Şimdi Ara

200.000e kadar spor araba Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bi araba alma arifesindeyim spor ve olursa manuel olmasini istiyorum (arkadan itisli olcak.vw golf filan diyenler simdiden gelmesin)
    Suanda Subaru BRZ Manuel dusunuyorum sizinde fikirlerinizi almak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlreadyTR -- 2 Kasım 2015; 20:26:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.18i Cabrio Estoril Blue icine kirmizi deri koltuk.Buna yakin fiyatlardaydi ama otomatik sanirim.Ve subaru tarzi ooo yanlayayim egzos sesimi herkes dinlesin arabasi degil.Zaten 1.5 ekonomik motoru var

• M5

• quote:

Orijinalden alıntı: AlreadyTR

Yeni bi araba alma arifesindeyim spor ve olursa manuel olmasini istiyorum (arkadan itisli olcak.vw golf filan diyenler simdiden gelmesin)
    Suanda Subaru BRZ Manuel dusunuyorum sizinde fikirlerinizi almak istedim

en ucuz bi gt 86 bulup 100 e fln 60 a güzel bi swap yaparsın 500 600 bg binersin swap yapmadan o brz fln çok yavaş yada en kötü supercharger yapıcan 300 bg olucak model yılı takıntısı yoksa daha güzel alternatiflerde olabilir :D
  • ben olsam 2000-2002 arası bmw m5 temizini alıp iyi bir bakım yapar atmosferik motorun tadına bakar veya subaru wrx sti alır günlük gazlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksemus -- 2 Kasım 2015; 19:46:54 >
  • Ben olsam ikinci el Bmw 3.28i alırdım. Hyundai Genesis Coupe, Subaru Brz, Toyota Gt86, Bmw 2.20d Coupe gibi araçlara bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

2.18i Cabrio Estoril Blue icine kirmizi deri koltuk.Buna yakin fiyatlardaydi ama otomatik sanirim.Ve subaru tarzi ooo yanlayayim egzos sesimi herkes dinlesin arabasi degil.Zaten 1.5 ekonomik motoru var

2.0

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    150 Bine kadar Araba önerisi
    3 yıl önce açıldı
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E46 m3 al,en kralini alirsin o paraya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

M5

Arac guzelde temiz bulmak biraz zor cogunlugu kazali

• Arkadaslar soyle belirtiyim suanda sirket aracim audi a6 ben bu alicagim araca zevk icin binicem motir yada yakitini onemsemiyorum .fiyat 200.000 e kdr cikabilir daha fazla vermek istemiyorum m5 ile m3 e baktim ama temiz yok gibi hepsinde hasar kaydi var kriterim motoru guclu olucak bastinmi vurduracak
    Subaruyu alirsam yurtdisinda supercharger yaptirmayi dusunuyorum ama daha guclusu var derseniz alternetiflere yonelicem

• Cla 180

• O fiyata ilk 3.20i 40.yıl paketi geldi aklıma ama,görünüş spor da,performans değil

Edit:TROLL MUSUN?ben mesaj yazdığımda 160 bindi şimdi 200bin yazmışsın!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserdar93 -- 2 Kasım 2015; 23:46:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. Robot

Cla 180

Hocam motoru guclu degil

• Vay be ne zenginler var arkadas. A6 var, zevk icin 200.000 liraya araba alicam diyor.

Biz de b sinifi alip, zevk icin uzaktan kumandali m5 aliyoruz.

Yoook yaaa ne kiskancam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MR. Robot

Cla 180

Hocam motoru guclu degil

Bu nasil?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-2008-porsche-boxster-dogus-bayi-siyah-kirmizi-park-auto-230076355/detay

• quote:

Arkadaslar soyle belirtiyim suanda sirket aracim audi a6 ben bu alicagim araca zevk icin binicem motir yada yakitini onemsemiyorum .fiyat 200.000 e kdr cikabilir daha fazla vermek istemiyorum m5 ile m3 e baktim ama temiz yok gibi hepsinde hasar kaydi var kriterim motoru guclu olucak bastinmi vurduracak
    Subaruyu alirsam yurtdisinda supercharger yaptirmayi dusunuyorum ama daha guclusu var derseniz alternetiflere yonelicem

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ahd-auto-dan-2008-bmw-m6-coupe-borusan-232218046/detay
    Efsane V10 motor,BMW M serisi,Hasar kayıtsız(öyle yazıyor).Daha iyisini bu paraya bulamazsınız gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Vay be ne zenginler var arkadas. A6 var, zevk icin 200.000 liraya araba alicam diyor.

Biz de b sinifi alip, zevk icin uzaktan kumandali m5 aliyoruz.

Yoook yaaa ne kiskancam

• O paraya güzel bir 911 alınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • golf r32 dsg awd

• Bütçe 165000 den 200000e çıktı,yok mu arttıran ahali

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.