Şimdi Ara

2007 Audi A3 1.6 102hp alinir mi? - DOGUS'TAN TEKLIF ALINDI - (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
4.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ikinci elde böyle temiz araçlar bulmak cidden zor. Adeta samanlikta iğne ariyoruz.

A3 de 3 kapilisi 5 kapilisi kadar tutan nadir araçlardan.

Alacaginiz karar en hayırlısı olur umarım. @Janjan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olumlu yanları lpg uyumlu motor, sorunsuz şanzıman, bildiğiniz araç, kmsi düşük

Olumsuz yanları tek kapı ve biraz boş olması

Bence alınır ama fiyat biraz yüksek alacağınız zaman ocak-şubat gibi fiyatta indirim olursa mantıklı bir seçim olabilir
  • Aynı model civicler corollalar o fiyatlara satılıyosa a3 hayli hayli eder o parayı, gönül rahatlığıyla alınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Fd6 civic otm olmaz mı ?

Sedan dusunmuyorum, birde burda o Civic'ler iyice apacilerin eline dustu... Yoksa motor-sanzuman olarak audi'den kat kat basarili ona hicbir lafim olmaz Hb olanlar da 1.8 motor ve i-shift olmasi problem.

Golf 6 tsi comfortline 2009-2010 manuel olur mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kardeş aracı nakit mi alacaksın ? Ödeme şekli önemli..

Kendi aracimi satip , geri kalani nakit...

Gerci mevcut nakit miktarimi biraz asiyor ama birazcik da aileden isteyebilirim o kadarini sikinti etmezler. Kredi isine gercekten bulasmak istemiyorum

İkinci eli yavaş bir model,
    Şehir içinde 13 lt civarı benzin tüketimi, Hadi lpg uyguladın 16 lt lpg tüketimi,
    Performans yerlerde bu arada,

Bunlar bu aracı almamak için güzel nedenler.

Bu araca lpg uygulaması ile 16lt lpg tüketimi var ise, bence çok fazla. Eğer öyle ise almamak daha iyi olur.

Benim kabul edebileceğim; 10lt Benzin 12lt lpg olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Arac hasar kayitli ,daha mantikli secenekler var o paraya,performans fakirligide cabasi,almazdim.

2000 liralık hasara hasar denmez bile. En ufak şeyde çakıyor yetkili servis. Sonuçta kaskodan yapılıyor kimse cebinden vermediği için sorun yok.
  • Ah su Mazda 3'ler mukemmel gozukuyor ama yakit ve performans bakimindan A3'ten farki yok , 4-ileri AT olmasi da buyuk bir olumsuzluk, neredeyse tek basina araci eleme sebebi

Cruze , aklimda pek yoktu ama bir incelemeyi hak ediyor sanirim. Makyaj oncesi 124hp'lik HB ve Spor paketlerden dusunulebilir ama 35-36.000 liralik ust sinir butcemi asabilir (mi?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

Ikinci elde böyle temiz araçlar bulmak cidden zor. Adeta samanlikta iğne ariyoruz.

A3 de 3 kapilisi 5 kapilisi kadar tutan nadir araçlardan.

Alacaginiz karar en hayırlısı olur umarım. @Janjan

Keske imkanlarim olsa da ikinci ele hic yonelmesem.

Forumdaki 1,90 , sarisin-mavi gozlu , kasli , aylik 5.000 geliri olan klisesinin malesef cok uzagindayim

Bakalim , zaten dusunmek icin ocaga kadar vaktim var.

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Hocam katalogda şehir içi 11,8 lt diyorsa bence 13 lt iyimser bile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Olumlu yanları lpg uyumlu motor, sorunsuz şanzıman, bildiğiniz araç, kmsi düşük

Olumsuz yanları tek kapı ve biraz boş olması

Bence alınır ama fiyat biraz yüksek alacağınız zaman ocak-şubat gibi fiyatta indirim olursa mantıklı bir seçim olabilir

5 yildir tek kapi araba kullandigim icin orda problem olmaz , donanim olarak da direksiyonda tus olmamasi buyuk eksiklik , onun disinda ihtiyacim olan hersey var aslinda... Haa xenon far ve sunroof da olsa muthis olurmus da , o zaman fiyat da cosardi.

