Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo 2015 Dizel Otomatik Sizce nasıl kronik sorunları var mı?
1 Mobil
-
-
Çok iyi bir tercih,zincir değişmiş mi ona bakın.Fiyat ve boya değişen hasar kaydı durumları nedir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hasar kaydı ve değişen hiçbir şey yok sadece sağ kapıda lokal boya var, 160bin km'de
_____________________________ -
Fiyat nedir ? Zincir değişmiş mi ?
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ful-donanim-carpisma-onleme-kltk-isitma-elektrikli-bgj-serit-tk-1115964164/detay_____________________________ -
zinciri hakkında net bir bilgim yok ama öğrenebilirim nasıl bir fiyat çıkartır acaba? Şuan fiyat 980bin tl
Zincir değişimi için motor komple çıkarılıyor o yüzden bayağı zahmetli ve pahalı bir işlem,zincir değişimi + bakım ile birlikte 100k ya yakın tutar,ayrıca 980 çok gibi. Ama boya değişen durumu olmaması fiyatı normalleştiriyor. Zincir değişimi yapılmışsa 925-950 arası sanki daha iyi olurdu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 30 Eylül 2025; 15:52:46 >
anladım hocam çok teşekkür ederim. Peki detaylı expertiz yaptırsam bu sorunlar falan hepsi çıkar değil mi? Satıcıya da güveniyorum gerçi ama her türlü yaptıracağım.
Expertiz şart tabi ama zincir olayını ekspertiz anlamaz.Değiştiğine dair faturası yoksa ben olsam almazdım.
anladım hocam teşekkürler yardım için
İlk araba için Insignia, şoförlük durumu nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ söz bilmezsen sükut eyle seni adam sansınlar -
2019da almıştım ehliyeti sürüyorum biraz acemilik var sadece üstümde. Gitmez mi?
Aklından bile geçirme.
Acemilik atmak için Corsa i10 i20 tarzı bir araçla yola başla,ileride Insignia falan düşünürsün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ söz bilmezsen sükut eyle seni adam sansınlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı