Şimdi Ara

2007 Audi A3 1.6 102hp alinir mi? - DOGUS'TAN TEKLIF ALINDI - (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
5.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende önerdim ama can manuel düşünmüyor. Bu arada tavan yüzünden bu araç bağlanır hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Bende önerdim ama can manuel düşünmüyor. Bu arada tavan yüzünden bu araç bağlanır hocam.

Abi yakin zaman icerisinde Turkiye'nin buyuk sehirlerindeki trafik sorununun cozulcegini sanmiyorum , bu saatten sonra anca haftasonu keyif arabasi olarak 2.el Z4 falan alinir duz vites , onun disinda ben sahsen 6 yilda pes ettim.

Hal boyle olunca da , 35-36 bin liraya 0 km otomatik vitesli arac bulmak imkansiz , birde B segmenti bana cidden dar gelmeye basladi...

Simdilik panther hocamin da onerisini dikkate alarak Cruze'lari degerlendirecegim + a3 icin dogustan farazi takas teklifi alacagim... Sence Dogus'un takas fiyatinin uzerine maximum ne kadar konulmali? Ben maximum + 3.000 olarak dusundum.

Orijinalden alıntı: Janjan

Arac manuel , cok fazla km yapmis , tavanda kesin birsey var gizlemeye calisiyor + galerici faktoru

Hacı o arabaya bende bulaşmam örnek olarak koydumGalericinin piyasanın altında ucuza araba verdiği kulağa hiç hoş gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Arac manuel , cok fazla km yapmis , tavanda kesin birsey var gizlemeye calisiyor + galerici faktoru

Hacı o arabaya bende bulaşmam örnek olarak koydumGalericinin piyasanın altında ucuza araba verdiği kulağa hiç hoş gelmiyor

Sahibi nasil bir zavalli hale dustuyse , 26'ya falan satti herhalde galericiye... Ki o fiyata 2003 model efsane kasa Golf IV'ler var hala

• O rakamlara cikiliyorsa bence civic hatch bakikabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

1.2 TFSI A3 Sportback'i 50 bin gibi bir fiyata bırakmışti yetkili bayi. Illa A3 olacaksa böyle bir kombinasyon düşünürdüm.

Yaşından dolayı dediginiz araci almazdim.

50,000 TL imkanim malesef yok... yani bir ara krediye girip leon-golf falan dusunuyordum bazi arkadaslarimiz bilirler ama ayagimi yorganima gore uzatmanin daha dogru olcagini dusunmeye basladim.

Farkli onerilere de acigim bu arada , a3 aklimda hic olmayan bir modeldi ama arabayi cok iyi bildigim icin kafama yatti , cunku arkadasimin babasi ruh hastasi duzeyinde temizlik ve titizlik manyagi bir adam , arabayi epey bir araya taraya bulmustu , ondan yuksek fiyat cekiyor zaten diye dusunuyorum.

Hocam araya taraya bulmus guzel ama hasar kayitli ilerde satarken alacak insan senin arkadasin olmayacak buyuk ihtimal, fiyatu dusurmek icin elinden geleni yapacak. Arac dolu bir arac degil sadece audi ve a3 lugu prestij katiyor. Motor hacmine gore performansi az ulkemiz standartlarinda amerikada olsak birsey denmez de. Kisacasi piyasasindan yuksek bos cok yakacak bir arabaya sirf audi ve at sanzimandan dolayi bu parayi vermezdim ben olsam. Fiyati duserse amenna ama diger turlu baska alternatiflere veya a3 akliniza yattiysa sahibindende tonla a3 var onlara yonelirdim.

• Janjan kullanıcısına yanıt
    Mantıklı bir fark 3 bin tl.

Dolayisiyla sadece fiyati oldurebildiginiz oranda alinabilir olacaktir. Cunku yarin oburgun satmaya kalktiginizda aynisina maruz kalacaksiniz!

