Şimdi Ara

2008-2009 MvP Kim Olur? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
283
Cevap
1
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mvp sıralamasında CP3 zirveye, KG ikinciliğe yükselmiş..Kobe üçüncülüğe düşmüş..
  • garnett istese ödülü çok rahat alır.garnett şu haliyle bile 20 dk. lık oyunla mvp adayları arasında.

burada sayfalarca lebron tartışıldı.şunu söyleyebilirim mevcut mvp ödülü sistemi eğer değişmediyse lebron'ın bu ödülü alma şansı en fazla %3 dür.

ödül için garnett-pierce-paul-kobe daha çok göz önünde ama herkesin atladığı bir amare gerçeği var.adam koptu gidiyor.hele ki takımı batıyı ilk 2 içerisinde bitirirse bence bu ödülü diğer adaylar arasından sıyrılıp kapabilir.

aslında batıda kimin takımı 1. olacaksa ödülü o alacak gibi bir his var içimde.bu hafta geçsin bakalım. sonra daha sağlıklı bir değerlendirme yaparız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

garnett istese ödülü çok rahat alır.garnett şu haliyle bile 20 dk. lık oyunla mvp adayları arasında.

burada sayfalarca lebron tartışıldı.şunu söyleyebilirim mevcut mvp ödülü sistemi eğer değişmediyse lebron'ın bu ödülü alma şansı en fazla %3 dür.

ödül için garnett-pierce-paul-kobe daha çok göz önünde ama herkesin atladığı bir amare gerçeği var.adam koptu gidiyor.hele ki takımı batıyı ilk 2 içerisinde bitirirse bence bu ödülü diğer adaylar arasından sıyrılıp kapabilir.

aslında batıda kimin takımı 1. olacaksa ödülü o alacak gibi bir his var içimde.bu hafta geçsin bakalım. sonra daha sağlıklı bir değerlendirme yaparız.

Aynı his bende de var...Batı'da kim ilk sırayı kaparsa Mvp ordan çıkar gibi...Burada da Hornets ve Lakers doğal olarak Cp3 ve Kobe biraz önde gibi duruyor..

• Benim için bu sezonun mvpsi kesinlikle Chris Paul. Nba kime verir takmıyorum. Chris Paul alamazsa Amare alsın isterim ama...
  • Chris Paul almalı...

@quaking

Dostum LeBrondan bahsedildiği zamanlarda adam mvp sıralamasına 1.ydi.En kötü ikinciydi işte.Şu anda almasının zor olduğunu herkes biliyor.Neden böyle bir mesaj atma gereği hissettiğini anlayamadım...
  • kim ne derse desin bu sezon mvp lebron olacak gibime geliyor zaten bunu hakkettiğini düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim

kim ne derse desin bu sezon mvp lebron olacak gibime geliyor zaten bunu hakkettiğini düşünüyorum

peki sana bi soru gectigimz iki senenin mvp si sence kimdi gönlündekini söyle
  • İnsanlarda geçmişin hatalarını silme ve ''Bu çocuk ilerde All-Star olur,Mvp olur'' gibi düşünceler yüzünden ne yazık ki LeBron ve Paul'un alacağını sanmıyorum.Tahmin yarışmasında Paul alır demiştim ama o zaman bu düşünceleri hesaba katmamıştım.Bu düşünceler yüzünden artık Kobe alır diyorum.

Not.Ben aptal gibi yılın koçu ödülüne Byron Scott,yılın savunmacısı ödülüne Marcus Camby yazmışım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

İnsanlarda geçmişin hatalarını silme ve ''Bu çocuk ilerde All-Star olur,Mvp olur'' gibi düşünceler yüzünden ne yazık ki LeBron ve Paul'un alacağını sanmıyorum.Tahmin yarışmasında Paul alır demiştim ama o zaman bu düşünceleri hesaba katmamıştım.Bu düşünceler yüzünden artık Kobe alır diyorum.

Not.Ben aptal gibi yılın koçu ödülüne Byron Scott,yılın savunmacısı ödülüne Marcus Camby yazmışım.

Byron Scott boston coach ından daha çok hakediyor ayrıca Camby değil de Doğu nun Garnett ımı alacak savunmacıyı?

Bence tahminlerin doğru.

• Bence mevcut sistemle CP3-KG-Amare üçlüsünden biri alır.
  • Cp3 KG tamamda Amare alicaksa Kobe 5 kere daha alir (sen lig durumlarina gore yazdin herhalde ki LAL PHO dan daha iyi suan)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lanore

quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

İnsanlarda geçmişin hatalarını silme ve ''Bu çocuk ilerde All-Star olur,Mvp olur'' gibi düşünceler yüzünden ne yazık ki LeBron ve Paul'un alacağını sanmıyorum.Tahmin yarışmasında Paul alır demiştim ama o zaman bu düşünceleri hesaba katmamıştım.Bu düşünceler yüzünden artık Kobe alır diyorum.

