Şimdi Ara

2007 Audi A3 1.6 102hp alinir mi? - DOGUS'TAN TEKLIF ALINDI -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
4.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar herkese selam,

    Bildiginiz uzere , bu aralar bende yeni arac arayisi icerisindeydim , sagolsun cihan, umut, panther gibi pekcok degerli arkadasimiz bazen farkinda olmadan bile gozlemleriyle yardimci oldular. Bir yandan doviz kurunu , bir yandan surekli artan arac fiyatlarini endiseyle takip ederken karsima soyle bir firsat cikti.

    Okuldan yakin bir arkadasim 2007 model Audi A3 Tek Kapi 1.6 102hp 8v (evet sicmik hitler motor) - 6 ileri Tiptronic (DSG degil , tork konvertorlu) aracini Ocak-Subat gibi bana satabilecegini soyledi.

    Araba metalik gri , eski sahibi bir bayan oldugu icin tamponlar boyali ama ciddi bir kazasi yok diye biliyorum , zaten tramer kaydinda 2 adet hasar var biri 930 lira (bunun ne oldugunu bizzat gordum zaten cok uyduruk birseydi Dogus fena kilitledi) , digeri 2,300 lira. Otoparkta biri carpip kacmis sanirim arkadan yine Dogus'ta yapilmis.

    Arac 48,000km'de. Butun bakimlari Dogus'ta yaptirilmis duzenli. (kontrol etmedim ama teyit etmem cok kolay)

    Deri Direksiyon (tus yok)
    Kol dayama
    ESP
    6 havayastigi
    Hiz sabitleyici
    Otm. kararan ayna
    kendi orjinal cd-calari
    surucu yolcu koltugu yukseklik ve bel ayari
    16' alasim janti (orjinal) mevcut.
    arka bagimsiz suspansiyon
    otomatik klima
    yagmur sensoru
    otomatik far

    renk metalik. arac yanilmiyorsam attraction paket uzerine opsiyonel donanimlarla alinmis.

    xenon far - deri doseme - spor koltuk - direksiyonda muzik sistemi kumandasi - park sensoru - karatilmis camlar YOK. Cok da onemli degil acikcasi.

    LPG takilmamis , ben alirsam taktirabilirim.

    Piyasasi hakkinda ikimizin de fikri yok ama babasinin arabaya bictigi fiyat 36,000 TL. Babasi esnaf oldugu icin tas catlasa 35,500 e iner gibi geliyor. En son bakima Temmuz'da girmis , lastikler iyi durumda diyor. Ne yalan soyliyim , tek kapi araba almamaya kendi aracimdan sonra yemin etmistim ama bana cazip gibi geldi. Bu arada kullanan kisi son derece yakin arkadasim , bilkentte 4 sene beraber okuduk , son 2 senesinde bu arabasi vardi zaten.

    Arac cidden tertemiz, tek sorun fazla yakit tuketmesi ve performansi zayif ama performans arayisim eskisi kadar yok , daha cok konfor odakli bir arac ariyorum ve biz bu aracla Bolu'ya gittigimizde (2 kisi) cok memnun kalmistim.

    Rica ediyorum alternatif soylemeyin , yalnizca fiyat hakkinda yorum yapin Bir de arabanin otomatik olmasi beni daha cok cezbetti hem sorunsuz hemde konforlu bir sanzuman , varsin yaksin biraz...

    dipnot: sahibinden'de ilani yok. ama temsili foto koyabilirm.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-a3-hb-ambiente-triptronic-fume-140449197/detay

    arac aynen bu ilandaki gibi.

    Fiyata yorum yapmanizi istiyorum , farkli onerilere de acigim ama ucmayin rica ediyorum 1992 model pertten toplama 850CSI falan gelmesin ;).

