Bildirim
FİAT SİENA 1.2 alınır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Her zaman hak ettiği değeri göremeyen bir fiat daha.. 1.2 motor o kasayı kaldırır mı bilinmez ama 10-12 arasında alınacak en mantıklı araç konumunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emre A.
Her zaman hak ettiği değeri göremeyen bir fiat daha.. 1.2 motor o kasayı kaldırır mı bilinmez ama 10-12 arasında alınacak en mantıklı araç konumunda
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ insan ancak kendi menfaatini unutursa gönüllere girebilir. -
hiç tecrübe etmemekle beraber duyduklarıma bakarak sakın alma diyorum.
çevremde herkes 1.2 motor çekmez-çok yakar-işçiliği yüksek v.s. diyor -
Benim mantığım şudur. Bu motordan sadece bu modelde kullanılıyorsa alma!! Yanlız aynı motor başka modellerdede varsa demekki sorunsuz motor! _____________________________ -
1.2 motor arabada 5 kişi varken otoyolda 150 km hıza çıkmıştım o arabayla. Biraz daha hızlansam havalanırdık araba çok fena rüzgar yiyordu. Çok sakat o hızlar.
8 valve olması lazım. Sert kullanılmazsa az yakar. Bayırlarda illalah ettirir. Bütün işini düşük devirlerde yapar. Yüksek devirlerde anca bağırır bir mahareti yoktur.
Motorunda falan bir sorun çıkmamıştı. Sağlam gibi._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı