Şimdi Ara

2000 Fiat Palio 1.4 EL Nasıldır ? 'ACİL-YARIN ALINIYOR'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, babam 2000 model Palio 1.4 EL,58.000 KM de,değişeni yok,iki parça boyalı,iç ve dış temiz,bilgisayarlı kontroldede temiz çıkmış bi araç bulmuş.Kapora vermiş,yarın almayı düşünüyor. 10.300 TL ye bitirmişler pazarlığı.Siz ne dersiniz bu araç için ?Araç sade abs,klima falan yok.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

• gusel arabadır surmesı oldukca keyıflı sanırsam lpg yok arabada benzını ıcer hocam 100 kılometrede 10 lt benzın rahat tuketır sakın kullanımda hemde kılometrede son zamlardan sora 0.365bın yakar saglam arabadır fıyatıda gusel kılometresıne gore
  • Evet lpg yok araçta. Zaten fazla Km yapmayız. Haftasonları sadece kısa mesafelerde kullanırız.
  • Kilometresinden ötürü alınabilir bu araba haricinde hiç bir şekilde multijetleri hariç beğenmediğim bir arabadır ama gözardı edilemeyecek şeyler vardır.Küçük,ergonomik ve şık bir arabadır.
  • gerçekten iyi araba fiyatı iyiymiş ne diyelim hayırlı olur inşallah
  • Ben Hemen Hemen aynı paraya 2001 model değişensiz Bravo HGT aldım...Araçda ABS 2 airbag klima elekrikli ayna uzakdan kumanda vs. v.s var....Tabi Paliodan eksik olarak 2 kapılı 155 bg benzini seninkinin 2 mislini yakar...Tercih meselesi....
  • dostum kursun araçları palio giderken vuu diye ses geliyor ne modeli vs bilmiyorum ama 2007 den aşağı değil kalkışları iyi süspansiyonu vasat geldi bana hafif çukurda araba çok hissettiriyor yrn tam modelini öğrenmeye çalışırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT SİENA 1.2 alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başka araba mı bulamadın kardeşim, hem de o fiyata....
    benim eski aracım. 1.4 kesinlikle alma. yakıt içmesi bi tarafa araba ivme denen bişey yok. 200 mt boş yol bulursan araç sollarsın. çok boş.
  • slm bende 2001model 1.4 el palio var 2 ay once aldım aldesa marka tup takılı bujı ve hava fıltresını yenı deısştırdım ve gıdısındende memnunum palio çok şık çok tatlı bi araba bence en onemlı ozelliği cant lastik rüzgarlık derken bu kadar kucuk değışımlerle dahi araç cok farklı bır boyut kazanabilior.yakıt konusuna gelınce mutlaka kullanıma gore farkedıo ancak çok cimri oldugunu soleyemem ş.içi 0,30 yakıt yakıor ama s.dışı bu yakıtın 0,20 civarında olduğunu soleyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.