    Arkadaslar cogu kisi performansa takmis durumda , boyle bir kriterim yok Linea'larin yanimdan el sallamasina raziyim

     2007 Audi A3 1.6 102hp alinir mi? - DOGUS'TAN TEKLIF ALINDI -

    aracin plakasi bd-0062 olan , oburune aldirmayin

    12 Ekim Guncelleme: Dogus'tan fiyat bilgisi alindi , arabanin sahibi bugun o arabayi takasa vermek istese 33,000 lira teklif edilecegini belirtti ciddi bir kazasi olsaydi bu rakamin dusebilecegini ama bu arabada oyle ciddi bir hasarin olmadigini soyledi bakimlari da zamanida yaptirilmis denildi... Plakasi da oldugu icin kayitlara ulasildi , bu durumda 36,000 liralik fiyatin makul oldugunu belirttiler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 12 Ekim 2013; 18:00:52 >







  • Arac hasar kayitli ,daha mantikli secenekler var o paraya,performans fakirligide cabasi,almazdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç olmasa bile B sınıfından C sınıfına geçmiş olursun, bu açıdan tercih edilebilir. Bana sorarsan alma, ben bu tarz arabaların hiçbir cazip yanının olmadığını düşünüyorum.
  • 1.6 Motordan 200 hp alan markalar bile varken 102 hp araba almak bence mantıksız

    Madem cayır cayır o benzini yakacak litresi 5 liradan performans'da isterim

    40 yıllık motorlu o arabaya para vermem işin özü , daha geliştirilmiş motorlu olanlarına bakın biraz daha para ekleyerek
  • shadow'cum 2 hasar kaydi var zaten bir tanesine bizzat ben sahit oldum tamamen onemsiz birsey , oburunun fiyati da normal. Audi'de masripiyeli surtsen 700 lira fiyat cekiyor adamlar , sunroof mekanizmasini degistirmek icin 4,500 istiyorlar , eh kasko devreye girince de sisirilmis olmasi normal.

    Performans hic umrumda degil artik , dun 1 saat 45 dk'da eve geldim okuldan ayagim kasildi debriajdan...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stand Alone

    Hiç olmasa bile B sınıfından C sınıfına geçmiş olursun, bu açıdan tercih edilebilir. Bana sorarsan alma, ben bu tarz arabaların hiçbir cazip yanının olmadığını düşünüyorum.

    Acikcasi cazip yani pek yok , puremiyumlugu falan da umrumda degil ama alcak oturma pozisyonu , ic mekan ve yalitimi gercekten muazzam.

    birde motor-sanzuman en sorunsuz ikiliden.
  • Araç benim de düşündüğüm araclardan. Ancak 4 kapısı. Kesinlikle 2 kapı almam. Ha alirsam da değecek bir özelliği olmali. Hakikaten spor olmalı, motor gucu 170+ gibi olmali. Yani eksik 2 kapıyı görmezden getirecek bir özelliği olmali. Ozellikle yağmurlu çamurlu havalarda arkaya biri biner-inerken ondekinin çektiği rezillik ,arkaya gecenin iki buklum olmasi -- yaşlı biri oturamaz olmasi cok buyuk eksiklikler diyebilirim

    size önerim a3 düşünüyorsanız 4 kapı bakmaniz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Narc0s3

    1.6 Motordan 200 hp alan markalar bile varken 102 hp araba almak bence mantıksız

    Madem cayır cayır o benzini yakacak litresi 5 liradan performans'da isterim

    40 yıllık motorlu o arabaya para vermem işin özü , daha geliştirilmiş motorlu olanlarına bakın biraz daha para ekleyerek

    1.6 motordan 200hp'yi Peugeot ve Mini aliyor , onlar da 36.000 liraya arabanin anca jant kapagini verirler

    Daha gelistirilmis olanlari zaten 1.4 TSI 122hp - 7-ileri S Tronic oluyor , hem ariza cikarma ihtimali cok yuksek hemde fiyat otomatik 15.000 lira artiyor , borca girerek arac almak istemiyorum.




  • İç ambiyans caddy gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big

    Araç benim de düşündüğüm araclardan. Ancak 4 kapısı. Kesinlikle 2 kapı almam. Ha alirsam da değecek bir özelliği olmali. Hakikaten spor olmalı, motor gucu 170+ gibi olmali. Yani eksik 2 kapıyı görmezden getirecek bir özelliği olmali. Ozellikle yağmurlu çamurlu havalarda arkaya biri biner-inerken ondekinin çektiği rezillik ,arkaya gecenin iki buklum olmasi -- yaşlı biri oturamaz olmasi cok buyuk eksiklikler diyebilirim

    size önerim a3 düşünüyorsanız 4 kapı bakmaniz...

