Şimdi Ara

2002 RANGE ROVER 4.4 VOGUE alınırmı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
21.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba konu hakkında bilgi verebilirmisiniz 2017 yılındayız böyle bir araç alınırmı 17 yaşında araç şimdiden teşekkürler
    2002
    RANGE ROVER 4.4 VOGUE
    202.000KM
    ARACIMIZ KOMPLE 2012 MAKYAJLI AUTOBİYOGRAFHY PAKETE CEVRİLMİŞTİR
    Elektrikli & Isıtmalı Fonksiyonel Deri Direksiyon
    Elektrikli & Isıtmalı Deri Ön Koltuklar
    Hafızalı Sürücü Koltuğu
    Yan Basamaklar
    Açılır Cam Tavan
    Airmatic (Havalı Süspansiyon)
    Yokuş İniş Destek Asistanı
    High/Low Range Fonksiyonu
    DSC Fonksiyonu
    Tv Fonksiyonu
    Araç İçi Analog Saat
    Deri Kaplı Dashboard
    On Board Computer
    Media Interface
    Ahşap İç Kaplamalar
    Alüminyum İç Trimler
    İç Mekan Ambiyans Aydınlatması
    Güneş Korumalı Camlar
    Xenon Farlar
    Far/Yağmur Sensörü
    Elektrikli Direksiyon
    Elektrikli Koltuklar
    Elektrikli Katlanır Aynalar
    Park Mesafe Sensörü
    Çift Bölge Klima
    Far Yıkama Fonksiyonu
    Cd Player
    Orta Konsol Saklama Bölümü
    Aydınlatmalı Makyaj
    Aynaları
    Hız Sabitleyici
    Yol Bilgisayarı
    Alaşım Jant
    PRİNS LPG.Lİ 7.000 ₺ FATURASI BULUNMAKTADIR
    MOTOR VE ŞANZUMAN YENİ YAPILMIŞTIR FATURASI VARDIR
    NOT:SADECE SAG ARKA KAPIDA BOYA VARDIR.

• Merhaba bu kasa rr'larda körüklü sistemden kurtulmuş elektrikli suspansiyon vardır,benzinde şehir içi 16 litre felan yakar. Parçaları pahalı değildir rr parçaları bol bol yan sanayi olarak üretilir. Lr hakkında bilgisi olmayan yazmazsa bilgi kirliliği yapmamış olur. Araç temiz ise alınabilir. Landtronik servisleri iyidir
    al al hiç durma

karizma yapacam hava atacam diye al..

bir araba parası kadar daha tamirlerine harcarsın..

allah akıl fikir versin..

o aracın yedek parça fiyatlarından.servis fiyatlarından .hele şanzıman gibi ciddi problem tamir fiyatlarını sor aracın sonra

karar ver.

haaaa maddi gücün yerinde bana koymaz diyosan al tabi (maddi gücü olan adam 17 yaşında araba almayacağınıda düşünürsek )
  • Ben almazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada 2015 model sıfır aldıgım hyundai i20 var 1.4 otomatik benzim panoromik cam tavan style paket takasa vericem aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpooss -- 2 Şubat 2017; 11:55:30 >
  • Sıfır araç almışsınız daha yeni maceraya gerek yok bence o aracın yürütme maliyeti ucuz değil

• ne kadar bu tarz heves edip girmiş olan tanıyorsam hepsinin aracı şu an sanayide takılıyor, gerçekten çok temizi bile olsa bu araçlar aşırı masraflı, parçası pahalı herşeyi pahalı, paran çok olacak zevkine nasılsa ucuz diye böyle birşey alıp oynayacaksın yoksa ben de range rover la dolaşayım diye alırsan çok para harcarsın
  • al al hiç durma

karizma yapacam hava atacam diye al..

bir araba parası kadar daha tamirlerine harcarsın..

allah akıl fikir versin..

o aracın yedek parça fiyatlarından.servis fiyatlarından .hele şanzıman gibi ciddi problem tamir fiyatlarını sor aracın sonra

karar ver.

haaaa maddi gücün yerinde bana koymaz diyosan al tabi (maddi gücü olan adam 17 yaşında araba almayacağınıda düşünürsek )
  • Merhaba bu kasa rr'larda körüklü sistemden kurtulmuş elektrikli suspansiyon vardır,benzinde şehir içi 16 litre felan yakar. Parçaları pahalı değildir rr parçaları bol bol yan sanayi olarak üretilir. Lr hakkında bilgisi olmayan yazmazsa bilgi kirliliği yapmamış olur. Araç temiz ise alınabilir. Landtronik servisleri iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Range Rover Sport 2.7 TDV6 hk.
    6 yıl önce açıldı
    range rover 4.4 vouge nasıldır ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkür ederim tavsiye ettiğiniz yerle görüştüm istanbulda anıl otoya yönledirdi telefonda yarım saat konuştuk ilgili kişi çıktı fakat dediği tek cümle ben senin yerinde olsam o işe girmem yarın götürücem servise onlarda bi baksın ona göre karar vericem
  • Sıfır aracı bırakıp da böyle bi araba alınmaz bence. Başına bela olur, sanayiden çıkamazsın. Bu tür araçlar ikinci araç için falan düşünülebilir bence

• Bir kere her şeyin orjinali makbul.
    Kim bilir ne kaza yaptı da parça temini ve fiyatı ucuz diye makyajlı kasaya çevirdiler. Bu tür araçlar da eski parçaların fiyatı ve temini yenilerinden çok daha pahalı oluyor.

