Şimdi Ara

200 bini geçmiş hitler motor alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vw nin meşhur hitler motoru az km li bulmak çok zor hepsi 200 bini devirmiş alınca bir sıkıntı çıkarır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 250 bin km de 1.6 hitler motorlu 2000 model passat kullandım tadı damağımda kaldım
    hareret ikazı sürekli yanan arabayla 1.500 km kol yaptım tam dolu olduğu halde
    sonra ustaya götürdüm hararet yanıyor diye

usta açıp baktı sen bu arabayı susuz kullanmışsın dedi
    araba devirdaim hizasından komple blok çatlatmış sadece 40 tl kaynak masrafı çıkardı

başka araba olsa piston segman ne varsa dağıtırdı
  • karahancer2 kullanıcısına yanıt
    99-00 golflerde vardı bildiğim kadarıyla. 350.000km de sattı bi yakınım alan adam antalyadan mersine götürdü aynı gün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın bakımlı olup olmadığına göre değişir. Bakımlı bir araç için 200 bin km yüksek bir km değil. Sattığım araçlardan biri AKL motor polo classic idi. 85 binden 200 bine kadar bindim. 200 binde satma nedenim de ev almaktı. Neyse sattığımda, aldığım gün ki kondisyonundan pek bir şey kaybetmemişti.
  • Bakımları yapılan bir araç ise hiçbir şey olmaz. İnsanlar arabalarıyla milyon km deviriyor...

Gerçi bizim ülkede 200 bin niyetiyle alınan çoğu araç 500-600 binden düşürmedir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Bakımları yapılan bir araç ise hiçbir şey olmaz. İnsanlar arabalarıyla milyon km deviriyor...

Gerçi bizim ülkede 200 bin niyetiyle alınan çoğu araç 500-600 binden düşürmedir...
    Sahiden, w124 mercedesi 160.000km olarak ilanlarda görüyorum, 25 senede çok az bir km

• japon araçları olabilir mercedes gibi eyvallah..

ama fosfos olmaz sattığımız 4 kasa golf resmen gidemiyordu o denli.. 2000 modeldi galiba benzinli otomatik.

sattık adam aradı abi motor yaktı araç diye o dönem sitedeki ilanlara baktık büyük yüzdesi motor yaptırmıştı.

sözde km ise 130 binde idi

artık doğru yada yalan.
  • ben cocuguma 200 bin km accent era aldım ..antalya kuşadası istanbul hep yollarda...yeterki motor ve yürüyen aksamı düzgün parcalarla degiştirilmiş olsun ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu motora neden Hitler deniyor?

• Adı üstünde hitler motor o, taş gibidir.

500 bin km bile gider.

Lakin lpg kullanımı, ustaların yanlış yağ koyması, eksik ya da fazla yağ koyması, lpg yüzünden eksilen yağın tamamlanmaması v.b. yüzünden motorlar erken bitiyor.

Bi de 200 binde sandığımız araç gerçekte kaç km'de bilmiyoruz.

Hitler motorlu 99 Golfüm vardı 190 binde, motor bitikti ama kesinlikle 300-400 binden aşağı değildi km belliydi.

Aynı motorlu Cordoba kullandım 155 bindi orijinal, saat gibiydi motoru.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayınOzi

Bu motora neden Hitler deniyor?
    Eski olduğu için
  • 500 Binde japon motorunu tercih ederdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayınOzi

Bu motora neden Hitler deniyor?
    Sovyet Rusya'ya karşı canlı bomba olarak kullanıldılar.O derece eski bir motor.

• Gercekten 200 bindeyse yag eksiltme disinda sorun olmaz. 1999 dan bugune bu motoru kullandim. (Once golf sonra jetta)

• Tanıdığımda hitler motorlu passat vardı 1 milyonu geçmişti. Bu motor çok yakıp çok kaçmasıyla, lpg uyumuyla ve dayanıklı olmasıyla bilinir. Bakımları düzenli yapılıp düzgünce kullanıldıysa 1 milyon km yapmaması için bir sebep yok.

• japon için 500.000 az

mesela iyi bakılmış ya da bakılmamış olsun bir mitsubishi motoru rahat 800 bin görür...
  • Hitler motor için 200bin kalfalık dönemi bunun ustalık dönemi varki oda 500bin eder gerisini sen düşün.
  • 250 bin km de 1.6 hitler motorlu 2000 model passat kullandım tadı damağımda kaldım
    hareret ikazı sürekli yanan arabayla 1.500 km kol yaptım tam dolu olduğu halde
    sonra ustaya götürdüm hararet yanıyor diye

usta açıp baktı sen bu arabayı susuz kullanmışsın dedi
    araba devirdaim hizasından komple blok çatlatmış sadece 40 tl kaynak masrafı çıkardı

başka araba olsa piston segman ne varsa dağıtırdı
  • Bakımlı Megane-I bile 1.2 Milyon yapıyosa Mitsubishi çok normal 800 bin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hitlere motor denilmesini kınıyorum

• Ben'de 200.000'e gelmek üzereyim.Şuanlık tık yok araçta,bakımlarını yaptırıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.