    Hocam , zaten son 5 yildir tek kapili arac kullaniyorum (1998 Polo 1.4 16v 101hp Sportline). Alisigim o yuzden problem yok , bekarim birde




  • 90 küsur model polodan sonra hem donanım hem de araba hissiyatı olarak çok güzel gelecektir. Maddi durumun elveriyorsa kesinlikle denemelisin ama bence biraz pazarlık yap, araç 7 yaşında, 35 ten fazla etmez .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janjan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Stand Alone

    Hiç olmasa bile B sınıfından C sınıfına geçmiş olursun, bu açıdan tercih edilebilir. Bana sorarsan alma, ben bu tarz arabaların hiçbir cazip yanının olmadığını düşünüyorum.

    Acikcasi cazip yani pek yok , puremiyumlugu falan da umrumda degil ama alcak oturma pozisyonu , ic mekan ve yalitimi gercekten muazzam.

    birde motor-sanzuman en sorunsuz ikiliden.

    Dediğim gibi Janjan, başka bir şeyler söyleyebilmem için farklı bir model önermem gerekecek ama onu da sen istemiyorsun.




  • Hocam , ikinci el araba su ana kadar iki kere aldim , ikisi de tanidiktandi , onun disinda pek sicak bakmiyorum bu yuzden oneri istememistim aslinda... Bunun haricinde 0km olarak 35-36 civarina su an dizel Dacia Sandero bile alinmiyor nerdeyse.

    Ama degisik oneriler gelebilir diye mesajimi degistirdim , simdi onerilere acigim

    Kriterler: kesinlikle benzinli ve otomatik olcak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 12 Ekim 2013; 0:36:13 >
  • Araç hakkında fazla bir bilgim yok ama fiyat için 2.el sitelerinde emsalleri ile -kendimce- karşılaştırdım.

    Aracın donanımları fena değil.
    Km'si yaşına göre az, bu iyi.
    Evet performansı zayıf o yüzden keyifsiz duruyor, ama lpg'ye uyumu açısından bir avantaj sağlıyor.
    Biraz fazla yakacaktır, ama 6ileri otomatik olması da bir rahatlık ve avantaj.
    3 kapılı araçları severim, ama A3 3 kapıya pek sıcak bakamadım, yolda gördüğümde de beğenmiyorum. A3 dendi mi ben sadece
    Sportback görüyor ve sadece bu versiyonu yakıştırıyorum. Yanlız! okul bitti, ileri de 3 kapılı olması sorun yaratmasın? (Uzun süre
    kullanacağını düşünüyorum)
    Direksiyon çok boş ve ben 4 kollu direksiyonları hiiiç sevmiyorum. Çok kaba durduğunu düşünüyorum.

    Genel olarak baktığımda, kendi gibi satılık arkadaşlarına göre fiyatı 3-4 daha düşük olsa, daha düşünebilir olabilirdi.

    Ben olsam; Bu aracı bu fiyata almazdım. Hem benim için çok yaşlı, hem yaşına göre pahalı, hemde iç mekan çok keyifsiz.
    Ben "bizimle deyılsın" derim...

    Ama tabiki öncelik olarak senin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılıyor mu? Bu araca gönül rahatlığı ile bu parayı verip, keyif'le binebilirmisin?
    O daha çok önemli.....




  • İçine de sindiyse,muadillerine sahibinde.com'da bakarak karşı tarafında olur diyebileceği bir rakam öner.Ödeyeceğin rakam önemli çünkü ne olursa olsun 2 tane hasar kaydı ve 5 kapılı sportback'lere nazaran daha az hareketli piyasası olduğunu unutma.Kendince aracın ederi neyse o rakkamı öner,iyi pazarlık yap.

    Sonrasında bu araca iyi bir sistem lpg taktırıp keyfini sür.
  • @dentul: tesekkur ederim. Yakin zamanda Dogus'a ugrayacagim zaten , bu arac benim olsaydi ve takasa verseydim kac teklif ederdiniz diyecegim. Eger 29 derlerse , tas catlasa 33.000 teklif ederim, problem surdaki arkadasimin babasi esnaf ve paraya ihtiyaci yok yani adam tok saticiyi oynayacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panthér

    Araç hakkında fazla bir bilgim yok ama fiyat için 2.el sitelerinde emsalleri ile -kendimce- karşılaştırdım.