Fiyati biraz daha 30'a yaklassin hele

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

aslında cevabı kendiniz vermişsiniz. yakıt tüketimi çok, performans yok. 36.000 TL verdiğiniz aracın 3.sahibi olacaksınız. artı ileride arabayı satarken, alıcı sizin gibi arabayı tanıyamayacağından onca hasar kaydı bulunan aracı almak istemeyebilir. artı bu aracı 3 sene kullansanız neredeyse 10 senelik bir araç sahibi olacaksınız. bence b sınıfı 2.el sorunsuz bir araç tercih etmeniz çok daha faydanıza. şahsen bu tek kapı a3'leri aşırı beğeniyorum, ama yukarıda saydığım nedenlerden sonra araç çok makul değil.

+1

Bende aynı şeyi düşünüyorum. Yakıt tüketimi benzinde kullanıcaksanız aşırı fazla ve performansı yerlerde bir motor. Ancak alır almaz lpg taktırıp sorunsuz kullanmak için alınabilcek en iyi alternatif.
    Bende düşünüyorum ama 4 kapılısını. Alacağınız fiyat gayet makul.
    Biladere 4 kapılısını aldık araç 80bin km de atrraction donanım, yol bilgisayarı bile yok ama ışık paketi far yağmur sensoru esp çift digital klima vs. hersey var. İlk sahibi alırken düşünememiş aldıktan sonra aklına gelmiş yol bilgisayarının olmadığı öyle bir adamdan aldık. Kendi arabam 30bin km de toyota ve audiden 4 yaş daha yeni olmasına rağmen lokurtu sesleri ve iç kabinden gelen çıtırtı sesleri var ama audide hiçbir ses yok. Muhtemelen bi 100bin km kadarda hiç ses geleceğini sanmıyorum. Çok tok bir araba.
    Yalnız bir sorum olacak ön konsol nasıl makyajlı olanlarmı eski tip olanlarmı.
    Yani bu makyajlı olanı;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2008-a3-ambition-1.6-102-hp-otomatik-sunroof-orjinal-kazasiz-140292061/detay

Buda eskisi;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-otomatik-temiz-2007-1.6-audi-a3-140169172/detay

• Merhaba hocam,

Bir sure benzinde kullanirim muhtemelen , baktim mahvediyor hemen bir BRC kiti taktirabilirim (hitler motora en uyumlu kit bu sanirsam?).

Bu araba da 6 senelik olmasina ragmen kabinden en ufak bir ses gelmiyor , suspansiyon konforu ve yalitimi sinifina gore olaganustu basarili, yollarimiz igrenc oldugundan ve trafikte cok vakit grcirmeye basladigimdan arac bu yonuyle beni cezbetti diyebilirim.

Konsol bu arada eski olanlardan , kucuk teyp var. Ama direksiyon makyajlilarla ayni + on izgarada single frame var.

Orijinalden alıntı: shadowgeist

O rakamlara cikiliyorsa bence civic hatch bakikabilir.

Merhaba shadow,

Manuel vitesten vazgecmeseydim 1,8 140hp Civic HB cok tatli olurdu ama i-shift bana hitap etmiyor . ayrica piyasa degerinin Audi ile ayni olmasi bana mantiksiz geliyor..

C4'e gelince , pek bana hitap edne bir model degil , zaten sanzuman 4-ileri ordan kaybediyor.

Delta'lar mukemmel ama yari-otomatik sanzuman yine istemiyorum.... Ayrica elden cikarmasi tek kapi a3'lerden bile zor ;) Galerici misin deme hemen rica ediyorum Parayi zor ****.

Orijinalden alıntı: sSPAM.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

1.2 TFSI A3 Sportback'i 50 bin gibi bir fiyata bırakmışti yetkili bayi. Illa A3 olacaksa böyle bir kombinasyon düşünürdüm.

Yaşından dolayı dediginiz araci almazdim.

50,000 TL imkanim malesef yok... yani bir ara krediye girip leon-golf falan dusunuyordum bazi arkadaslarimiz bilirler ama ayagimi yorganima gore uzatmanin daha dogru olcagini dusunmeye basladim.

Farkli onerilere de acigim bu arada , a3 aklimda hic olmayan bir modeldi ama arabayi cok iyi bildigim icin kafama yatti , cunku arkadasimin babasi ruh hastasi duzeyinde temizlik ve titizlik manyagi bir adam , arabayi epey bir araya taraya bulmustu , ondan yuksek fiyat cekiyor zaten diye dusunuyorum.

