Şimdi Ara

2006 corolla 0-100 km

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=zGt2CxT_oNI yapılabiceğin en iyisi sanırım üç kağıt yapmadan ankarada gece 2 gibi boş yolda tam gaz anca bu kadar oldu 4 salise kadar daha iii fabrika versinden

• o kadar uğraş cek kımse bakmasın emeğe yazık be
  • Emeğine sağlık. Videolar kısmına da koyabilirsin. Oraya bakmadım ama koyduysan
  • http://www.youtube.com/watch?v=iR_UIotnt3M
    buda benm golf fsı hangisi daha iyi bnmkisi 115 hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlackkk -- 19 Şubat 2007; 0:38:29 >
  • sen fsı la denemısın ama 20 30 km den başlıyo video ve aracı max kaldırcaksan max güç hangi devirdeyse arabanda o devirde olcak boşdayken 1atınca araba fırlıcak 2006 corollanın 10,2 fabrika verisi ben 9.7 saniye falanda cıkardım ve cok karanlık kadran abi mavi göstergeyi ondan sevmiyorum 6000 devire getir öle at 1. vitese merak etme bişey olmaz aracına fercek değere öle ulasırsın
  • selim arkadaş güzel kalkmışsın sonuç fabrika verisinden iyi fakat tabiki makineyle ölçüm nasıl olurdu
    onu bilmiyoruz göstergelerdeki sapmalar 100km 95 km olabilir bu digital bir aletlerle daha iyi çıkar muahakkak..
    gecen hafta otohaberin saysında 1.6 manual yeni corolla 10 saniyede kalkmış fabrika verisinden
    4 salise daha iyi.. ama bunda yol , hava, basınç faktörü farkediyordur!

nerde yaşıyorsunuz acaba denize yakın bir yerdemisiniz?
    yükseklerde motor gücünde hafifte olsa bir düşüş vardır 0 denize yakın yerlerde birazcık performans artar tabi saniyemi salisemi onu bilmiyorum heralde hissedemiyiz
  • ankarada oturuyorum videoyu gece cektım 2 gıbı yolda fena değildi ya zaten fabrika test ederken ortalama alır yani onlarda 10 sn altı cıkarmıslardır ustude cıkarmışlardır ortalama vermşler toyota teknık bilgileri güvenilir bi firma asla biçoğu gibi abartma olmaz şehir içi de 9 litre diyo ama ben daha 8 den fazla yakmadım ankarada 95 xli 114 hp var bizde bide onlada kalktım ama bakımsızlıktan 11 sn de anca çıktı arada bi yağı değşiyo onun hehe cok az eğim olsa 2006 sol corolla ile 9-5 saniye yakalanabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim bildiğim en iyi kalkış için aracın maksimum toku verdiği devirde kalkılır, bu da corolla için 4800 devir.
  • benim ilk denemem değil bu:) zaten dikkat et yarışlarda f1 olsun wrc olsun startta tam gaz kalkarlar 4800 de kaldırsan 1 vitesi geçme süren uzar 6600 civarı kaldırınca zaten 3 sn cıvarı 1 vites bitiyo zaten fabrika veriside öle 3.1 sn falan aslında bi yöntem daha var ama denemedim hiç aracı 2. vites te tam gaz kadırıyosun ama o kadarda acımasız değilim hehe benim arabam en fazla bu kadar kalkar zaten yeterince iiii ve seri bi araba sınıfının en hızlısı bu zaten
  • selim kardeşim aracını çok yüksek devirde kaldırmışsın,araç patiye kalkmış bu 0.5 sn ye kayıp demektir nerden baksan.

Aracı 2500 devirle patisiz kaldırıp 7000 devirde 2 ye 6800 de 3 e atarsan daha iyi bir sonuç elde edersin.
    Benim italyanı 6800 ve 6500 de 2 ve 3. viteslere atıp 10.2 sn yakalayabiliyorum.
    Senin japon daha fazla devir çevireceği için 7000 de 2 ye ,6800de üçe çek.
  • selim benmle iddia ya girme saniye olsun son hız olsun fsı ye kafa tutamazsın corolla sürmüyen kişi değilim
    benm araçın sesine bak hızlanısına bak
    20 kmden başlamasının nedeni tek elimin dreksiyondda tek elimin telefonda olması tam zamanında başlatmadım
    selim birde senin gibi araçı zorlamadım sen patinac cektiriyorsun resmen
    senn araçın son hızı 190 km bnmkisinin 194 km
    ağırlık olarakta benm araç daha ağır birde benm araç tipronic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlackkk -- 19 Şubat 2007; 16:59:33 >
  • the blackk arkadasım senin arabanın 0-100 km siwww.vw.com.tr den bakabilirsin 10,8 sn dir fabrika verisi zaten fabrika verisi olarakta 0,6 saniye yavaştır corolla nın (2006 model) 10,2 dir fabrika verisi zaten normaldede golf fsı corolla dan yavaştır arkadaşım nereden hangi siteden bakarsan bak verdiğim site senin arabanın türkiyedeki sitesiidr ayrıca ben cok golf gördüm ışıkda yanımda duran ama yan yana fazla gittiğim olmadı kızmada malesef öle oluyo durum:)
  • benm araç ağırlıgı 1258
    sen corolla isee 1190
    son hızlarda benmkisi daha fazla tamam hadi onu bıraktım video da benmkisi daha iyi kalkıyor bir de otomatik olmasına rağmen normalde 9 saniyede cıkıyorum hep ama videoda daha erken kalktım oda 20 kmden başladım
    COROLLA Hatchback 1.6 Benzinli A/T Plus Line modeli
    1250 kg ağırlındaki 110 hplik araçı 11,8 saniyede cıkıyor otomatik
    quote:

