Şimdi Ara

2005 BMW 3 Series (E90)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 BMW 3 Serisinde en düşük model, 320i
    2.0 litre motora sahip olan 320i, 150 hp @ 6400 d/d güç üretmekte, 4 silindirli bu motor 1 serisinde de kullanılıyor. Maksimum hızı ise 219 km/h.
    2.0 lt dizel motora sahip 320d ise benzinli motora göre 13 hp daha fazla güç üreterek 163 hp güç üretiyor. 0-100km/h ise 8.2 sn. Maksimum hızı ise 225 km/h.
    Bunu 6 silindirli 218 hp güce sahip 325i modeli takip etmekte. 0 dan 100 km/h sadece 7 sn. ulaşabilmekte.
    ve Top Modeli 330i, 3.0 lt bu motor 258hp @ 6600 d/d güç üretmekte. 0-100km/h ise 6.3 sn. Maksimum hızı ise 250 km/h (elektronik olarak sınırlandırılmış)

Vites Kutuları ise 6 ileri Manuel ve 6 ileri otomatik şanzımana sahip.
    2.0 lt lik motorlarda 16 inch 205/55, 325i modelinde 16 inch 205/55 ve 330i modelinde 17 inch 225/45 ebatlarında ki lastik/jant kullanılmakta.
    Ayrıca araçta tehlike anında fren pedalına fazla kuvvet uygulandığında daha parlak yanan stop lambaları, direksiyona göre dönebilen xenon farlar gibi donanımlarda bulunacak.

Yeni 3 Serisi, eskisine göre 5 cm. daha uzun, 8 cm. geniş ve 1 cm. daha yüksek. İç mekanda yolculara böylece daha fazla baş ve diz mesafesi ayrılırken, bagaj kapasitesi de 20 litre artarak, 460 lt. olmuş.

Söz Sizde

Bunlar da Fotoğrafları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaM -- 23 Eylül 2004, 22:43:05 >

• görüntüsüne alışmak zaman alıcak...
  • Valla eskisinden eser yok, şu anki güncel 3 serisi ve önceki kasa harikaydı bebek gibiydi.
  • içine diyecek lafım yok ama dışını beğenmedim.... belki zamanla alışırız.
  • merak ettigim şey, elektronik olarak sınırlandırılmış 250km/s sürati aşmak mümkün mü? otobanda yani giderken, 260hp 3.0ltlik bir motora dizgin vurmak.. yazık yaw
  • Vallahi içide dışıda güzel olmuş.
  • beğenmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005-2006 bmw x5 . 3.0 d hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw eskiden 3 serisi bmw lere bakınca hem agır bir araba hemde spor bir otomobil görürdüm . bunlar tamamiyle agır araba oldu yaw .. ihtiyarlamayamı başladık aceba .. güzel araba ama arka stoplara gözüm alışamadı sanki ne bileyim bişekil olmuş .. alışırız heralde
  • fena diil dışı gusel olmuş
  • bu araç beklenenden erken açıklandı BMW yetkilileri tatlı süpriz olarak nitelendirdi...resimler bir şekilde paris fuarından önce basına sızmış) sıkı bir kasa gözler alışacak ve M3 ü merak ediyorum V8 motorlu 400 hp gibi rakamlar yazılıyor çiziliyoR .....güzel araba güzel teknoloji ve BMW

• bmw nin yeni tasarımları biraz kaba...
  • Mersoya göre artık bmw kaba kalıyor, önceden bölemiydi. Belki fotolar bizi yanıltıyodur, görmek lazım tabii alışmak.
  • çok beyenmedim dış görünüşünü ben.M3 400bg olursa güzel olur ama.
  • M5 i bile geçer belki
  • E46 kadar güzel görunmeyen araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al301u A kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptın kaç yıllık hort bu ya
  • Yorumumu kattım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.