Şimdi Ara

2006 Astra HB için cam filmi ve boya koruma pasta cila NERDEN??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda tecrübeli kişiler mutlaka vardır;
    1.Arabama cam filmi yaptırmak istiyorm nereden yaptırmam hem fiyat açısından iyi hemde kalite açısından iyidir yaptıranların fiyat,kalite ve yer adı tavsiyesini istiyorum(Ki bu hepimiz için yararlı olacaktır)

2.Arabamın rengi artık biraz soluk gibi gelmekte sizce pasta cila oto kuaför gibi işleri nerde yapmam uygun düşer(Sonax çok pahalı)

*Ass Rog Strix G16 Notebook

*Xbox Series X
  • sonax pahalı demişsin ama ben açıkçası sonax veya ziebart dışında böyle marka olmamış bir yere götürmem. yıkamaya bile götürmüyorum boyu koruma için de götürmem kalıcı sorunlar bırakabilir. sonaxlarda dikkat etmişsinizdir belki yıkadıkları arabaların plakalarını tarihi not ediyorlar. bir takım güvence sistemi işletiyor. cam filmide ömürlü olsun diyosan llumarlara bak hatta sonaxların bazılarında llumar film var. hatta güvenlik filmli yaptırırsan hırsıza kapkaççıya karşıda kendini korumaya almış olursun
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus
  • dostum cam filmi konusunda bu aralar polisler geçit vermiyor basıyor cezayııı....

Bir kez daha düşün derim.

Dr.Vinyl,Sonax,Ziebart bu işin ehlidir.

DH

• daha polis bana laf etmedi bayada çevirmeye girdim. nerde ne yapıcaınızı bilmek gerekiyor sadece
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus
  • Boya korumada Dr. Vinyl veya Ziebart derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

dostum cam filmi konusunda bu aralar polisler geçit vermiyor basıyor cezayııı....

ya bnmde anlamadığım her 5 siyah arabadan 2si film camlı hala polisler çeviriyo diyosnuz ki bnm en ykn dostumun mini coper'ı simsiyah camlara sahip ruhsatta falnda yok daha hiç ceza yemedi,tabiki yeme ihtimalimiz var ama biraz mantıklı kounşmak gerek polisle heralde.

Yani film konusunda diyorsunuzki bas parayı marka'lı yaptır öylemi yani ziebart yada Llumar2mı dersiniz,ki dreseniz hangisini daha çok tercih edersiniz?

*Ass Rog Strix G16 Notebook

*Xbox Series X
  • quote:

Orjinalden alıntı: BREATH

quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

dostum cam filmi konusunda bu aralar polisler geçit vermiyor basıyor cezayııı....

ya bnmde anlamadığım her 5 siyah arabadan 2si film camlı hala polisler çeviriyo diyosnuz ki bnm en ykn dostumun mini coper'ı simsiyah camlara sahip ruhsatta falnda yok daha hiç ceza yemedi,tabiki yeme ihtimalimiz var ama biraz mantıklı kounşmak gerek polisle heralde.

Yani film konusunda diyorsunuzki bas parayı marka'lı yaptır öylemi yani ziebart yada Llumar2mı dersiniz,ki dreseniz hangisini daha çok tercih edersiniz?

ben arabayı alırken yaptırmıştım,güvenlikli cam filmini,galerideki adam yaptırın yaptırın die tutturdu bende polis sökerse parasını alırım die takılmıştım.Adam; araba satın alan biçok kişi artık galeriden çıkmadan yaptırıyor ve kimseden polisle ilgili bi şikayet duymadık demişti.
    Ben lumar yaptırdım ama en açık olandan,şu ana kadar polisle ilgili bir sıkıntım olmadı bilmiyorum belkide en açık renk diye.Sanırım ziebartında kalitesi ve işçiliği iyidir çok,bence ikisininde fiyatını öğren hangisi daha hesaplı ise onu yaptır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.