Range hastalığınız var ise;

sahibinden.com
    Land Rover / Range Rover / 4.6 Vogue / YENİKÖY MOTORS 1997 RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY 4.6 sahibinden.comda - 308074968
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-yenikoy-motors-1997-range-rover-autobiography-4.6-308074968/detay

eski kasasına bakın.Bunlar benim daha çok hoşuma gidiyor. Tabi böyle temiz ve düzgün olanları.

• Zamanında çok güzel araçtı şimdi bile bir çok arabadan daha araba ama şöyle bir durum var ki eskinin iyisi olmaz en temizi bile bir arza verdiğinde ki kesin vericek kenarda bi 3 5 bin lira bulundurmaniz gerekicek çok yakan bir araç ayriyetten bu araca kasko olmaz sanırım park halinde bir aynası bile kırılsa hem zamandan hem paradan feragat etmelisiniz i20 kullanıyorum sıfır aldım demissiniz sizin için macera olur bu tür araçlar.

• trktlh kullanıcısına yanıt
    hocam şase numarasından sorgulattırdım kaza değişeni yok sadece arka sol kapıda lokal boya var linkteki araç çok temiz diri duruyor fakat bu modelleri eski benim baktığım araç bu

• quote:

Orijinalden alıntı: cndnlrr

Zamanında çok güzel araçtı şimdi bile bir çok arabadan daha araba ama şöyle bir durum var ki eskinin iyisi olmaz en temizi bile bir arza verdiğinde ki kesin vericek kenarda bi 3 5 bin lira bulundurmaniz gerekicek çok yakan bir araç ayriyetten bu araca kasko olmaz sanırım park halinde bir aynası bile kırılsa hem zamandan hem paradan feragat etmelisiniz i20 kullanıyorum sıfır aldım demissiniz sizin için macera olur bu tür araçlar.

şöyle bir durum var kulladıgım i20 şehir içi 11 lt yakıyor istanbul trafi eyw ama porseden fazla biraz yakıt model yükseltmek için bakıyyorum hyundai araçların piyasası yok malesef 55 bin istediler 20 binde aracım 1 sene daha bekletirsem 30bin 40 bin isticekler
  • xpooss X kullanıcısına yanıt
    İçinize sindiyse gidin bakın, baktırın. Yalnız çok yakıyor baştan uyarayım. LPG ile iflah olmaz yani.

Ara sıra 2006 4.2 Supercharged kullanmak zorunda kalıyorum. İstanbul içi 1.20 TL yakıt tüketimi var km başına.
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Hocam araç güzelde benzin istasyonuna abone olursunuz, bence belli aylık geliriniz yüksek değilse bir yerden sonra zevk değil acı verir. Hele şu benzin fiyatlarıyla, sizin tercihiniz tabi.

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    benzin+lpg var şehir içi 50 kuruş yakıyor kullandıgım i20 şehir içi 1tl takıyor
  • Selamin aleykum oncelikle hayirli olsun.Arac temizse alinir.Bu tarz aracların bircoguna bindigim icin birkac tecrubemi soylemek istiyorum.Bu araclar X5 in 4.4 Motorları ile aynı motorlardır.Blok alüminyumdur.Eger arac LPG li ise bu motorlar Lpg ile pek randıman vermezler.Yani 100 bin km de bir iyi bir masraf yaptırır.

Ben şahsen bunlara değilde biraz daha üzerine koyup 3.0 dizel vogue lara bakmanizi öneririm.Bmw grubunun 3.0 dizeli kolay kolay masraf çıkarmaz ve inanin 4.4 e göre daha az masraflıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oronuror3 -- 2 Şubat 2017; 14:12:28 >
  • Motor ve şanzıman yeni yapılmıştır???
  • Motor ve sanziman yeni yapıldıysa, gidip faturalarına bakın, belk bu iki parça garanti altına girmiştir, oradan gol yemezsiniz böylece.

Gidip görmeden bir şey söylemek doğru olmaz, belki de sorunsuz tertemiz araba... Son sahibi siz olursunuz muhtemelen, kenarda yatan ve ihtiyacınız olmayan bir para varsa buna gömebilirsiniz. O GÖMDÜĞÜNÜZ parayı bir daha çıkaramazsınız büyük ihtimalle.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.