Şimdi Ara

2006 1.6 Focus (sedan) düşünceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar genel olarak düşünceleriniz nedir? Performans / Sorunlar hakkında?
    Ayrıca trend modeli ile gia arasinda farklar neler?
    Şuan 30 35 arasi fiyatlarda sizce ne kadar verilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzTürk23 -- 19 Kasım 2016; 20:09:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2011 dizel bravo aldım o fiyata

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghia dolu trend boş. Turbo problemi var kronik

• quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

2011 dizel bravo aldım o fiyata

yazmayi unuttum sedan hocam arac

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Ghia dolu trend boş. Turbo problemi var kronik

Cok sorun yaratir mi hocam? Baktigim temiz bi araba var fiyat olarak nedir sence?

• ÖzTürk23 kullanıcısına yanıt
    Turbo tamiri yapılıyor 500/1000tl arası ama pek sağlıklı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Turbo tamiri yapılıyor 500/1000tl arası ama pek sağlıklı değil

Peki surekli sorun cikarir basimi agritir mi pek bilgim yok soruyorum kusura bakma hocam? Yani kullanima bagli km gore kac zamanda dagistiriz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    1.6 benzin
    1.6 dizel iki farklı motor?
    Siz hangisini düşünüyorsunuz?
    Benzinli olan 2008 model mondeo aracım var. Motorları focusla nerdeyse aynı.
    40000 km dir lpg li.Ben çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: soner76

1.6 benzin
    1.6 dizel iki farklı motor?
    Siz hangisini düşünüyorsunuz?
    Benzinli olan 2008 model mondeo aracım var. Motorları focusla nerdeyse aynı.
    40000 km dir lpg li.Ben çok memnunum.

Benzin lpg hocam dizellere pek yaklasmiyorum ama fiyatlar cok yuksek

1.6 benzinde turbo yok.
    Masraf olasılığı çok düşük.
    Taş gibi araba taş gibi motor var.

Bakımlı ise uzun süre problem yaşamazsınız.
    Ön takım da gayet iyi ve sağlam.
    Parça fiyatları da gayet iyi.

İnternetten alıyorum ben. Küçük bir ilçedeyim çünkü.
    Benzin çok yakmıyor ama lpg yine de şart.brc var bende çok memnunum.

• soner76 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için sağolun hocam.
    Trend olması çok mu büyük dezavantaj ben arada çok büyük farklar görmedim ama herkes trend alma diyor.
    Baktğım araç 2006 modem arka tamponda boya var onun dışında değişen vs yok km 145 bin fiyat 35 diyor sizce nasıl?
  • Km diye güzel , lakin bana fiyat fazla geldi . 31-32 ye dşünülebilir , ghia olmalı bence soğutmalı torpidoya kadar var ve Sony müzik sistemi var , trend ise zaten 35 çok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Walker -- 19 Kasım 2016; 21:05:35 >
    Dizelden bahsettiğinizi zannediyordum. Benzinlide sanırım turbo yoktu ti-vct atmosferik motor vardı tüpe tam uyumlu

• quote:

Orijinalden alıntı: Real Walker

Km diye güzel , lakin bana fiyat fazla geldi . 31-32 ye dşünülebilir , ghia olmalı bence soğutmalı torpidoya kadar var ve Sony müzik sistemi var , trend ise zaten 35 çok fazla

Bende çok olduğunun farkındayım elimden geldiğince pazarlık yapacağım ama şaun bakıyorum fiyatlara çok nazir hep kazalı vs araçlar var. Bu gidişle bu araba fiyatlarıda düşmez 6 aydır araba bakıyorum üstelik artık sıkıldım 1 bin tl fazla olsun temiz olsun duruma geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzTürk23

quote:

Orijinalden alıntı: Real Walker

Km diye güzel , lakin bana fiyat fazla geldi . 31-32 ye dşünülebilir , ghia olmalı bence soğutmalı torpidoya kadar var ve Sony müzik sistemi var , trend ise zaten 35 çok fazla

Bende çok olduğunun farkındayım elimden geldiğince pazarlık yapacağım ama şaun bakıyorum fiyatlara çok nazir hep kazalı vs araçlar var. Bu gidişle bu araba fiyatlarıda düşmez 6 aydır araba bakıyorum üstelik artık sıkıldım 1 bin tl fazla olsun temiz olsun duruma geldim

Piyasanın hali içler acısı 4 sene önce 27.000 TL ye satılıyordu 2006 ghialar , şimdi focus 1ler bu paraya satılıyor .

• Real Walker R kullanıcısına yanıt
    maalesef daha iyiye de gidecek gibi durmuyor.
  • benim de aklımda 30-35 arasına düşündüğüm mdeller arasında focus
    Valla zor düşer hocam . 2013 te 14000 hasar kayıtlı 70000 km de 2011 auris elegant aldık 28.000 TL ye hatta konusu da var , kapımın önüne bile koymam diyenler olmuştu. Araba 126.000 de şuan bakımları haricinde masraf açmadı . Şimdi satsam 39-40 eder , ama Aynı paraya bu donanımda bu model araba alamam. Bu dönemde elindeki arabayı tutmak en mantıklısı .

Konunun linki:
    https://forum.donanimhaber.com/2011-toyota-auris-1-6-elegant-otomatik--73179645

• Real Walker R kullanıcısına yanıt
    İlginç bir hikaye olmuş hocam şuan senin durumunu görünce insanların olumsuz fikirlerini ve ön yargılarını anlıyorum. Benim baktığım araba da kaza vs hiç bir şey yok gayet temiz. İki takıldığım nokta bir trend serisi olması oda biraz araştırınca çok önemli farklar olmadığını anladım. Diğeri fiyat. Dediğimiz artık kabul etsek de etmesekde araba fiyatları bunlar! Ederi değil ama piyasa diye bir gerçek var. 6 aydır araba bakıyorum fiyatların düştüğünü görmeyi bırak daha kötü durumda ki arabaların fiyatının arttığını gördüm. Seninde düşündüğün gibi şuan piyasada araba yok hiç kimse elinde ki temiz arabasını satmak istemiyor model yükselten veya acil ihtiyaçtan satan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidarayan

benim de aklımda 30-35 arasına düşündüğüm mdeller arasında focus

En mantıklı tercih gibi o modellerde en sorunsuz araç focus. Ama fiyatlar fena uçmuş durumda :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.