Şimdi Ara

2008-2009 MvP Kim Olur? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
6.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vandosa

quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

quote:

Orjinalden alıntı: vinsanity703

Lebron'un olması imkansız gibi Clevland ın bu gidişine bakılırsa.. Aynı şey Kobe' ninde başına geldi son 2 sezon ligi domine edip MVP olamamak gibi..

kobe son iki sezon ligi domine mi etti

sadece sayı atmakla olmaz bu işler takımı sürüklemesi lazım bu sezon da lebron un oynamadıgı 6 maç var sanırım 6 sını da kaybettiler lebron takımını sürüklüyor ama kobe öyle değil

sen sakami yapiyosun

Son iki sezon ligi domine eden adam play-off a zor sokuyor takımını bak sen...Ne domine ama
    LeBron tek başına finale taşıdı hala konuşuyorsun ya bravo seni futbol bölümüne veya kobe fan forumlarına alalım canım...

• Madem bu sezona göre değerlendirme yapmıyorsun o zaman şöyle birşey diyeyim sana.LeBron'un all-star mvp si seçildiği maçı izledin mi?İzlemediysen aç bir izle sonrasüper ego kimmiş,bencil olan kimmiş bir gör.
    quote:

Orjinalden alıntı: İlkkan23LeBron

Dönüp dönüp aynı şeyleri diyorsun.27 şut çektiği sezonu takımına bağlayamazsın çünkü Garnett ve LeBron'da onun durumundaydı ama yapmadı.

• 2005'dekini diyorsan;Evet o maç bencildi.Eğer bir maça göre karar veriyorsak Steve Nash'de 1 maçta 0 sayı attı(tam oynadığı bir maçtı).O zaman Steve Nash'in hücum gücü neredeyse 0.Değil mi?
    Ayrıca oradaki konumuz başkaydı,senin deidğin şey başka.Konuyu saptırma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 13 Mart 2008; 14:30:23 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Lebron'un olması imkansız gibi Clevland ın bu gidişine bakılırsa.. Aynı şey Kobe' ninde başına geldi son 2 sezon ligi domine edip MVP olamamak gibi..

sadece sayı atmakla olmaz bu işler takımı sürüklemesi lazım bu sezon da lebron un oynamadıgı 6 maç var sanırım 6 sını da kaybettiler lebron takımını sürüklüyor ama kobe öyle değil

sen sakami yapiyosun

Son iki sezon ligi domine eden adam play-off a zor sokuyor takımını bak sen...Ne domine ama
    LeBron tek başına finale taşıdı hala konuşuyorsun ya bravo seni futbol bölümüne veya kobe fan forumlarına alalım canım...

Senin taptigin lebron gelsin batidan finale cikartsin takimini sonra konusalim burda

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sen sakami yapiyosun

Senin taptigin lebron gelsin batidan finale cikartsin takimini sonra konusalim burda

+81

• @vandosa

+81
  • quote:

Orjinalden alıntı: phoenix_chelsea

lebron istiom ilk kez olacak ama nashde olabilir

nash mi haha nash bu sene M.S(Marion'dan Sonra) battı phoenix battı ama galiba LeBron olucak bende öle istiyom

Cleveland Cavaliers
  • quote:

Orjinalden alıntı: greg oden

quote:

Orjinalden alıntı: phoenix_chelsea

lebron istiom ilk kez olacak ama nashde olabilir

galiba LeBron olucak bende öle istiyom

Cleveland Cavaliers

Bu sene LeBron olamayacak.Büyük bir ihtimal Kobe'ye gidecek.
  • Bu sene Kobe olacak cunku son 2 senedir Kobe nin olmamasini takiminin orta siralari asamamasina baglamislardi eger bu senede olmassa bu sefer sozum ona otoriteler tukurduklerini yalamis olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: SouL InvictuS

Kobe 81 atar T-Mac ben bilgisayar oyunlarında bile kendimle 81 atamıyorum der

Bilgisayar Carter'la 83 atmıştıAma kazanmıştım
  • lebronu sevmıorum ama bence lebron olcak
  • Sezon sonu yaklaşıyor.Son durumda Kobe bir adım önde...Düşünceleriniz neler ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: temizchannel

quote:

Orjinalden alıntı: SouL InvictuS

Kobe 81 atar T-Mac ben bilgisayar oyunlarında bile kendimle 81 atamıyorum der

Bilgisayar Carter'la 83 atmıştıAma kazanmıştım

Kobe nin 81 attığı Toronto maçından sonra arkadaşla pc de nba live oynamıştık, ben Lakers aldım, tüm hücumları Kobe üzerinden oynadım 81 sayı 8 rebound 5 asist yapmıştı.