    Aracın donanımları fena değil.
    Km'si yaşına göre az, bu iyi.
    Evet performansı zayıf o yüzden keyifsiz duruyor, ama lpg'ye uyumu açısından bir avantaj sağlıyor.
    Biraz fazla yakacaktır, ama 6ileri otomatik olması da bir rahatlık ve avantaj.
    3 kapılı araçları severim, ama A3 3 kapıya pek sıcak bakamadım, yolda gördüğümde de beğenmiyorum. A3 dendi mi ben sadece
    Sportback görüyor ve sadece bu versiyonu yakıştırıyorum. Yanlız! okul bitti, ileri de 3 kapılı olması sorun yaratmasın? (Uzun süre
    kullanacağını düşünüyorum)
    Direksiyon çok boş ve ben 4 kollu direksiyonları hiiiç sevmiyorum. Çok kaba durduğunu düşünüyorum.

    Genel olarak baktığımda, kendi gibi satılık arkadaşlarına göre fiyatı 3-4 daha düşük olsa, daha düşünebilir olabilirdi.

    Ben olsam; Bu aracı bu fiyata almazdım. Hem benim için çok yaşlı, hem yaşına göre pahalı, hemde iç mekan çok keyifsiz.
    Ben "bizimle deyılsın" derim...

    Ama tabiki öncelik olarak senin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılıyor mu? Bu araca gönül rahatlığı ile bu parayı verip, keyif'le binebilirmisin?
    O daha çok önemli.....



    Merhabalar,

    Donanimlari benim ihtiyacimi karsiliyor (Kol Dayama - Hiz Sabitleyici - Deri Direksiyon - Kararan Ayna - Direksiyonda 4 yonlu ayar - Koltukta yukseklik ve bel ayari - ESP - 6 airbag). Gerisi lukse giriyor zaten.

    Km guzel ve oynanmamis oldugundan eminim, cunku arkadasimin araci aldigi bayani da biliyorum cok az kullaniyordu , evi Bilkent'teydi.

    Performans zayif , buna yapacak birsey yok.

    Tuketim olarak kendi aracimdan en fazla 2 litre fazla yakar diye dusunuyorum , gerekirse LPG uygulayabilirim.

    Dis tasarimi guzel degil zaten ama ic tasarimlarina bitiyorum ben bu kasalarin ;)

    Doktora yapma ihtimalim var ogrencilik hayatim tam bitti denemez 3-4 sene kullanip satarim herhalde...

    Direksiyon gercekten tipsiz ama deri olmasi onemli benim icin.

    Genel olarak yorumlarin icin tesekkur ederim Acikcasi arac benim ihtiyaclarima -tamamen- hitap edebiliyor (bakimlar da dert degil , sanayideki VW ustam Audi'lere de bakiyor). Ama gonul rahatligiyla o parayi verme sorusu biraz agir... Piyasasini hic bilmiyorum... sahibinden'de 27-30 cekenlerin cogu ciddi kazali veya pertten bozma araclar...

    Bu arada aklimda A3 yoktu , arkadasim arabasini begendigimi biliyordu , Ocak gibi satcam alcaksan anlasalim ilanla falan ugrastirma beni dedi (arabayi begendigimi biliyordu) , bunun uzerine mevzu acildi. birde beni abuk subuk kredi borcuna sokmayacak olmasi cok buyuk avantaj.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janjan

    @dentul: tesekkur ederim. Yakin zamanda Dogus'a ugrayacagim zaten , bu arac benim olsaydi ve takasa verseydim kac teklif ederdiniz diyecegim. Eger 29 derlerse , tas catlasa 33.000 teklif ederim, problem surdaki arkadasimin babasi esnaf ve paraya ihtiyaci yok yani adam tok saticiyi oynayacak.

    Aynen öyle.Benim de çokca başvurduğum metodlardan.Teklif edilen rakamın o da en fazla 2-3 bin tl üstü.
  • Ben 2,5 yıl 1.6 hitler motorlu leon kullandım tamam motor çok performanslı değil ama gideceği kadarda gidiyor,sollamalarda filan da asla üzmez.Ayrıca araç audi kaliteli bir araç.Fiyatında biraz daha aşağı çekip alın derim eğer bahsettiğiniz başkaca bir ksuur yoksa.Lpg yi mutlaka takın derim.....
  • Tipi hoşuna gidiyorsa, aracı sevdiysen, temizse güzel bir pazarlıkla alınır, baktın yakıtı ocağına incir ağacı dikecek, lpg eklenip mis gibi binilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.