Byron Scott boston coach ından daha çok hakediyor ayrıca Camby değil de Doğu nun Garnett ımı alacak savunmacıyı?

Bence tahminlerin doğru.

Byron Scott konusunda birşey demiyeceğim fakar bu sene DPOY Garnett'in olacak galiba...Keşke bende Garnett yazsaydım..

• Bence Camby olur (mvp değil dpoy )
  • artk kobe almalı diorum

hatta bnce 81 sayı attıgı sene verilmeliydi bu odul ona gec bile kalındı bence

bu sene kobe alıcak diorum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_seko

artk kobe almalı diorum

hatta bnce 81 sayı attıgı sene verilmeliydi bu odul ona gec bile kalındı bence

bu sene kobe alıcak diorum ben

kobenin almasını bende istiyorum ancak kobe ozellikle son maclarda artık mvp ödülünü cokta takmadıgını gösterdi kime verirseniz verin umrumda degil gibi bi oyun oynuyo zaten her mac kendi sahasına ve dıs sahalarda taraftarların cogunun mvp diye bagırması kobeye fazlasıyla yetiyo bence tamamen sampiyonluga kilitlenmiş gibi bi görünümü var

düzeltme:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitam -- 8 Nisan 2008; 16:09:01 >

• Kobe " tek istediğim bir şampiyonluk, o da olamazsın dedikleri için " şeklinde bir açıklama yapmıştı. Nash e verilen 2 ödülden sonra Mvp olmak pek umrunda değil sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

Cp3 KG tamamda Amare alicaksa Kobe 5 kere daha alir (sen lig durumlarina gore yazdin herhalde ki LAL PHO dan daha iyi suan)

Kobe sıralamada 3.lüğe düşümüş diye söylemiştim.Amare de bu aralar coştu belki etkilenip verirler demiştim ama biraz saçma olmuş

Ama Amare gönüllerin MVPsi(hakeden anlamında demedim,ah keşke anlamında dedim).Zaten quaking'in sözü de Amare'nin MVP olmasının çok zor olduğunu gösteriyor:

quote:

hele ki takımı batıyı ilk 2 içerisinde bitirirse bence bu ödülü diğer adaylar arasından sıyrılıp kapabilir

Ayrıca buna göre Hornets veya Spurs'ten MVP çıkması muhtemel,Spurs'te kimse MVP gibi oynamadığından CP3 en şanslı aday gibi.Kobe'nin şansı CP3'ünkinden biraz daha aşağıda,o da takımının 1. değil 3. olmasından kaynaklanıyor.

Doğuda ise LeBron'ın alma ihtimali zaten önceki mesajlarda yazıldığı gibi az,çünkü Cavs yeteri kadar iyi değil.Bu konferansta da Boston-Detroit gerçekleri var ama Pistons'ın Spurs'den farkı yok, o yüzden Celtics'den MVP çıkma ihtimali çok yüksek,bu da tabii ki KG olacaktır.

Sözün özü,CP3-KG-Kobe favori,Amare-LeBron-Hido() joker

Edit:Sıralamada Hido 15.liğe yükselmiş.Jokerlere onu da ekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 9 Nisan 2008; 17:21:32 >

• kobe dunku macla %99 oraninda mvp olmayi garantiledi bence, bu kadar kritik bir donemde gelen new orleans galibiyeti odul icin onemli bir kriter olacak.
    ayrica dun bir smac yapmis ki inanilmaz, mac icinde cok az gordugumuz tarzda bir smac.

bu arada yahoo'da en cok gelisme kaydeden oyuncu icin anket var; 8000 civari oy verilmis. hedo'nun oy orani %44.
    Yahoo - MIP Poll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 12 Nisan 2008; 14:32:49 >

• kobe noh macından sonra mvp ödülü herkesin isteyecegi bişey ama artık cokta onemli degil play off lar sampiyonluk icin ilk adım gibisinden acıklamalar yapmıs kafası ödülde degil dün skora yonelik oynamamıs zaten genelde son periyotta agırlık koymus

cp3 ü tutunca noh takımının bi akıbeti kalmıyo utah macındada bu görüldü ama adam oynadıgı zaman noh cok tehlikeli bi takım oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı:robertpires

kobe dunku macla %99 oraninda mvp olmayi garantiledi bence, bu kadar kritik bir donemde gelen new orleans galibiyeti odul icin onemli bir kriter olacak.

Bence de öyle.Kobe "CP3'ten üstünüm" mesajı verdi böylece.

Ve MVP oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 17 Nisan 2008; 16:02:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.