Orjinalden alıntı: selim82

the blackk arkadasım senin arabanın 0-100 km siwww.vw.com.tr den bakabilirsin 10,8 sn dir fabrika verisi zaten fabrika verisi olarakta 0,6 saniye yavaştır corolla nın (2006 model) 10,2 dir fabrika verisi zaten normaldede golf fsı corolla dan yavaştır arkadaşım nereden hangi siteden bakarsan bak verdiğim site senin arabanın türkiyedeki sitesiidr ayrıca ben cok golf gördüm ışıkda yanımda duran ama yan yana fazla gittiğim olmadı kızmada malesef öle oluyo durum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlackkk -- 19 Şubat 2007; 17:28:15 >

• ya konuşmaya gerek yok fabrika verisi 10,8 senin aracın benimkisi 10,2 ayrıca ben tartışcak bişey de görmüyorum senin araban otomatik bide en az 1-2 saniyede ordan ekle kendine gelceksin seninle iddalaşmam söz konusu olamaz zaten herşey açık ve ortada
  • 7000 devirde 2'ye atamaz buyuk ihtimal 6500'de limitöre giriyor araba. en azından benimki gidiyo :)

quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

selim kardeşim aracını çok yüksek devirde kaldırmışsın,araç patiye kalkmış bu 0.5 sn ye kayıp demektir nerden baksan.

Aracı 2500 devirle patisiz kaldırıp 7000 devirde 2 ye 6800 de 3 e atarsan daha iyi bir sonuç elde edersin.
    Benim italyanı 6800 ve 6500 de 2 ve 3. viteslere atıp 10.2 sn yakalayabiliyorum.
    Senin japon daha fazla devir çevireceği için 7000 de 2 ye ,6800de üçe çek.

• golfün corollaya karşı hiç şansı yok atmayın, hele ki tiptronic'in hiç yok, hani düz olsa belki, ama bu konuda banko corolla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBlackkk

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

golfün corollaya karşı hiç şansı yok atmayın, hele ki tiptronic'in hiç yok, hani düz olsa belki, ama bu konuda banko corolla.

corollanın golfun karşısında hiç sansı olmaz
    istersen fabrika verilerine yadawww.yotube.com a gibi yerlere girin golfu inceleyin

kendin diyorsun fabrika verilerine bak diye, baktım ve benim haklı olduğumu görüyorum!
    corolla 0-100km 10.2 sn
    golf fsi 0-100km 10.8 sn

ki bunlar düz vites verileri, golfün tiptronic'in hızlanması daha da uzun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussa -- 19 Şubat 2007; 23:01:57 >

• quote:

1250 kglik corolla 11,8 saniyede cıkıyor
    1258 kglik golf fsı ise 10,7
    ama benmm için farketmez yukarda video var benmkisi çok daha iyi cıkıyor
    başka söze gerek yok
    corollada golf kadar secenek yok başta
    quote:

quote:

quote:

golfün corollaya karşı hiç şansı yok atmayın, hele ki tiptronic'in hiç yok, hani düz olsa belki, ama bu konuda banko corolla.

corollanın golfun karşısında hiç sansı olmaz
    istersen fabrika verilerine yadawww.yotube.com a gibi yerlere girin golfu inceleyin

kendin diyorsun fabrika verilerine bak diye, baktım ve benim haklı olduğumu görüyorum!
    corolla 0-100km 10.2 sn
    golf fsi 0-100km 10.8 sn

ki bunlar düz vites verileri, golfün tiptronic'in hızlanması daha da uzun.

sen ne kadar uyanıksın öyle!!!
    golfü düz vites yap, corollayı ise otomatik! ohh ne ala!
    fabrika verileri ortada, fazla söze gerek yok! corolla daha hızlı, hatta sana aynı derginin yapmış olduğu test verilerini de sundum. Fanatiklik yapmanın anlamı yok kabul et ki corolla daha hızlı, haa dersin ki golf daha kaliteli, daha güvenli yol tutuşu falan iyi ,ama kesinlikle performans olarak corolla'nın gerisinde. bunu kabul et!

• theblack sana ne diiim ben ya rakamları ben vermıyorum senın markanın sıtesı veriyo sana arabayı satarken al bunla herkesi gecersin falan demişler heralde hehe ya zaten dunyanın parasını verip alıyosun konforlu falan de ama arkadas hızlı deme cok gördüm eskisehir yolunda ben golf dedim ya sen vw dunyanın en ii arabası nsanıyosun heralde adam hala daha hızlı diyo bide otomatk araba nyse sana son cevabım bu yazmam bidaha cocuk gıbı gecer gecer hehe (kesin gecer 1 el geriden ) sana kolay gelsin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.