Şimdi Ara

2006 model 530XD M Paket 307.000 de alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar aracta donanim olarak eksik yok. Koltuk isitma, sogutma, head up display, comfort koltuk, Panoramik tavan,büyük ekran navi vs hersey var.

300.000de oldugundan dolayi biraz cekiniyorum. Bu arabalarin motorlari 500.000yapiyor diyorlar ama ben de tedirginlik var. Siz olsaydiniz en full Paket oldugu icin,riske girip alir miydiniz yoksa uzak mu durun dersiniz?

Aracin Ilani

• 100.000 km ömür mü ?
    Beyler buna inanan olmasın diye yazıyorum. tofaş şahin motoru 500.000 km yol yapıyor. Ticari taksilerden biliyorum. Baba, eski taksici. 3 kere motor yenilediler. 1.5 milyon km şoförlüğü var.
    Beğendiysen al kardeşim. Sanırım Almanya’da yaşıyon. Orda da daha fazla ömürlüdür.
    Moueson kullanıcısına yanıt
    Moueson demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bir aracın ortalama ömrü yaklaşık 100 bindir . 300 bin km de bmw alarak paranı denize dökmüş olursun dahası başına daha çok masraf açarak zarara bile girersin
    saçmalıyorsun. bir aracın ömrü 10 yıldır, senelik 20bin km de normal bir rakamdır.
    tabi çok beğendiğin renaultların ömrü o kadar olabilir, bilemiyorum
  • Bir aracın ortalama ömrü yaklaşık 100 bindir . 300 bin km de bmw alarak paranı denize dökmüş olursun dahası başına daha çok masraf açarak zarara bile girersin
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    100.000 aslinda az ama dediginiz dogru, cünkü garantide genelde zaten 100.000km ye kadar kapsiyor. Bazi ustalarda diyor bu araba 500.000 e kadar sorunsuz götürür. Bende o yüzden kararsiz kaldim
  • quote:

Bir aracın ortalama ömrü yaklaşık 100 bindir . 300 bin km de bmw alarak paranı denize dökmüş olursun dahası başına daha çok masraf açarak zarara bile girersin
    saçmalıyorsun. bir aracın ömrü 10 yıldır, senelik 20bin km de normal bir rakamdır.
    tabi çok beğendiğin renaultların ömrü o kadar olabilir, bilemiyorum
  • sunbird kullanıcısına yanıt
    Iste hocam sizin gibi düsünenlerde var. Bende aslinda 300.000 bisey degil diye dusunuyordum, fakat bir kac arkadas aklimi celdi. Motor biter dediler
  • canberkcelik C kullanıcısına yanıt
    Bu kasalar en sorunlu BMW 5 kasası diye biliyorum. BMW ustaları uzak durun diyor.
  • quote:

Renoların dci motorların ömrüdür o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 2 Temmuz 2019; 14:49:16 >
  • 100.000 km ömür mü ?
    Beyler buna inanan olmasın diye yazıyorum. tofaş şahin motoru 500.000 km yol yapıyor. Ticari taksilerden biliyorum. Baba, eski taksici. 3 kere motor yenilediler. 1.5 milyon km şoförlüğü var.
    Beğendiysen al kardeşim. Sanırım Almanya’da yaşıyon. Orda da daha fazla ömürlüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

Bu kasalar en sorunlu BMW 5 kasası diye biliyorum. BMW ustaları uzak durun diyor.
    Hocam tam tersi, 520d ve 320d lere göre daha saglam, zincir kirmayan motor diyorlar. 6silindir 3litre efsane motor diyen bile var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit3735

100.000 km ömür mü ?
    Evet hocam almanyada yasiyorum. Iste türkiyeye gelmelik araba bakiyorum. Burda daha fazla ömürlü ama burda iscilik ücreti cok pahali. Yani bi masraf acsa türkiyede 1000liraya yaptiriyosan burda 800euro derler
  • canberkcelik C kullanıcısına yanıt
    Eee üstad orası Almanya. Ucuz işçi çalıştırır mı ? Adamlar emek sahibine gereken kıymetini veriyor. Ben olsam razıyım orda yaşamaya. O paralara bmw Mercedes bineriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberkcelik

Iste hocam sizin gibi düsünenlerde var. Bende aslinda 300.000 bisey degil diye dusunuyordum, fakat bir kac arkadas aklimi celdi. Motor biter dediler
    motorda sıkıntı yaşama ihtimalin tabi ki var, kullanıma ve nasıl bakıldığına bağlı, ama asıl korkman gerekenin araçtaki aksamlar olduğunu düşünüyorum. örneğin koltuklar, klima, balatalar ve özellikle diğer elektronik aksamlar belli bir sene sonra problem çıkarmaya meyilli oluyor
  • Ya kimse de dememiş ki şahin fiyatına full m paket 5.30 xd alıyorsun. Motor bitse ne olur bitmese ne olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunbird

motorda sıkıntı yaşama ihtimalin tabi ki var, kullanıma ve nasıl bakıldığına bağlı, ama asıl korkman gerekenin araçtaki aksamlar olduğunu düşünüyorum. örneğin koltuklar, klima, balatalar ve özellikle diğer elektronik aksamlar belli bir sene sonra problem çıkarmaya meyilli oluyor

Alıntıları Göster
    Koltuklar fotolarda görünüyor. Onun haricinde dedigine göre klima ve elektronik acidan bir problem yok. Her tus ve özellik sorunsuz calisiyormus. Hata kodu vs de gözükmuyor ekranda.

• quote:

Koltuklar fotolarda görünüyor. Onun haricinde dedigine göre klima ve elektronik acidan bir problem yok. Her tus ve özellik sorunsuz calisiyormus. Hata kodu vs de gözükmuyor ekranda.

Alıntıları Göster
    bütçenize uygunsa ve her bir aksamı kontrol ettikten sonra içinize sinerse alın bence. yine de aracın eski olduğunu ve düzgün bakım isteyeceğini unutmayın,
  • emrdmr1 kullanıcısına yanıt
    Fiyat son 3000euro ya kadar düstü ama tabi insan yolda kalirim diye korkuyor hocam. Sonucta 3000km yol gelicez 2günde
  • Hiçbirsey olmaz hocam 300 bin km 1.6-2.0 motorlar için bile fazla değilken 3.0,6 silindir motordan bahsediyorsunuz Türkiyeye gelin gelmişkende bi zincirini değiştirin yağ bakımını yaptırın şanzıman defransiyel yağlarını kontrol ettirin yürüyen aksamını kontrol ettirin gözünüz kapalı uzun yıllar binersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Knock0uT_

Hiçbirsey olmaz hocam 300 bin km 1.6-2.0 motorlar için bile fazla değilken 3.0,6 silindir motordan bahsediyorsunuz Türkiyeye gelin gelmişkende bi zincirini değiştirin yağ bakımını yaptırın şanzıman defransiyel yağlarını kontrol ettirin yürüyen aksamını kontrol ettirin gözünüz kapalı uzun yıllar binersiniz
    Hocam bu dedikleriniz assagi yukari ne kadar tutar?
  • quote:

hiç 300.000 de bmw alıp kullandın mı?
  • quote:

Hocam bu dedikleriniz assagi yukari ne kadar tutar?

Alıntıları Göster
    Valla bende 520d var aynı kasa yağ bakımına filtreleri kendim alırsam 70-80 tl veriyorum hesabını yap sen birde euronla yaptıracaksın bunları sadece gittiğin yere dikkat et gurbetçidir bunda para bol kafasında olan çok insan var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.