Engine Type: V12 Diesel Displacement cu in (cc): 336 (5500) Power bhp (kW) at RPM: 700(515) / n.a. Torque lb-ft (Nm) at RPM: 885(1200) / n.a. Redline at RPM: n.a.
907 concept daha güzeldi ama tabi sınıf farkıbile war
BU concept arabaları yargılamak ne kadar doğru ama işte 10 üstünden 7
ARKA STOPLAR MEGANE A BENZEMİŞ GİBİ GELDİ..DİİMİ?..
Puegeot'un yeni pick-up'ı hayırlı olsun Böyle bir arka tasarım olamaz ya, rezalet.. Ön tasarım ve iç tasarım süper. Bu arada bu direksiyon nereden tutuluyor acaba?
iç tasarım mükemmel
böyle arabalar pek yapılmıyor. tadını çıkarmak lazım.
güzel pick-up olumuş navarayla aynı sınıfta heralde
çok harika
bu ne yaaaaaa
hemen söyliim de bazı arkadaşlar rahatlasın. Fransızdan uzak dur!
Gerçekten mükemmel bir tasarım.
quote:
Orjinalden alıntı: pug407
tek kelime ile 1 numara
mercedes ve bmw halt etmiş
abartmayalım
ben beğenmedim ama iç tasarım çok sağlam olmuş..
çok güzel olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: alysentr
quote:
Orjinalden alıntı: pug407
tek kelime ile 1 numara
mercedes ve bmw halt etmiş
abartmayalım
abartmak için geç bile kaldık
Hakkaten çok farklı tasarım unsurları içeriyor, sütunlar falan...İlginç geldi bayaa...Hoşuma gitti...
Ama bi arkadaşın da dediği gibi arka stoplar megane'ı andırıyor
Bir de bagaj kısmına o kadar yer ayırmışlar ki arkada oturanlar bu büyüklükte bir araca göre çok daha az bir hareket alanına sahip olacaklar... Tabii bu bir, consept arkada şimdilik kimsenin oturmayacağını düşünürsek pek de önemli değil...
Yaw bu çizimmi ney hem hani nerde araba hiç anlamam kardeşim yapıyorsun böyle uzay teknolojisi araba koy galeriye sat yok satmıcan neden yapıyorsun
Tasarım hoşda sağlam olsa daha hoş olurdu
diesel mi yapmışlar
quote:
Orjinalden alıntı: Emins
Tasarım hoşda sağlam olsa daha hoş olurdu
carpısma testi sonucları geldi heral d...euro ncap işleri büyütüp konseptlere test uygulamaya mı baslamıssaka bi tarafa saglamlıktan kastın ne onu anlamadım..ilk anladıgımız anlamda ise nerden anladın ki saglam olmadıını