Şimdi Ara

2004 seat toledo signo tekno plus aliyorum bugun yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk kez vw grubundan bi arac alacam 2004 toledo 84 binde yeni lpg takilmis sunroof haric full paket hiz sabitleyici abs esp tcs 4 airbag dijital klima yagmur sensoru vb. kaput degismis sag taraf otoparkta surtmeden boyali kaput park ederken agaca degmesi sonucu katlaninca degismis hasar kaydi yok 2. sahibinden son fiyat 27 500 iyimi sizce fiyat olarak marka model olarak nasil bi tercih nasip olursa bugun aksam expertiz yaptirip alacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizde 2005 seat cordoba var o 180bin kilometrede iken 1 sene eski aracin 84 binde olmasi bana inandirici gelmedi km si ile oynanmış olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o km ye bir 100 bin daha ekle sen
  • yahu şu 10 yıllık arabaları 100.000 km altında diye alanlara ne gülüyorum :DDD
  • Lpg tankına bakın, yeni mi takılmış lpg. O km inandırıcı değil kesinlikle. Zaten sürtmeler genelde otoparkta olur

• quote:

Orijinalden alıntı: eko33

yahu şu 10 yıllık arabaları 100.000 km altında diye alanlara ne gülüyorum :DDD

Olabilir hocam neden olmasın. Bende 2005 model symbol var 68 binde. Arkadaşta 99 model astra var daha 100 binde. Özellikle benzinli araçlarda bu kmler olabilir ancak lpg ve dizelde daha fazla şüphelenmek araştırmak gerekir.

• Bizde 2000 Astra Klasik var 126 binde.Yılda çok az kilometre yapılıyor.Bence herkese damga vurmayın kilometre arttırmış diye.Ama tabi dikkatli olmakta fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 arabadan 8i garaj arabası ve 100 bin km altında olduğu içindir belki... ön kaput da yok ağaca vurmuş değişmiş de yok bilmem ne de. kimbilir nereye vurdu hangi sanayide yaptırdı, hasar kayıtsızmış:D ... 27.500 bi de şaka gibi ya
  • 2008 model dizel 23000km de aracı olan var biliyorum ama oda kabul ediyorki satarken inanmayacaklar.

• arkadaslar suphelenmeye bende suphelendim 5664 ve eksper raporlarini bugun aldim 4. vites 87 hp guc verdi siz daha iyi bilirsiniz buda 5664 kayit resmi

2004 seat toledo signo tekno plus aliyorum bugun yorumlar

• 2010 Getz al

• 27.500 tl civari 2007-2010 model dizel motorlu araçlar da alınabilir.

• Alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eko33

yahu şu 10 yıllık arabaları 100.000 km altında diye alanlara ne gülüyorum :DDD

2003 getz var bizde. 63 bin. 2013 subatta 49bindi

• 2004* model octaviada 80 binde alıp 86 binde sattım. Zır benzinliydi. Alan abi Lpg yi hemen taktırmak için noterden sonra ustaya bıraktı. Güle güle kullansın inşallah.

• cevaplar icin tesekkurler arkdaslar dizel tercih etmiyordum 3 aydir temiz km dusuk arac bulamadim elazigda oturuyorum disari illere gitme firsatim olmadigindan burdaki seceneklere yoneldim burda bu paraya clio pert honda falan aliniyor bundan temizini bulamadim baktigim 10 arabada yuksek hasar kayitliydi

• Yakın illere ve yakın ilçelere de basabilirsiniz. Örneğin malatya vb.
    Arkadaşım passat için malatyadan Elbistana gidip almış. İllaki temiz araba denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumrali -- 13 Eylül 2015; 11:16:01 >
  • Guzel arac ama problem cikarma ihtimali cok yuksek, kardesi octaviadan cok cektik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.