Bildirim
2005 Model Range Rover 4.6 HSE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Abi baya sende para wardır.Şaka şaka uzatmayalım geçelim konuya...
Aldığın araba hem lüks hemde son model bide LPG düşünüyorsun.Bu çok yanlış dostum.Ben olsam o jip yerine 2007 model bir tane Ford Focus yada Land Rover Freelander alırdım.Ama tercih senin. -
ben olsam o kadar para verdiğim bir araca asla lpg takmazdım ama
tercih meselesi sonuçta -
Mantıksız. Yakıt derdin varsa git 2.7 dizelini al. -
o model öyle dehşet bi jeep alıp lpg takmak o aracın içine etmektir.
tabi tercih meselesi ama benim görüşüm bu..
az yaksın diyosan git 2,7 dizel al.. -
o arabaya milyarlar verip lpg mi takılır bence sırf muhabbet olsun diye açılmış bir topic -
onu alıcak para varsa benzin pek sorun olmamalı -
-
2.7 Dizel olanının 0-100'ü 13.8 saniyemi ne, pek iyi değil performansı çünkü çok ağır Range Rover. Gerçi 4.6 olanın'da 11 saniyenin altına ineceğini sanmıyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: TSMC
2.7 Dizel olanının 0-100'ü 13.8 saniyemi ne, pek iyi değil performansı çünkü çok ağır Range Rover. Gerçi 4.6 olanın'da 11 saniyenin altına ineceğini sanmıyorum.
İsterse 20 sn olsun ben yinede isterimHa soruya gelince fake fake
-
ben doğan slx tavsiye ediyorum 96 dan aşşağı olamsa iyi olur kaporta çok çürmemiştir atarsın lpg yi sürersin
herife bak ya 100 küsürbin euro jipe verecek senelik 12 milyar vergi ödeyecek koymuyor yakarını hesap ediyor biri bizimi kekliyor nedir
kurban olduğum allah adaletinden sual olunmaz ama böylesinede verme şu parayı -
yalan söylemek le eline ne geçiyor ......... adamın sinirini çıkartıyorlar alla alla
-
qx 56 lar az yakıyormuş diye duydum. tam size göre hem de bir ayrıcalığınız olur
-
uygula be benim c800 kompresöre yaptım şimde km de 75 ykr ye düştü eskiden arabaya binemiyodum
ha nerelere gittin bu arada gözükmüyon
quote:
Orjinalden alıntı: fıdılfıdıl
almayı düşünüyorum. bu jeep e lpg uygulaması yapılabilirmi ?
-
Yazık ya ne gibi komplekslerin varda yalan söylüyosun acaba çok merak ediyorum... -
quote:
Orjinalden alıntı: aBaBaDaN
quote:
Orjinalden alıntı: TSMC
2.7 Dizel olanının 0-100'ü 13.8 saniyemi ne, pek iyi değil performansı çünkü çok ağır Range Rover. Gerçi 4.6 olanın'da 11 saniyenin altına ineceğini sanmıyorum.
İsterse 20 sn olsun ben yinede isterimHa soruya gelince fake fake
Biliyorsun bu kasa 2003 yılında yenilendi ve öncesinde 32 Valf 4600cc 395 Nm tork üreten, 225 hp V8 bulunuyordu. Sonradan bu 4.6 motoru 300 hp yaptılar, ayrıca Bmw X5'in 4.4 motorunu, Ford firması Range Rover'ı satın aldığı için, Bmw'den talep etti ve 286 hp 440 nm torka sahip bu motor Range Rover'a takıldı.
Birde gene Ford grubunun elinde bulundurduğu Jaguar firmasının 4200cc Supercharge, 400 hp 570 Nm torka sahip olan motoru Range rover'a koydular. Bunun sonucunda 0-100'ü 7 saniye oldu. 300 hp olan modelin 0-100'ü 9 saniye.
2700cc dizel olanının torku 400'ün üstünde, beygirgücü 174 0-100'ü 13.8, birde 3600cc'lik, 640 nm'e sahip olan bir turbo dizel varki eğer alınacaksa bu dizel alınmalı o 2.5 tonluk kasaya.
Zaten aerodinamiside iyi değil range roverların.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X