Onerinizi dikkate alacagim zaten ocaga kadar vaktim var karar vermek icin ve yakin arkadasim oldugu icin satmaya karar verdigi an oncelikli alici benim. tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin.

• quote:

quote:

quote:

Fd6 civic otm olmaz mı ?

Sedan dusunmuyorum, birde burda o Civic'ler iyice apacilerin eline dustu... Yoksa motor-sanzuman olarak audi'den kat kat basarili ona hicbir lafim olmaz Hb olanlar da 1.8 motor ve i-shift olmasi problem.

Golf 6 tsi comfortline 2009-2010 manuel olur mu ?

Abi manuel kesinlikle dusunmuyorum artik... Dun , 1 saat 45 dk'da toplamda 13km'lik mesafeyi geldim. Eve vardigimda ayakta duramiyordum debriajdan oturu. Artik otomatige gecmek istiyorum bende.

Katalog sehir ici 10,9 diyor bu arada. VAG araclarinin ben sehir ici verilerini cok net tutturuyorum genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 12 Ekim 2013; 1:57:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rbatasoy

quote:

Arac hasar kayitli ,daha mantikli secenekler var o paraya,performans fakirligide cabasi,almazdim.

2000 liralık hasara hasar denmez bile. En ufak şeyde çakıyor yetkili servis. Sonuçta kaskodan yapılıyor kimse cebinden vermediği için sorun yok.

Dogus ve Audi faktorunu katinca gercekten onemsiz.

Birde kasko oldugu icin herkes gecirme derdinde , kendim tramer kaydindaki 900 liralik hasara sahidim , muhtemelen sanayide iscilik dahil 150 liraya hallolcak birseydi cok ciddi soyluyorum.

Kendim de vw kullandigim icin , dogusun parcadan nasil gecirdigini iyi biliyorum 2,000 lira bu araba icin onemsiz. Bir de 4,5 sene oncesinin verisi... Arabaya bayagi binip kullandigim icin bunun yarattigi herhangi bir olumsuzlugu goremedim. ama belki fiyati dusurtmek icin koz olarak kullanilabilri bilemiyorum

• quote:

Ah su Mazda 3'ler mukemmel gozukuyor ama yakit ve performans bakimindan A3'ten farki yok , 4-ileri AT olmasi da buyuk bir olumsuzluk, neredeyse tek basina araci eleme sebebi

Cruze , aklimda pek yoktu ama bir incelemeyi hak ediyor sanirim. Makyaj oncesi 124hp'lik HB ve Spor paketlerden dusunulebilir ama 35-36.000 liralik ust sinir butcemi asabilir (mi?)

O fiyatlara makyaj öncesi HB WTCC AT PLUS(full) 2011 hatta 2012 bile bulunabilir.

Mesela;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2012-otomatik-cok-temiz-full-plus-ekstralar-137541974/detay
    Bu ve bunun gibi bir araç, detaylı araştırma ile senin fiyatlarına indirilebilir yada bulunabilir.

Aslında! neden Civic HB Sport i-shift düşünmüyorsun ki?
    i-shift abartıldığı kadar kötü değil. Araç hem donanımlı hem de az yakıyor. Ben olsam değerlendirirdim...

• quote:

Hocam katalogda şehir içi 11,8 lt diyorsa bence 13 lt iyimser bile.

Yok hocam, bile bile de ateşe atlanmaz. Çok fazla...
    Bu değerler ile bu araç iyi bir seçenek olarak durmuyor.

Almam...
    Alınmamasını da -şiddetle- tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 12 Ekim 2013; 2:07:27 >
  • Ilandaki Cruze , Civic Hb'lerden daha iyi duruyor acikcasi

Civic'teki i-shift'i denemedim ama Jazz'daki gercekten korkunctu , 56 yasindaki annemi dahi isyan ettirmeyi basarmisti. Arti ilerleyen km'lerde baski-balata maliyeti cikartiyor en az 700-800 civari.... polemik yaratmak istemiyorum ama bu ucreti odeyen insanlar var, servis kesinlikle garanti kapsamina dahil etmiyor , rutin degisim olarak gosteriyor.

