Şimdi Ara

200.000 (İKİ YÜZ BİN) LİRANIZ OLSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
4
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanın eline böyle bi para geçse hayatı kurtulur mu? Para parayı çeker mantığıyla bu parayı arttırmak istesek ne yapmak gerekir? Kime sorsam 2 ev alırım. Birinde ben otururum diğerinin kirasıyla geçinirim diyor. Bu parayı bi şekilde katlayıp krallar gibi yaşamanın yolu nedir? Borsa ya da idda güvenilir gelmiyor. Altına yatırsak semeresini torunlarımız yer. Döviz alsan en büyük risk? Ne yapmak lazım?

• 31 mendili yaparım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ev alırım. Birinde ben otururum diğerinin kirasıyla geçinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elect

2 ev alırım. Birinde ben otururum diğerinin kirasıyla geçinirim

200k ya nerede 2 ev alıyorsun?
  • quote:

düşündüm de en mantıklısı bu galiba konu kilit
  • 2 ev değilde 1 ev alırsın
  • quote:

200k paraya 2 ev alırım diyorsun tamam, 100k lık evin parasıyla geçinilmez anca 2 fatura kapatırsın belki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayda 60 bin tl zengin eder mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

2 ev değilde 1 ev alırsın

illa istanbul diye düşünmeyin abi. türkiyede 100 binliraya kral evler var. iline göre değişir.
  • trollüğüne şey ettiydim ben onu
  • Yoldan gecen adama sorun 10/8 i ev alir kiraya veririm der. Belki daha fazlasi. Tam bir fakir dusuncesi gibi geliyor bana. Ben sirket kurar riske girerdim. Ne sirketi olacagi ilgi alaniniza bagli. Ne kadar ilgiyle calisirsan o kadar verim alirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 21 Mayıs 2014; 21:11:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizleri görünce ben şaşırıyorum İstanbul'da ki fiyatları biliyorum ama 100 bin TL'ye gerçekten çok güzel daireler var 3+1 illa İstanbulda yatırım yapılır diye bir şey yok.
  • 5bin ayırırım 195k ya doğru düzgün bir distribütörlük alırım. 5kyada ev tutarım, birde yatak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tır alır çalıştırırım ayda 6-7 k gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkmn

2 tır alır çalıştırırım ayda 6-7 k gelir

vaaay bu çok iyiydi
  • Geri kalan param nerde diye düşünürdüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Yoldan gecen adama sorun 10/8 i ev alir kiraya veririm der. Belki daha fazlasi. Tam bir fakir dusuncesi gibi geliyor bana. Ben sirket kurar riske girerdim. Ne sirketi olacagi ilgi alaniniza bagli. Ne kadar ilgiyle calisirsan o kadar verim alirsin.

200k ile ne şirketi kurulabilir ki?
  • Sağ ol kardeş parantez içinde yazmasaydın iki yüz bin olduğunu anlamayacaktı millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Men Must Die

Sağ ol kardeş parantez içinde yazmasaydın iki yüz bin olduğunu anlamayacaktı millet

ne bileyim abi sıfır saymakla uğraşmasın millet diye şeyettim
  • 3 tane bodrum kat rahat alınır, lira getirisi daha güzel olur

• Bir_Bilgisayarcı kullanıcısına yanıt
    Sirket diyince akliniza holdingler geldi galiba ona surket demeyelimde oyleyse is kurarim diyelim. Bircok is kurulabilir 200bin ile. En basitinden soyleyeyim etrafi dukkanlarla dolu bir yere büfe acilabilir. Ya da borek-pogaca-simit satan bir yer acilabilir. Bir ara konusu olmustu da arastirmistim etrafi cidden magazalarla dolu ve bir tane bile yemek yeri olmayan yerler vardi. Arz talep meselesi ihtiyaca gore yer acilmali. Mesela birsuru bakkalin oldugu bir mahalleye sen ekmek firini acmalisin en basitinden.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.