araçta.

Kendisine dediğimde bir şey demedi.

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • direksiyon motoru arızası gibi birşeyden bahsetmedi servis ama tahminimce hiç bir bilgileri olmadığından dolayıdır. çünki bahsettiğim 4 5 sorunun hiç birine mantıklı ve yeterli bir cevap vermediler 75 tl tuttu ve 60 tl yazılıma 15 tl de yıkamaya vermiş saydım kendimi çıktım gittim hiç birşey bilmeyen servis kadar kötüsü yok ya sorunu nasıl birine sormam veya nasıl bi tamirciye göstermem gerektiğinide bilmiyorum ki

Orijinalden alıntı: kuzgun15

direksiyon motoru arızası gibi birşeyden bahsetmedi servis ama tahminimce hiç bir bilgileri olmadığından dolayıdır. çünki bahsettiğim 4 5 sorunun hiç birine mantıklı ve yeterli bir cevap vermediler 75 tl tuttu ve 60 tl yazılıma 15 tl de yıkamaya vermiş saydım kendimi çıktım gittim hiç birşey bilmeyen servis kadar kötüsü yok ya sorunu nasıl birine sormam veya nasıl bi tamirciye göstermem gerektiğinide bilmiyorum ki

Cevre illerde yetkili servis yok mu ? Anlasilan tek servis oldugundan zorunlu gidiyorsun.Internetten arastir,baska servise git.Olmadi sanayide yetkili servisten iyi ozel servis ustalari var.Problemin buyuk ihtimal direksiyon merkezi kaynakli,elektrik tahrik motoru tam gucte calismiyordur vs.

Kara duzen arabalar sahin,broadway kadar sert mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun15

direksiyon motoru arızası gibi birşeyden bahsetmedi servis ama tahminimce hiç bir bilgileri olmadığından dolayıdır. çünki bahsettiğim 4 5 sorunun hiç birine mantıklı ve yeterli bir cevap vermediler 75 tl tuttu ve 60 tl yazılıma 15 tl de yıkamaya vermiş saydım kendimi çıktım gittim hiç birşey bilmeyen servis kadar kötüsü yok ya sorunu nasıl birine sormam veya nasıl bi tamirciye göstermem gerektiğinide bilmiyorum ki

Cevre illerde yetkili servis yok mu ? Anlasilan tek servis oldugundan zorunlu gidiyorsun.Internetten arastir,baska servise git.Olmadi sanayide yetkili servisten iyi ozel servis ustalari var.Problemin buyuk ihtimal direksiyon merkezi kaynakli,elektrik tahrik motoru tam gucte calismiyordur vs.

Kara duzen arabalar sahin,broadway kadar sert mi ?

neredeyse evet diyebilirim yani transporter gibi bir araç kullandıkdan sonra bile çok sert geldi bana. birde araç yolda gezeliyor bunun sebebi rot kolları veya rot başının aşırı aşınması veya başka bir problemi sebeb olabilirmi gezelemesini şöyle anlatayım sanki araç normal direksiyonda boşluk olan bir şahin doğan gibi tepki veriyor. dediğim şeyden olabilirmi acaba rot başının aşınmasından falan ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.