Dolayisi ile Cruze daha makul bir secenek. Bir de , dolu ve yepyeni bir Cruze'un fiyatini anlarim da benzer yas ve km'lerdeki Audi ve Honda'nin fiyatlarinin ayni olmasi bana sacma geliyor. Puroeeaminyum quality derdinde degilim ama Avrupa'nin hicbir yerinde boyle bir fiyatlandirma yok

Yakit konusunda demek ki ayrintili bir depo olcum yapmam gerekecek cocuk gelince... (yurtdisinda su an). bu onerini de dikkate alacagim.

Cruze aklimda valla araclar cok diri duruyor. Ama Civic zor... Mazda'da 4-AT'den kaybetti. 6 olsa hic dusunmezdim.

• Banada hiç alinasi bir araba gelmedi. Detaya hiç girmiyeyim herkes gerekeni yazmis zaten. 5 bin lira asagi cekerse fiyati ancak o zaman dusunmelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sahibindendeki "hasar kaydı yoktur" yazılarını yanlış anlamışsınız. 3-5 bin lik bikaç hasar için söylenmez o cümle, hasar kaydı yoktur demek pert değildir ama ufak tefek hasarları vardır demektir. Hasar kaydı vardır diyorsa o araba pertten toplamadır.
  • quote:

Ilandaki Cruze , Civic Hb'lerden daha iyi duruyor acikcasi

Civic'teki i-shift'i denemedim ama Jazz'daki gercekten korkunctu , 56 yasindaki annemi dahi isyan ettirmeyi basarmisti. Arti ilerleyen km'lerde baski-balata maliyeti cikartiyor en az 700-800 civari.... polemik yaratmak istemiyorum ama bu ucreti odeyen insanlar var, servis kesinlikle garanti kapsamina dahil etmiyor , rutin degisim olarak gosteriyor.

Dolayisi ile Cruze daha makul bir secenek. Bir de , dolu ve yepyeni bir Cruze'un fiyatini anlarim da benzer yas ve km'lerdeki Audi ve Honda'nin fiyatlarinin ayni olmasi bana sacma geliyor. Puroeeaminyum quality derdinde degilim ama Avrupa'nin hicbir yerinde boyle bir fiyatlandirma yok

Yakit konusunda demek ki ayrintili bir depo olcum yapmam gerekecek cocuk gelince... (yurtdisinda su an). bu onerini de dikkate alacagim.

Cruze aklimda valla araclar cok diri duruyor. Ama Civic zor... Mazda'da 4-AT'den kaybetti. 6 olsa hic dusunmezdim.

Yukarıdaki ilandaki Cruze alabileceğin en full donanımda(SR de varmış)

donanım/düşük km/uygun fiyat açısından diğer seçeneklerin önünde duruyor. Seninde maksimum 9.5-10lt yakacağını düşünüyorum.
    Performansı göreceli. Bana iyi, millet kötü. Kısa değil de, biraz uzun bir test'e ihtiyaç var.

Mazda3 HB eğer 4 ileri olmasaydı, düşündüğüm araçlardandı...

*i-shift deki baskı balata durumundan haberim yoktu.

• Lpg takılırsa gayet güzel seçim olur şayet dediğiniz gibi temizse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kardeş aracı nakit mi alacaksın ? Ödeme şekli önemli..

Kendi aracimi satip , geri kalani nakit...

Gerci mevcut nakit miktarimi biraz asiyor ama birazcik da aileden isteyebilirim o kadarini sikinti etmezler. Kredi isine gercekten bulasmak istemiyorum

İkinci eli yavaş bir model,
    Şehir içinde 13 lt civarı benzin tüketimi, Hadi lpg uyguladın 16 lt lpg tüketimi,
    Performans yerlerde bu arada,

Bunlar bu aracı almamak için güzel nedenler.

İğğreti oldum bende
    İlan biraz anormal geldi ama şöyle bişey alınabilir kanımca.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-plakali-ruhsatli-golf-6-masrafsiz-140640592/detay

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.