Hemen efsane yorumumu yapmıştım " Bu nbalive da hakkaten live canım, bak anında oyuna eklemişler 81 atma özelliğini "

• lakersın fikstürü cok avantajlı bu avantjını iyi degerlendirirse kobenin olma ihtimali cok yüksek son iki sezondur kobenin alamamasının nedenini lakersın bitiriş sırasına bagladılar bu sefer bi bahane bulabilceklerini sanmıyorum

lebron cok iyi bi sezon gecirdi hatta en verimli sezonuda diyebilirz ancak takımının nerde bitirecegi onemli 5. ya da 6. bitirirler diye düşünüyorum suanda dogu sıralamasını tam hatrlamıyorum buda lebrona dezavantaj olucaktır

benim iki adayım bunlar ancak kobe bi kac adım daha onde gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobEren

lakersın fikstürü cok avantajlı bu avantjını iyi degerlendirirse kobenin olma ihtimali cok yüksek son iki sezondur kobenin alamamasının nedenini lakersın bitiriş sırasına bagladılar bu sefer bi bahane bulabilceklerini sanmıyorum

lebron cok iyi bi sezon gecirdi hatta en verimli sezonuda diyebilirz ancak takımının nerde bitirecegi onemli 5. ya da 6. bitirirler diye düşünüyorum suanda dogu sıralamasını tam hatrlamıyorum buda lebrona dezavantaj olucaktır

benim iki adayım bunlar ancak kobe bi kac adım daha onde gibi

Yok dostum, Cavs %90 4. bitirecek, ne öne geçmesi ne de geriye düşmesi pek mümkün görünmüyor...

• LeBron un MVP olma şansı oldukça düştü.Böyle bir doğuda 40-31 gibi bir dereceye sahipler.Ayrıca gerek form durumları gerek maçların zorluğuyla 50 galibiyete ulaşmaları imkansız denilebilir.Bu durumda LeBron MVP olamaz.Ha istatistik diyorsanız Wilt Chamberlain 50 sayı 25 ribaund ile oynadığı bir sezonda takımı 49 galibiyette kaldığı için MVP olamamış.Daha ötesi var mı?
    Chris Paul gerçekten müthiş bir sezon geçirdi.Herkesin takdirini ve beğenisini kazandı.Takımdaki bir çok oyuncunun bu konuma gelmesini sağladı.David West in all-star olmasına ve son birkaç maçtaki müthiş performanslarına katkıda bulundu.Eğer New Orleans ligi Lakers ın önünde bitirirse MVp olması bir Kobe hayranı olarak beni ne şaşırtır ne de üzer.
    Bir diğer aday Kobe için fazla birşey söylemeye gerek yok.Sezon başında hiçbirşey yapamaz bu takım dendi,kısa sürede ligin zirvesini çıktı.Bynum sakatlanınca herşey biter dendi,o zorlu maçlarda takımını sırtladı ve ligin üst kısmında tuttu.Gasol gelince takım patlama yaptı,bu tamamen Gasol'e bağlandı.Ardından Gasol da sakatlandı rüya sona erdi denildi.Takım bu arada 5 maçın 4 ünü kazandı.Ayrıca son birkaç ayda kırık parmakla oynamaya devam ediyor.Batıyı 1. bitirdiğimiz takdirde ödül ona verilmezse ben bunda bir kasıt ararım.Kimse kusura bakmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayBryant -- 26 Mart 2008; 6:44:56 >

• Bi arkadasin dedigi gibi son 2 seneden sonra Kobe MVP yi vermeselerde sallayacagini pek sanmiyorum ama verecekler 2 senedir takimin durumu takimin durumu diye soylenip duran (sozde)otoriteler bu sefer ne diyecek merak ediyorum
  • Artık bu yıl da vermezlerse zaten kimsenin MVP ödülünü sallayacağını sanmıyorum. Adam MVP nin sözlükteki karşılığı denebilecek bir sezon geçirdiği halde gidip Nash e verdiler Suns-Lakers serisinin bitmesini bekleyip. Bir özür borçlular artık Kobe ye.
  • kesinlikle Lebronu istiom Lebron bu ödüle layık
  • quote:

Orjinalden alıntı: saymen

kesinlikle Lebronu istiom Lebron bu ödüle layık

LeBron gerçekten inanılmaz bir performans ortaya koydu 30-8-7 ile ancak takımı gerçekten başarısız.GM lerin yaptığı saçma hamleler takımı daha da geriye götürdü.Şu durumda ben LeBron'a pek ihtimal vermiyorum.Kobe geçen seneye göre daha kötü oynamasına rağmen favori, bence ödülü hakeden oyuncu Chris Pauldur şu durumda...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.