Şimdi Ara

Range Rover Sport 4.2 supercharged 2007 ya da Audi Q7 4.2 2007

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yukaridaki araclardan birini almayi dusunuyorum. Daha evvel bu iki aracin farkli motor secenekleri karsilastirilmis, o nedenle ayrica sormak istedim. Benzin ya da vergi dert degil cunku Turkiye'de degilim ancak gozumu korkutan sey bakim ve yedek parca giderleri. Alinca 3-5 sene bineyim diyorum ama servisten cikmama durumu basima gelirse sikinti olur. Bu nedenle tercih edebilecegim diger alternatiflere de goz attim biraz. Bulundugum yerdr asagi yukari ayni fiyatlara satilan diger alternatifler:
    A6 2009 2.8
    A4 2009 2.0
    A4 2011 1.8
    Mercedes C180 1.8 2009

Bu yukaridakilerin fiyatlari da 2007 RR Sport ve Q7 ile yakin. Tabi ikinci el araclar olduklari icin kilometreleri ve aksesuarlari nedeniyle yili farkli olan farkli sinif araclar ayni fiyatlara geliyor asagi yukari. Yazigim araclar 45.000 km ile 130.000 km arasi degisiyor. Fikriniz nedir ne yapayim? Araclari gormeye gitmedim daha. Hepsi kazasiz oldugunu soyluyor. Siz olsaniz ne yapardiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Q7

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Vergi, yakit ve yili eski oldugu icin. Vergiyi ben takmiyorum cunku TR deki vergilerden sonra bana buradaki vergiler koymuyor tabi ama yerel vatandas bu tur konulari mukayese ediyor haliyle. Tabi dedigim gibi araci gormedim, mevcut durumu gayet guzel gorunuyor fotoda, gozumle gorup gecmiste kazasi var mi anlayacagim. Genelde saticilar ilanda zirvalamiyorlar, kazasiz diyorsa kazasiz cikiyor.

Orijinalden alıntı: enteresan

Vergi, yakit ve yili eski oldugu icin. Vergiyi ben takmiyorum cunku TR deki vergilerden sonra bana buradaki vergiler koymuyor tabi ama yerel vatandas bu tur konulari mukayese ediyor haliyle. Tabi dedigim gibi araci gormedim, mevcut durumu gayet guzel gorunuyor fotoda, gozumle gorup gecmiste kazasi var mi anlayacagim. Genelde saticilar ilanda zirvalamiyorlar, kazasiz diyorsa kazasiz cikiyor.

yurtdışında olduğunuz gözümden kaçmış kusura bakmayın, ben 2011 önceki makyajsız c serisini beğenmiyorum çünkü iç mekan kalitesi mercedese yakışmıyor,q7 almazdım çok büyük ama ben acemiyim ama yine de almazdım, ben c serisi alırdım audi pek içime sinmiyor,ama a6nın üst sınıfta olduğunu da belirtmek isterim

• 2008 BMW X5 4.8 aldim.

Hayırlı olsun

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.