Şimdi Ara

Renault laguna 3 için ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
4.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 45 bin civarında araç arıyorum. Geçenlerde malum sitelerde araç bakarken denk geldim 38-50 bin civarlarında 2008-11 arası üretilmiş lagunalar var.Bu araçlar nasıl acaba kullananlar var mı?

    1,6 benzinli ve 1,5 dizel arasında ciddi bir fark var mı? Yakıt performans?

    Özellikle 1,6 benzinli+lpg uyumu nasıl?

    Ne dersiniz 45 bine bu araç alınır mı? Ya da benzer başka araç önerisi olan var mı?

    Renault laguna 3 için ne dersiniz?







  • 9 aydır 2009 expresyon 1.5 DCI kullanıyorum.eger d sınıfı araç düşünüyorsanız ilgilenin derim.Ben pek memnun kalmadım.tabi bu biraz aracın önceki sahibi ile de ilgili, öncelikle iç aksam plastik parçaların boyaları orta konsol,vites topuzu gibi parçaların boyası,klima kontrol düğmeleri, radyo,cam açma düğmeleri kapı kolları içten hepsinin boyaları dökülüyor.motor ömrü 300 bin bundan sonra yağ eksiltme, çekiş gücü kaybı, yakıt tüketiminde artış turbo dan yağ kaçırma gibi problemler başladı.amortisorler oldukça sert,yol tutuş ve frenaj çok iyi,içeriye yol sesi almıyor, tekerlek sesi almıyor.yakit tüketimi İstanbul içi 7-8 litre /km.yedek parça çok pahalı ama gerçekten çok pahalı Mercedes parçası bile daha ucuz.(motor parçaları hariç). mesela arka teker davlumbaz 400 lira.on far 2 bin TL arka stop 1000 TL.cikma parça yok.ikinci elde satış çok zor.benzinli tavsiye etmem.on göğüsten çok tıkırtı sesi geliyor, şimdi alacak olsam Citroen C4 veya Ford focus tercih ederdim.alacaksaniz kilometre si 200 binin altında almaya özen gösterin.mumkunse privilage, dinamik veya executive alın.expresyon modelleri donanım olarak eksikleri var.arada fazla bir fiyat farkı yoksa üst donanım tercih edin.bu fiyata d segment başka bir araç Citroen C5 ten başka yok .Bence Laguna daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada 45 bine latitude de alınabilir.ona da bir bakin derim.yine d segment Ford Mondeo ve Opel Insignia da seçenekler arasında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi aracı alıyorsanız alın 180 bin altında almaya özen gösterin zaten. fabrikası 500 bin ömür biçiyor onada düzenli bakılırsa ve temiz yakıt kullanılırsa.

    1.6 benzinlisi lpg uyumlu fakat az sayıda var. çoğu dizel bunların. dizel renonun bildiğimiz 1.5 dci dizeli orada parça sorunu yaşamazsın.
    parça sorunu yaşayacağın kısım iç trim parçaları ve bu araca özel donanımlar.
    dolayısıyla boşlarından tercih etmende fayda var. sunroof seçmemeni de öneririm bu yaştaki araçta ses yapma ihtimali var.

    özetle mümkün olduğunca az donanımla ve düşük km'li alırsan gayet güzel bir araçtır.
    ben boşu bile diğer araçların orta paketine denk geliyor zaten.

    ikinci el satışı tabiki diğer araçlara göre daha zor. ben laguna 2 1.6 benzinliyi 2 haftada istediğim paraya satmıştım.
    dizeli olsa çok daha kısa sürede satarsın. bu fiyata bir üst sınıf araç binmenin illaki maliyeti olacaktır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.