Şimdi Ara

Honda'dan sıfır araç için cam filmi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, haftaya honda bayisinden honda jazz 2025 crosstar teslim alacağız. Cam filmi ve seramik kaplama ister misiniz dediler. Seramik muhtemelen yaptırmayacağız ama cam filminde kararsız kaldık. Hangi marka diye sorduğumuzda bilplas diye bir marka söylediler, ben araştırdım ama öyle bir marka göremedim, genelde çıkan marka llumar. Sizce bayiye cam filmi yaptırtmalı mıyız? Cam filmi maliyeti olarak 10 bin lira talep ettiler ve cam filminin de yetkili servis kapsamında olacağını söylediler.

İlla yaptiracaksanizda disarda profesyonel biryerde yaptirin serviste yapilan islemlerden pek hayir gelmez.

Hayirli olsun bu arada.

Okumadiysaniz asagidaki konuyuda okuyun,
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159312129

Wp grubuna da bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 20 Haziran 2025; 18:38:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dışarıda yaptırın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ön cama film yasak zaten, arka cam karartmalı, tüm camlar da uv korumalı diye biliyorum. Bence hiç yaptırmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

llumar bayileri kendi sayfasında mevcut.

yanlara atr serisi, ön cama air80 tercih etmeni öneririm.

Ön hafif mavimsidir güneş ışığını kırar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O paralara dışarıda bu işin ağababası Solargard yaptırır geçersiniz, servis cahillerine emanet etmeyin aracı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotacing -- 21 Haziran 2025; 21:13:20 >
    Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
  • Yorumlar için teşekkürler, yaptırmayalım o zaman. Eğer çok rahatsız ederse dışarıda yaptırırız ileri bir zamanda.

Çok detaylı bir konu hazırlamışsınız, okuyorum elinize sağlık.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.