Hocam araya taraya bulmus guzel ama hasar kayitli ilerde satarken alacak insan senin arkadasin olmayacak buyuk ihtimal, fiyatu dusurmek icin elinden geleni yapacak. Arac dolu bir arac degil sadece audi ve a3 lugu prestij katiyor. Motor hacmine gore performansi az ulkemiz standartlarinda amerikada olsak birsey denmez de. Kisacasi piyasasindan yuksek bos cok yakacak bir arabaya sirf audi ve at sanzimandan dolayi bu parayi vermezdim ben olsam. Fiyati duserse amenna ama diger turlu baska alternatiflere veya a3 akliniza yattiysa sahibindende tonla a3 var onlara yonelirdim.

Merhabalar,

Hasar kaydina niye bu kadar takildi insanlar anlamadim Audi'de silecek parasi bile nerdeyse 500 tl tutuyor ama ileride satarken insanlar deger dusurtturmeye calisabilir haklisiniz.

Aracin donanimi , Xenon far ve sunroof disinda benim butun kriterlerimi karsiliyor Prestij meselesi gercekten umrumda degil ben arabanin en cok surusunu ve kokpitini begeniyorum.

Baska a3 bakmam herhalde cunku kimin nasil kullandigini bilmiyorum , galeriden zaten hayatta araba almam.

Ama forumun tavsiyelerinin cok yerinde oldugunu soylemek istiyorum , ben fiyati makul dusunmustum demek ki o kadar degilmis. Zaten Dogus'un vercegi takas rakaminin maksimum 3,000 uzerine cikmayi planliyorum. Dogus biz bu arabayi 31'e aliyoruz derse , 34 veririm 1 gram da dusmem , adam da dusmezse almam. Altimda araba var zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

aslında cevabı kendiniz vermişsiniz. yakıt tüketimi çok, performans yok. 36.000 TL verdiğiniz aracın 3.sahibi olacaksınız. artı ileride arabayı satarken, alıcı sizin gibi arabayı tanıyamayacağından onca hasar kaydı bulunan aracı almak istemeyebilir. artı bu aracı 3 sene kullansanız neredeyse 10 senelik bir araç sahibi olacaksınız. bence b sınıfı 2.el sorunsuz bir araç tercih etmeniz çok daha faydanıza. şahsen bu tek kapı a3'leri aşırı beğeniyorum, ama yukarıda saydığım nedenlerden sonra araç çok makul değil.

+1

Su anki aracim 16 senelik oldugu icin 10 senelik arac kullanmak bana pek koymaz hocam merak etmeyin

Birde ailede 2 tane B segmenti arac var , artik yoruldum b segmenti arabalardan... ic mekanlari dar(on tarafta bile) , suspansiyonlari genelde sert , konfor dusuk , bagajlari dar.

Ama tavsiyelerinizi dikkate alacagim , fiyati biraz daha dusurtturmeye calisacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Hem tek kapi, hem de rezil bir kombinasyon oldugunu goz onunde bulundurursak satilmasi cok zor bir arac.

Dolayisiyla sadece fiyati oldurebildiginiz oranda alinabilir olacaktir. Cunku yarin oburgun satmaya kalktiginizda aynisina maruz kalacaksiniz!

Fiyati biraz daha 30'a yaklassin hele

Hocam su anda sahibinden.com'da 28-29 ' a ciddi kazali veya komple kazali arabalari birakiyorlar... Bakalim Dogus ne diyecek esas? Abi biz o arabaya 28 verirdik dedikleri an yonetimden konuyu kaldirmasini isteyecegim zaten takas fiyatinin en fazla 3.000 uzerine cikarim.

• A3un premiumluguna aldanma dostun tek kapi arabanin hele hele ikinci elde hic sansi yok.
    Deltaya binersen en azindan yepyeni kasa ve az yakit performans luks her beklentin karsilanacak boyle bakmalisin okaya.
    Eger parayi zor kazanma modundaysan tek kapi audi almak ciddi skintidir bence.

Büyük balik küçük baligi her zaman yiyemeyebilir,Küçük balik büyük balik için TEHDiİT olusturuyorsa bu küçük baligin BÜYÜKLÜGÜNÜ gösterir...NYZN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Tercih yapma hakkımız var mı??

Var tabi hocam olmaz mi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.